כ פוסט פריקה - סקס אדיר

פוסט פריקה

1
היום נפלתי קשות את האמת נמאס מהתיקתוקיות בחוסר ברירה אליהם אני הולך כי אין פרטית אחת למצוא. גם אני כמוכם חוטא . אני מודע לזה שאצלי זה מחלה ואני לא יכול בלי . העניין הוא אחר כול התיקתקויות בואו נפסיק ללכת אפילו זאת שהייתה נורמלית מעל החנות אופניים בקריון היום נשבר השיא . 10 דקות כולל כניסה ויציאה כולל להתלבש ולהתפשט. אני אומר די . אני לפחות ינסה לא ללכת ואולי גם ככה אני יחסוך המון כסף. לאורך השנים הוצאתי עשרות אלפי שקלים אולי יותר ואני הגעתי למקום שאני אומר די. המצב על הפנים אין אחת נורמלית בשוק מביאים את כול התיירות וגם הן הבינו את הפואנטה ומתקתקות. לי נמאס.

פוסט פריקה

2
אחי היקר

שיש מצב יובש בחיפה והקריות
נדרתי לעצמי לא ללכת לתיקתוקיות
מכור לא פחות ממך!!

עד שאני לא מוצא פרטית או מומלצת סטייל ליקה או יוליה
מביא ביד מול המחשב
וחוסך אלפי שקלים!!!

לתיקתוקיות אני כבר לא נכנס - גם חטפתי לא פעם קישוטים על העור!

תהיה חזק

מה לעשות? לעסות

פוסט פריקה

3
חברים אם אתם מגדירים את עצמכם כמכורים אז אין ספק שמניעה זה חלק מטיפול גמילה .... ואם גם יש חסכון בצד הגמילה אז מה טוב.

האמת שגם לי נהיה די מגעיל בחודשים האחרונים ולכן הפסקתי לבקר - תאמינו לי רק טוב יצא מזה .

אני לא אומר שלא אלך יותר אבל בהחלט אני הרבה יותר בררן ואין לחץ - it is my way or no way

פוסט פריקה

5
[QUOTE=chukubu1]אחי היקר

שיש מצב יובש בחיפה והקריות
נדרתי לעצמי לא ללכת לתיקתוקיות
מכור לא פחות ממך!!

עד שאני לא מוצא פרטית או מומלצת סטייל ליקה או יוליה
מביא ביד מול המחשב
וחוסך אלפי שקלים!!!

לתיקתוקיות אני כבר לא נכנס - גם חטפתי לא פעם קישוטים על העור!

תהיה חזק

[/QUOTE]
קישוטים על העור??? עם מי היית? תן פרטים אחי כדי שנדע לאיפה לא להתקרב.

פוסט פריקה

6
אם כבר פוסט פריקה, אז יאללה בלאגן.
אני חתכתי קשות את כמות הביקורים שלי כפי שגם שמתם לב בדיווחים שלי. הדירות של קרית חיים שהייתי כמעט יחצן שלהן, העלו מחירים. והורידו את רמת השירות מיותר לציין. עקב כך קטעתי את ביקוריי שם לחלוטין.
מכוני עיסוי למיניהם שמציצה או שפשוף בין השדיים היה מקובל בהם הפכו מכניים.
ונשיקות, ירידה לבחורה, או התפשטות של המעסה נהיו מילה נרדפת ל50 שקל תוספת.
למרות שהדבר לגמרי בגדר התמכרות, הפסקתי לגמרי עם הדבר.
עיסויים, מכונים, ליווי ואפילו כל הפיליפיניות שהיו לי.
ניתקתי מגע והנחתי את המבצעי במקום בטוח, כבוי.
אני נלחם בעצמי ואני לא קרוב אפילו במעט ללהיות מסופק מינית.
אבל מצד שני אני מרגיש לפחות נכון לעכשיו, שירד ממני עול ומין אות קין שאיתו הסתובבתי על המצח. רגוע יותר גם ברחוב וגם מול החוקית וכמובן שהכיס מלא מתמיד.

