כ הנוכלת מחולון - דף 7 - סקס אדיר

הנוכלת מחולון

61
[QUOTE=rd06]
[QUOTE=]

אני עדיין עומד בדעתי ... אך מעליי יש אדמין והוא האוטוריתה העליונה .

קיבלתי הודעה פרטית מהאדמין שאחרי מחשבה הוא מסתפק באזהרה והחליט להשאיר את ביג מן בפורום .

לראות עיניי אין כבוד בהשעיית חבר פורום ... אך ,ממש ,אין גאווה גדולה בלקחת קרדיט לא לך על החזרתו של

אדם שהושעה - אלא אם רוני מתפקד גם מיוזר האדמין ... (בתחילת הדרך אני סרבתי לאופציה כזו)

בכל מקרה ,

ביג מן - קבלת מהנהלת הפורום הזדמנות נוספת . אנחנו אנונימיים בפורום ושום דבר פה לא אישי .

לדעתי הבהרתי מה הנקודות שהפריעו לי ואני לא מדבר ספציפית על הפוסט הזה .

לדעתי קח את זה לתשומת לבך בהתנהלותך בעתיד . אני מאחל לך רק טוב באשר תהיה והלוואי שהרושם

שנותר מהפוסט הזה ימחק במהרה ע"י דיווחים טובים ובשפה שהולמת את הפלטפורמה .אצבע למעלה

[/QUOTE]

"שמע בני מוסר אביך ואל תטוש תורת אמך"

נכתב במסכת אבות:

"כל שחוכמתו מרובה ממעשיו, למה הוא דומה-לעץ שענפיו מרובין
ושורשיו מועטין.

והרוח באה ועוקרתו והופכתו על פניו.

וכל שמעשיו מרובין מחוכמתו, למה הוא דומה- לעץ שענפיו מועטין ושורשיו
מרובין.

אפילו כל הרוחות שבעולם באות ונושבות בו, אין מזיזות אותו
ממקומו".

אבי עליו השלום נהג לומר: "אדם שרצונו בחוכמה ילמד תורה וגמרא מצאת
החמה עד צאת הנשמה".

אימי שתיבדל לחיים ארוכים אומרת: "תורה אכן מוסיפה חוכמה אך חובה
לקרוא וללמוד גם שירה"

התחלתי בדברי תורה, לכן אסיים בשיר פרי עטו של נתן אלתרמן הדגול:

"לא פעם החכם אומר בעיצבון, שהחוכמה היא הבל ורעות רוח,

אך אם הכסיל צועק מיד שזה נכון אולי הוא קצת יותר מדי בטוח.

כי בין דברי חכם, ובין דברי טיפש, כאילו אין הבדל.

הבדל בכל זאת יש !!!"

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

הנוכלת מחולון

65
חברים אני מאד מודה לכם על התמיכה אך כמו שאמרתי לידידיי גיבו , קולמבו פופו ,פנצינו ועוד רבים וטובים ששלחו לי הודעות פרטיות החלטתי היא סופית נכון להיום אך אל דאגה אמשיך לדווח מחוץ לפורום לחבריי ואם הם ירצו לאחר דגימה שידווחו הם ללא קשר אליי

ולכל מי שרוצה את ההתכתבות ביני לבין הפצצה שישלח לי לקיק I.G.f ואוכיח לו הכל שיהיה המשך ערב טוב
אכול ושתה כי מחר תמות

הנוכלת מחולון

66
אז לגביי BIG-MAN והנוכלת מחולון. לא חושב שביג-מאן התכוון לרמות מישהו וגם לא בטוח שמדובר בנוכלת. זה יהיה פוסט קצת ארוך אך נראה לי שישפוך אור על כל התעלומה.

את ההמלצה הראשונית של ביג-מאן קראתי וביקשתי ממנו את הטלפון של היפיפיה מחולון וקיבלתי אותו ב 25/10 מאז התכתבנו מדיי פעם אני ואותה אישה בוואצאפ בכל שעות היממה ובימים שונים בשבוע ואפילו דיברנו קצת בטלפון אך לא קבענו ואני גם לא עקבתי אז אחריי השתלשלות ההמלצה של ביג-מאן. רק אתמול לאחר שתאמתי עם היפיפיה מחולון חזרתי לקרוא את הפוסט של ביג-מאן ומועקה השתררה באשכי. כתבתי לביג-מאן ב KIK שלו והוא הסביר ושלח לי התכתבויות עם מישהי שהוא אמר שזאת היפיפיה מחולון בהם הוא כותב לה בתקיפות שהיא רימתה אותו וכו' היא הגיבה שם בהתכתבות עם ביג-מאן שהיא לא יודעת מה הוא רוצה מחייה....

נו, במצב הזה אמרתי... אני צריך לראות בעיניים אז הגעתי לפגישה שקבענו אני ומי שהייתה אמורה להיות היפיפיה מחולון. קבענו שאאסוף אותה מרחוב ארלוזורוב בחולון. הגעתי בשעה היעודה, ומופיעה הבחורה... אך זו לא הייתה בחורה, זו הייתה בחורילה.
כשהרכיבו אותה בשמיים היו כנראה חסרים להם כמה חלקים במלאי אז אספו מהמיחזור וחיברו העיקר שיהיה. הלסת התחתונה שלה נלקחה כנראה מדגם של אדם פרה-היסטורי והגוף מהיפופוטם שבנתים נכחד. בקיצור מדובר בגועל-נפש משובח.

