כ לטבית פרטית... - דף 2 - סקס אדיר

לטבית פרטית...

13
העתיד כבר כאן ( יש אפילו לטבית עובדת בישראל )

יופי יופי ירון-ירון ותודה על המספר .

התקשרתי לדניאלה ושוחחנו מעט . בעלת אנגלית טובה ומובנת . מבחינת צליל קולה נשמעת מעשנת כבדה , אבל סמכתי על כך שהיא נראית בשונה מאיך שהיא נשמעת . בשיחה אמרה לי שאינה נוהגת להתנשק וכמובן מציצה עם גומי אלא אם כן אוסיף טיפ . מניסיוני עם בחורות כאלה ולאור הדיווח המדוייק של גדול הדור רוני הכל תלוי בכימיה עם אחת כמוה . על כן , לא התווכחתי או ניסיתי לשכנע אותה . הכי חשוב להיות שם ולבדוק לאן נושבת הרוח .

הגעתי לרחוב ביל"ו בתל אביב , דירה גדולה ומרווחת , רק חבל שהמקלחת מאוד קטנה . נכנסתי לדירה בחיוך ועם שוקולד ( מתברר שהגברת מאוד אוהבת ) , מייד פתחה והתחילה לאכול . אין צורך לתאר את המראה החיצוני מפני שהרב כבר תיאר אותה בצורה מפורטת . הייתה מאוד לחוצה ואמרה שיש לה הרבה בעיות , והתחילה לשתף אותי מעט . הקשבתי בסבלנות והתחלנו להתחבק באופן ספונטני . מהר מאוד התחלנו בנשיקות לוהטות ( אמרה שלא נוהגת להתנשק - אתם זוכרים ) במשך כמה דקות . שאלתי אותה לאפשרות של מציצה חשופה . הסתכלה עלי ואמרה בטח , No problems ( זה מה שאני אוהב אצל פרטיות . דיבורים לחוד ומעשים לחוד . הכל תלוי לקוח ) . שאלה אם ברצוני להתקלח או שאני נקי ? ברור שעדיף להתקלח , אמרתי .

לאחר שחזרתי מהמקלחת היא נשכבה על המיטה ועשתה לי טייזיג . התחלנו להתנשק ולאט לאט ירדה לי לכל אורך הגוף . החלה במציצה בינונית-סבירה ומדי פעם ליקוקי ביצים שאין להרחיב עליהם את הדעת . פתאום עלתה מעלי , לקחה את הזין והחלה לשפשף אותו עם הפרח שלה . קצת נחמד , אבל הפסקתי אותה כי אני יודע שזה פתח למחלות . הולבש הגומי והתחלתי במסיונרית . אוהבת סקס ונהנית מסקס , אך אל תצפו למשהו מדהים . מאפשרת החדרת אצבע למרעום מעט ואף נהנית מזה ( בעת הסקס ) , אבל רק מעט בגבולותיה שלה . שינינו מספר תנוחות , דוגי , רכיבה וכו" וניכר שהיא רוצה לרצות .

לפני הסקס רמזה לי שאין הרבה זמן , אבל בזמן הסקס כאילו שכחה הכל והרגשתי שנהנתה ולא היה ניסיון תקתוק או שאלה מתי אתה גומר ? איך אתה גומר ? יחד עם זאת הרגשתי לאורך כל הסקס שיש משהו עצור בבחורה . היא לא נפתחת עד הסוף . אולי בשל הבעיות שיש לה ויושבות לה מאחורי הראש ( רק השערה ) .

לסיכום :

סקס נחמד . לא עילאי , אבל בשביל 300 שקל שווה פעם אחת .
חשובה לה הגישה וההתנהגות של הגבר וכן המראה החיצוני והלבוש .
לא הייתי חוזר . פעם אחת איתה מספיקה .

נ.ב - הבחורה קצת שרוטה . צריך לדעת להתנהג בהתאם ולהיות אדיש .

הפוך כל חסרון ליתרון

לטבית פרטית...

15
היי

כותב פה בעקבות כך שהבחורה ביקשה ממני, היא הייתה אמורה לפרסם את עצמה גם בפורום המתאים.

נפגשנו בצ'ט של וואלה, התכתבנו קצת בווצאפ ונפגשנו בדירה בתל אביב ברחוב ביל"ו.
דניאל בת 26, נראת 7, במקור מאסטוניה, התגוררה עד שהגיעה לארץ בלונדון אז אנגלית מצויינת.
הדירה בבניין מגורים פרטי דיסקרטית למדי. אם זה לא היה ברור אז הבחורה פרטית לחלוטין, זו הדירה שהיא מתגוררת בה.

נכנסתי להתקלח, מדברים צוחקים, מציצה בלי גומי, נתנה לי לרדת לה, תנוחה כזאת, תנוחה אחרת וגמרתי. היה אחלה סקס בלי יותר מדי זיופים אלא כיף לעניין וממש לא תקתוקיה.

עכשיו אני מגיע לחלק שבגללו השתכנעתי לכתוב עליה המלצה. אחרי הסקס נכנסתי להתקלח וכשיצאתי שכבתי לידה במיטה. קצת ליטופים וכד', מדברים היא מתלוננת על המצב הכלכלי ועל הרוסים ועל מה לא ומלטפת ומלטפת. כהבינה שהעניינים מתחילים להתחמם התחילה למצוץ. הזין שלי לא מיד נעמד אבל היא בהשקעה באמת יוצאת דופן המשיכה למצוץ ולמצוץ. לדעתי לפחות 10 דקות שהיא משקיעה את הנשמה כדי להעמיד לי את הזין, ממש ראו עליה שהיא מתאמצת. בסוף הוא כמובן נעמד אבל זה וזיינתי אותה והיה נהדר, אבל החוויה הייתה בהשקעה שלה בלי תלונות בלהעמיד את הזין.

וכל זה עבור 500 ש"ח לשעה. לדעתי משתלם. אמרתי לה שתבקש 300 לחצי שעה ושיהיו לה יותר לקוחות כי היא התלוננה על יובש.

לסיכום כי שראיתי שנהוג פה,
מראה - 7
נקיון - 10
דיסקרטיות - 10
GFE - 11

היא אמורה לרשום פוסט בפורום של פרטיות מפרסמות אבל היא לא מדברת עברית אז יכול להיות שלא תצליח. מוזמנים לקבל טלפון בפרטי. אין לי בעיה גם לפרסם פה אם מותר אך אסור.

לטבית פרטית...

17
מכיר אותה. חברה של אמילי המשוגעת מפלורנטין. הייתי אצלה פעם אחת ואיבדתי את המספר.
בכל מקרה, היא אחלה בחורה ומשקיענית, בחורה ליברלית, עובדת בחיי הלילה ונהנית מסקס בלי לעשות מזה עניין כמו הפמינאציות.
הבעיה-נראית ממש לא משהו. אל תצפו לכוסית מהז׳ורנל. סתם הבת הממוצעת לגמרי של השכן.

לטבית פרטית...

19
* תעדכן בכותרת הדיווח מתל אביב לרחובות *

מסכים שהיא בעלת לוק ממוצע ולא מעבר....
אבל כבר יישרתי קו עם הרבה מחבריי כאן שלפעמים
(ואולי לא רק לפעמים) עדיף לוק פחות פגזי אבל עם שירות
ליברלי ומפנק יותר.......

אגב רשמת GFE - 11
נשיקות היו?
שפיכה ללוע מקבלת?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”