מצד שני(בפוסט פריקה עסקינן, כן?), עם כל ההרגשה הטובה והטפיחות העצמיות על השכם, השינוי הוא זמני לדעתי. כי כמו כל מכור לכל דבר שהוא, סיכויי הגמילה המוחלטת לאורך זמן לא נראים מבטיחים ובזה אאשים את החוקית.

מנהלת ומתזמנת יחסי המין שבבית.
זו ששכחה איך לפנק גבר במציצה הגונה שבוע אחרי שהתחתנה.
זו שאם כבר פעם בחצי שנה, ביום ההולדת, או באירוע מיוחד כלשהו מחליטה לעשות טובה לגבר שלה ולמצוץ, עושה את זה נטו כטובה וגם נראית כך ולא כהנאה.
זו שלא בא לה סקס 6 מתוך 7 ימים בשבוע ודואגת להודיע בפרצוף "מבואס" שהיא צריכה בדיוק לקבל.
זו שלא מעריכה ולוקחת כמובן מאליו את הגבר שלצידה שמקריב את המוח, הידיים, הגב וכל הגוף וכל הזמן שלו למענה ולמען הילדים, שתהיה להם כיפת ברזל כלכלית ולא ידאגו מדבר.
זו שלא מבינה שכל מה שהגבר שלה צריך זה הערכה, תאווה ומילה טובה. והוא בתמורה יתלוש בשבילה את השמש מהשמיים אם תבקש.
ושלא יעזו לזיין את המוח נשים צדקניות עם ילדים זו עבודה וזה קשה. עם כל ילד שלי, מהלידה הייתי איתם יותר מכל אבא שאני מכיר. וזה כולל חוגים טיטולים לימודים טיולים ומה לא ונהניתי מכל רגע.
זו לא עבודה, זאת הנאה רצופה לגדל ילד. כן גם כשהוא מתנהג חרא.

בסופו של יום, אותך אני מאשים.
כי אם תיזמי סקס בעצמך 4-5 פעמים בשבוע, תתפרצי לי למקלחת משותפת באמצע שאני מתקלח, תגידי לי לעצור שניה בשוליים באיזה כביש ריק ותמצצי או בקיצור תהיי כמו שהיית עד החתונה, המחשבה על בגידה או זונות לא תתקרב אפילו לשניה לראש שלי.
הצורך הזה בזונות נולד לאחר שנים של דיכוי ואני אכן מכור. אבל אני מאשים אותה בשידול שלי להתמכרות הזאת.

סליחה על החפירה ולילה טוב

אין אנשים- אין בעיות.

פוסט פריקה

7
[QUOTE=rapid]
אם כבר פוסט פריקה, אז יאללה בלאגן.
אני חתכתי קשות את כמות הביקורים שלי כפי שגם שמתם לב בדיווחים שלי. הדירות של קרית חיים שהייתי כמעט יחצן שלהן, העלו מחירים. והורידו את רמת השירות מיותר לציין. עקב כך קטעתי את ביקוריי שם לחלוטין.
מכוני עיסוי למיניהם שמציצה או שפשוף בין השדיים היה מקובל בהם הפכו מכניים.
ונשיקות, ירידה לבחורה, או התפשטות של המעסה נהיו מילה נרדפת ל50 שקל תוספת.
למרות שהדבר לגמרי בגדר התמכרות, הפסקתי לגמרי עם הדבר.
עיסויים, מכונים, ליווי ואפילו כל הפיליפיניות שהיו לי.
ניתקתי מגע והנחתי את המבצעי במקום בטוח, כבוי.
אני נלחם בעצמי ואני לא קרוב אפילו במעט ללהיות מסופק מינית.
אבל מצד שני אני מרגיש לפחות נכון לעכשיו, שירד ממני עול ומין אות קין שאיתו הסתובבתי על המצח. רגוע יותר גם ברחוב וגם מול החוקית וכמובן שהכיס מלא מתמיד.

