כ Nastya / Nika - הבלונדינית מילג - זונה מומחה - דף 2 - סקס אדיר

Nastya / Nika - הבלונדינית מילג - זונה מומחה

12
מכירים את זה שאתה פוגש בעל מקצוע, לא חשוב איזה ופשוט מעריכים את העבודה שלו? זה יכול להיות טכנאי, אינסטלטור או במקרה שלנו, זונה.Star
הבחורה מקצועית ומדוייקת כמו מכונה משומנת. היא מנתבת את המפגש מהרגע הראשון ועד לעזיבה של הדירה. בניגוד לבחורות מקצועיות אחרות שמגיעות לביקור בארץ כשהן כבר שחוקות או שבורות, נסטיה הגיעה אלינו כשהיא בשיא הקריירה. מוחא כפייה

בחורה יפיפיה, לטעמי אכן מזכירה את דבורין אבל יותר יפה ממנה. מדברת אנגלית טובה. חייכנית.
הציצים שלה מסגירים את העובדה שהיא עברה את גיל ה 27 מזמן. כמה? לא יודע - כל מספר זוכה.

לקחתי שעה, גם כדי לא להלחיץ וגם כדי לשמח אותה. שמחה.
לא הסכימה למציצה חשופה. בעיה שלה. ככה היא עבדה יותר קשה. Cool
מביימת את כל האקט עצמו, תכלס היא עושה מה שהיא רוצה ולא עושה מה שהיא לא רוצה.
במהלך האקט עצמו "תפסתי" אותה בוהה בי בשיעמום ...חחחח...Pinch איך שראתה שאני מסתכל עליה "לבשה" את הפרצוף הסקסי השמור לזירוז לקוחות.
בסוף גמרתי בעבודה ידנית כשאצבע שלה אצלי במרעום מוחא כפייהלשבחה יאמר שהיא לא התייאשה גם כשאני כבר חשבתי לוותר.
חצי שעה וחזרתי לרכב.
אם אני צריך לתאר את החוויה - זה כמו ללכת לזונה שאני לא מכיר בחו"ל. בפעם הראשונה. זה לא טוב ולא רע. זה חד פעמי.
עוזבת עוד שבוע. אין מה למהר...Star

Nastya / Nika - הבלונדינית מילג - זונה מומחה

14
שלום שלום חברים
הייתי אצל העלמה מה אני אספר?
1.יפה מאוד.
2.תקתקנית תוך 40 50 כבר סיימנו.
3.למרות שסגרתי איתה על מציצה חשופה , היא לא הסכימה.
4.לא ממש מתנשקת.
5.עושה פרוסטטה ברמות שלא הכרתי למי שמעוניין.
6.אנגלית ברמה מאוד גבוהה, אפשר לתקשר איתה.
#התרשמות שלי לא אחזור ביזבוז כסף לשווא,עברה לדירה בשפרינצק,דירה ליד קירה המלוכסנת שעזבה את הארץ, מעדיף אותה על פני דוגמנית בת זו***.
יותר מידי תיירות שבאות לעשות סיבוב טובות בחזרה בלי תודעת שירות.עובר לפרטיות , גרושות סופית...

סליחה את יודעת במקרה איזה אוטובוס מגיע לרחוב השפתיים שלך?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”