קסושה-בת ים
1לאחר שהבריזה לי בחורה אחרת מבת ים והחרמנות בשיאה פתחתי את קטגוריה תמונות אמיתיות באתר וראיתי תמונות של קסושה,התקשרתי עונה פקידה נחמדה,וידאתי איתה שהתמונות אמיתיות ,מסתבר שהיא נמצאת במרחק הליכה ממני ברחוב רוטשילד בעיר ושהיא פנויה,מגיע חיש קל לדירה,עכשיו יש דבר חדש שאני נתקל בו לאחרונה הפקידה מבקשת לא לדפוק בדלת ושהבחורה תפתח לבד,נוצר מצב שאני עומד בחדר מדרגות כמה דק ומחכה שתפתח את הדלת מצב לא כל כך נעים אבל עברנו אותו.פותחת את הדלת בחורה עדינה ויפה בפנים רוסיה כמובן(תמונות לדעתי אמיתיות),בת 30 בערך,בעלת חזה גדול שהולך לפרוץ החוצה מהחזייה,מעט מלאה בגוף,פחות הטעם שלי מבחינת הגוף מעדיף רזות יותר אבל החרמנות בשיאה מעביר לה 500₪ לשעה וניגש להתקלח.יוצא החוצה,מתחבק איתה בעמידה,נשיקות אין בכלל בתפריט(בעסה)די היה בא לי לנשק אותה,מציצה בלי גומי נחמדה אבל אין גמירה בפה(בעסה שניה)בסך הכל היה זיון נחמד בכל התנוחות חוץ מאנאלי שלא ניסיתי אבל לא הייתי ממליץ היו לי זיונים טובים ממנה.
דרך אגב גמרתי פעמיים בלי לחץ ,פעם אחת על החזה שלה ופעם שנייה בזיון,הייתי בדירה שלה כמעט שעה.
חסרונות בולטים-מלאה מעט בגוף,אין נשיקות בכלל,אין גמירה בפה ובכללי לא מתמסרת בזיון באה יותר לעשות עבודה וללכת.
בשורה התחתונה לדעתי אפשר לוותר
דבר אחרון בנסיעה ברחבי בת ים אי אפשר לעבור רחוב בלי לראות איזה כוסית רוסייה שמסתובבת
פשוט לא להאמין מה נהיה מהעיר הזאת