מצד שני(בפוסט פריקה עסקינן, כן?), עם כל ההרגשה הטובה והטפיחות העצמיות על השכם, השינוי הוא זמני לדעתי. כי כמו כל מכור לכל דבר שהוא, סיכויי הגמילה המוחלטת לאורך זמן לא נראים מבטיחים ובזה אאשים את החוקית.

מנהלת ומתזמנת יחסי המין שבבית.
זו ששכחה איך לפנק גבר במציצה הגונה שבוע אחרי שהתחתנה.
זו שאם כבר פעם בחצי שנה, ביום ההולדת, או באירוע מיוחד כלשהו מחליטה לעשות טובה לגבר שלה ולמצוץ, עושה את זה נטו כטובה וגם נראית כך ולא כהנאה.
זו שלא בא לה סקס 6 מתוך 7 ימים בשבוע ודואגת להודיע בפרצוף "מבואס" שהיא צריכה בדיוק לקבל.
זו שלא מעריכה ולוקחת כמובן מאליו את הגבר שלצידה שמקריב את המוח, הידיים, הגב וכל הגוף וכל הזמן שלו למענה ולמען הילדים, שתהיה להם כיפת ברזל כלכלית ולא ידאגו מדבר.
זו שלא מבינה שכל מה שהגבר שלה צריך זה הערכה, תאווה ומילה טובה. והוא בתמורה יתלוש בשבילה את השמש מהשמיים אם תבקש.
ושלא יעזו לזיין את המוח נשים צדקניות עם ילדים זו עבודה וזה קשה. עם כל ילד שלי, מהלידה הייתי איתם יותר מכל אבא שאני מכיר. וזה כולל חוגים טיטולים לימודים טיולים ומה לא ונהניתי מכל רגע.
זו לא עבודה, זאת הנאה רצופה לגדל ילד. כן גם כשהוא מתנהג חרא.

בסופו של יום, אותך אני מאשים.
כי אם תיזמי סקס בעצמך 4-5 פעמים בשבוע, תתפרצי לי למקלחת משותפת באמצע שאני מתקלח, תגידי לי לעצור שניה בשוליים באיזה כביש ריק ותמצצי או בקיצור תהיי כמו שהיית עד החתונה, המחשבה על בגידה או זונות לא תתקרב אפילו לשניה לראש שלי.
הצורך הזה בזונות נולד לאחר שנים של דיכוי ואני אכן מכור. אבל אני מאשים אותה בשידול שלי להתמכרות הזאת.

סליחה על החפירה ולילה טוב

[/QUOTE]
כל הכבוד על השיתוף חבר.
מצבך הוא המצב של 99.9 אחוז מהגברים הנשואים ואני אומר את זה באחריות מלאה (אני רווק מאושר), יש תחושה כזאת שנשים מתחתנות רק כדי להשיג את מבוקשן שזה: ילדים וממון. זה עצוב מאוד אבל אלה התחושות שלי לפחות ממה שאני רואה כמעט אצל כל מי שאני מכיר.

פוסט פריקה

9
כול כך מיתחבר למה שרשמת.יפה מאוד ונכון מאוד.בכול אופן חבל הכסף במיוחד באזור חיפה.כשאני קורא כאן על ליזה מבת ים ועל דיווחים אחרים אז כואב הלב שאנחנו כאן תקועים אם איזה כמה פצועות בדגניה וכמה צולעות בכרמל או על איזה עיסוי מפוקפק בהדר או מוצקין.שמרו על הכסף והבריאות שלכם זה עדיף.ותאמינו לי אין על איזה יזיזה טובה...והכול בחינם...

פוסט פריקה

10
רפיד - מסכים עם כל מילה. ויותר מכן, אישתי מעולם לא הסכימה למקלחת משותפת. מציצה קיבלתי אולי 5 פעמים במשך שנות הנשואים. היא לא רוצה סקס אפילו פעם בשנה. ואני הפסקתי בוא בזחילה.
כל אחד מאיתנו הנשואים יכול לפרוט סיפור חיים פחות או יותר דומה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”