כ טראח סוניה בפוזה מגרה - סקס אדיר

טראח סוניה בפוזה מגרה

1
יום ראשון, מוצא עצמי בענייני עבודה חולף על פני עיר הזונות. נזכר שהחוקית שמה לי שלט אין כניסה לחדר המיטות מחפש ומוצא חצי שעה לעשות גיחה. שולף את הטלפון הסודי מהמחבוא ומחייג (מתקשר למספר המסתיים ב 3831) עונה לי בחור ישראלי אומרסוניה פנויה תגיע לרחוב טשרניחובסקי 9 בעיר. מוצא חניה ברחוב מקביל, מתקשר שוב, להפתעתי הבחור עונה מהר, אומר תעלה לדירה אל תדפוק בדלת היא תחכה לך ותיפתח לך לבד. עולה במדרגות הדלת חצי נפתחת. דירה סבירה ומחולקת. מקבלת אותי בחלוק משי לבן סוניה, שחורדינית מלאה, חזה קטן מאוד ביחס לגוף, תחת גדול ומלא, עיניים כחולות, מראה פנים סביר, אמצע שנות השלושים שלה. נראה לי שאני הראשון להיום, מצב רוח טוב מדברת אנגלית ברמה סבירה. הגיעה אלינו ממוסקבה יומיים קודם תישאר חודשיים. שואלת איזה מסלול אני לוקח, אומר לה המסלול הקצר, נפרד מ 300 ש"ח לאחר שלא הצלחתי להוריד את המחיר, הכסף עובר יד. מציעה לי להתקלח. נכנס למקלחת יוצא היא יושבת על המיטה. אני נעמד מולה עם המגבת על המותניים. מלטפת את הזין מבעד למגבת. עולה על ארבע על המיטה ומתחילה למצוץ לי את הזין. מציצה חלשה בלי כובע, מנסה לדחוף את כל הזין מגיעה עד החצי. משחקת לי בביצים הלשון אני נותן לה כפות קטנות עם הזין לפנים. דוחף לה את הזין לפה ומושך אותו לצדדים לכיוון הלחיים. ממשיכה למצוץ, מנסה להכניס יותר מתחילה לרייר לי על הזין בצורה מטורפת. מפמפם ומזיין לה קצת את הפה. היא עושה הכנות לקבל זרע בפה אבל לי יש תוכניות אחרות. משכיב אותה על הגב שם חליפה ונכנס. כוס חם חיכוך סביר. מפמפם חזק דקות ארוכות. היא נאנחת נהיית אדומה מתחילה להזיע קלות ולהתנשם. הופך אותה לדוגי. נותנת קונטרות טובות, מכניס אותו עד הסוף, מנסה להכניס גם את הביצים...מזיין אותה בקצב שומע כפיים נהיה מבסוט. מכניס להילוך פימפום מהיר ופורק את כל הזעם שלי לחליפה. היא מוציאה אנחת רווחה, מנקה אותי. מסתכל על השעון עברו 25 דקות, מקלחת קצרה וחזרה להמשך יום העבודה.

אז מה היה לנו שם?
זמינות - אחלה.
אווירה - סבירה פלוס. יש השתדלות מינימלית לרצות.
מחיר - נאלצתי לשלם מחירי קרטל, ניסיתי להוריד אבל לא היה עם מי לדבר.
שדיים - קטנות, ובעיקר קטנות ביחס לגוף.
תחת - מלא, מתאים לאוהבי הז'אנר
מציצה - חלשה, אבל יש השתדלות לרצות את הלקוח, מקבלת זרע לפה.
אנאלי - אין.
ביצועים - 7 בסולם ריכטר. נותנת קונטרות סבירות, מריירת על הזין.
ביקור חוזר - אין צורך יש מספיק אלטרנטיבות דומות.

טראח סוניה בפוזה מגרה

8
[QUOTE=חמש תלתן]

אולי מישהו ראה את נינה באותה הדירה וכול לחוות דעה? בתמונות היא נראית חמודה, אבל אי אפשר לדעת אם התמונות קשורות למציאות...

[/QUOTE]

לא רק נינה.. גם תמונותיה של אנסטסיה נועדו
לעורר משיכה לדירה....... יום ראשון אגיד לך כמה הן
רחוקות מהמציאות (אם לא תקדים אותי..)

טראח סוניה בפוזה מגרה

10
הייתי אצל נינה יום שישי,נראת לערך 1.60 חמודה יש לה קעקוע על הרגל או על היד(בגלל שהדירה חשוכה לא שמתי לב ),מדברת קצת אנגלית,אבל לא דגמי, היה לי איזה חוש שזה נפילה,לא הייתה כימייה
פשוט אמרתי לה שלא מתאים ונסעתי-הצלחתי להתגבר על החרמנות.
שבוע טוב לכל חברי הפורום הנכבדים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”