אז נכנסה הבחורילה לאוטו ואני אומר לה "את לא מי שהמליצו לי עליה". היא שואלת למה, אני עונה "כי המליצו לי על מישהי נאה ושחומה". היא אומרת לי אבל שלחתי לך תמונה שלי. "נכון, אני אומר אך מה שמופיע בתמונה זו אכן את אך בזווית צילם מחמיאה ובלפחות 25 ק"ג פחות ממה שאת היום, אני מצטער אך לא מתאים לי". ירדה מהרכב, משך הפגישה מדוד על השעון דקה ועשרים שניות.

ועכשיו מה נראה לי פתרון אפשרי לתעלומה: אני תמיד משתדל לדון לכף זכות כשניתן ונראה לי שאפשר להוציא זכאים את כל השלושה את ביג-מאן, את הבחורילה ואת היפיפיה מחולון. אני חושב שביג-מאן לא התכוון לרמות אף אחד. אינני מכיר אותו מעולם לא קיבלתי ממנו המלצה אחרת שבדקתי אך לא סביר שבנאדם ישלח מישהי שהיא כזה פער ממה שהוא בעצמו המליץ עליו.
לגביי הבחורילה, גם לא חושב שהיא ניסתה לרמות מישהו או שהיא מחוברת לרמאית אחרת כלשהיא ואסביר. התכתבתי איתה מדיי פעם, בימים שונים ובשעות שונות והכל דרך הוואצאפ. זה מאוד לא סביר ששתי נשים ישתמשו באופן שוטף באותו וואצאפ. וגם הבחורה לא נראית לי רמאית לא במהלך ההתכתבות וגם לא בפגישה הקצרה, נראית זוועה אך מבחינה אנושית היא לא אדם רע. ולגביי היפיפיה מחולון, אני מאמין לה שאין לה מושג מה ביג-מאן נפל עליה בהודעות הוואצאפ על כך שהיא רימתה אותו....

אז מה יכול להיות הפתרון???? נראה לי ככה, כששאלתי את ביג-מאן האם הוא וידא שהמספר שהוא שלח לי זהה למספר של אותה יפיפיה שהוא המליץ עליה הוא ענה לי שהוא לא וידא ולא יכול לוודא היות שהוא מחק את המספרים ונחסם וחסם. אז מה שנראה לי שאולי קרה זה ככה, ביג-מאן נפגש עם אישה שאכן הייתה יפיפיה ונתנה לו גוד-טיים. הוא גם התכוון להמליץ עליה אך כנראה שלח בטעות מספר טלפון של מישהו אחרת שהייתה לו במאגר. זה יכול להסביר את כל התופעות שהופיעו פה בשרשור.

שימשיך לכולנו שבוע נהדר וסוף שבוע משובח עוד יותר

הנוכלת מחולון

67
חבריי היקרים
שאני נבהלתי ממנה,הכוונה שנפגשתי איתה
היא אמרה לי בפירוש את השם הפרטי של
ביג מן
מי הוא ומה הוא
שהיא אמרה בפירוש שהיא מכירה אותו טוב...
ואם הוא המליץ עליה אז כדאי לי להקשיב לו
מכיוון שהוא יודע מה הוא אומר.
ועוד היא התעצבנה עליי מכיוון שלא רציתי לצאת איתה לדייט
או פגישת סקס.
וגם לקח לה כמה דקות עד שהסכימה לצאת מהאוטו.
ואם אני ממליץ על מישהי תאמינו לי שהיא פצצה
ולא אחרי הפצצה.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

הנוכלת מחולון

68
שקע ותקע - קראתי שאתה אדם אמין ומוכר בפורום.
ביג-מאן - מעולם לא קיבלתי המלצה אחרת ממנו כך שאינני יכול לדווח על אמינות.

בכל מקרה שניכם (וגם האחרים) מאוד מוזמנים לשלוח לי המלצות על אישה איכותית ברמה המינית והאנושית, מבטיח דיווח.
גיל מבוקש: 30-50 גובה מבוקש: עד 167 (אני 161) ס"מ.
תיבת ההודעות הפרטית שלי מצפה להצפה של המלצות.

הנוכלת מחולון

70
[QUOTE=איש-רגיש]
שקע ותקע - קראתי שאתה אדם אמין ומוכר בפורום.
ביג-מאן - מעולם לא קיבלתי המלצה אחרת ממנו כך שאינני יכול לדווח על אמינות.

בכל מקרה שניכם (וגם האחרים) מאוד מוזמנים לשלוח לי המלצות על אישה איכותית ברמה המינית והאנושית, מבטיח דיווח.
גיל מבוקש: 30-50 גובה מבוקש: עד 167 (אני 161) ס"מ.
תיבת ההודעות הפרטית שלי מצפה להצפה של המלצות.

[/QUOTE]

איזה כוכב צחוקצחוק

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”