כ סוניה המתוקה מבת ים - סקס אדיר

סוניה המתוקה מבת ים

4
ביקרתי היום את סוניה - http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19569

תמונות אמיתיות כמובן, בחורה חביבה ורזה, אחרי לידה אך לא ניכר עליה. ציצי רך ונעים. מעט קעקועים בטעם טוב.
סוניה בת 23 מגיעה אלינו מאוקראינה, ודוברת אנגלית סבירה. מחיר רגיל 500 לשעה.

ביקרה בישראל בצעירותה עם הוריה, וזו לה הפעם הראשונה שהיא באה לעבוד, ובכלל פעם ראשונה שהיא חווה מין בתשלום.
ביישנית ולא מנוסה. (עכשיו קצת יותר :)
היתה קרירה ומסוייגת בהתחלה, שלחה אותי להתקלח והצטרפתי אליה למיטה. השאירה את הטלויזיה בסלון על איזשהו ערוץ אם טיוי ברוסית בשביל מוזיקה.
הצהירה שלא מתנשקת, אבל אחרי קצת קוצ'י מוצ'י במיטה הביישנות עפה דרך החלון, ומהנערה הביישנית יצאה חתולה שובבה. השאירה שלולית על המיטה מהאוראלי, בלעה לי את הלשון, הלבישה גומי ודהרה עלי לסקס חזק.

אחרי הפעם הראשונה המשכנו לשעה נוספת, שהסתיימה כששנינו שוכבים מותשים עד לצלצול של סוף הזמן. שני גמירות שלי ואחת טובה שלה.
עברנו לסלון והוצאתי את הארנק, היא נבהלה - אל תגיד לי שאנחנו ממשיכים לעוד שעה! אל תדאגי מותק זה רק טיפ...

איחלתי לה שהיה נעימה בארץ ונפרדנו לשלום. מומלצת בעיני!

סוניה המתוקה מבת ים

5
לא שמתי לב שכבר יש עליה שרשור, אבל דיווחתי עליה פה -

https://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=59819

הם לא יכולים לדבר אתך בטלפון על סקס. בעקבות החוק החדש לאיסור פרסום, אם הם מפרסמים סקס ניתן לנתק להם את הקווים בהוראה של קצין משטרה. ברור שלא יגידו לך שאפשר שני אקטים, אסור אפילו אחד.

אם אתה באמת רוצה לשאול, תברר אם שה מסז' אחד או שנים. או דרך יצירתית אחרת.

סוניה המתוקה מבת ים

7
תודה למדווח.
גוף מרשים.

אכן, חסר מידע לגבי המציצה...
הכי חשוב, האם יש גמירה בפה??
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

סוניה המתוקה מבת ים

8
היא מצצה לי בלי גומי, כנראה ברירת המחדל שלה.

היא לא זונה מנוסה ומקצועית!! סה"כ ילדה טובה אוקראינה שזו לה הפעם הראשונה לעבוד עם לקוחות.
בחורה עדינה מאוד ושברירית, לא לטוחנים למיניהם לדעתי.
כך שאין לה ממש 'תפריט'. לא שאלתי על גמירה בפה, אבל אני מנחש שלא.

היא נפתחה אלי רק במהלך הסקס. בהתחלה היתה מסויגת, והבהירה שאין נשיקות. כך שיכול להיות שהחוויה שלי אתה היתה סוביקטיבית.

סוניה המתוקה מבת ים

9
הלכתי אליה רק כדי שאוכל לדווח עבור דניאל. טוב, גם בגלל שהתמונות מגרות.

אז תשמע, דניאל:
קודם כל, התמונות לא שלה לפי דעתי למרות שהפקידה טוענת שכן. נכון שהיא בחורה ובתמונה יש בחורה, נכון שמבנה הגוף דומה, אבל לא נראה לי שזאת היא. בכל מקרה קשה מאד לדעת כשהפנים מטושטשות.

הגוף שלה שווה ביותר. רזה, לא מדי, טוסיק מוצק, בטן מוצקה, כל הגוף מוצק. רק לשדיים חסר קצת מילוי וזה קצת מבאס. הפנים נאות. לא יותר ולא פחות. התלבטתי אם להכנס בגלל שהפנים לא היו wow, ובגלל הפער בין התמונות למציאות, ובגלל שעצבן אותי שהפקידה אמרה שאלה תמונות שלה, אבל הייתי כל כך צריך לשירותים שנכנסתי בשביל זה ובחרתי במסלול הקצר. באמת היה כיף גדול לשחרר את הלחץ.

היא די עדינה, נחמדה ונעימה, יודעת מספיק אנגלית בשביל שיחה קטנה ותקשורת לצורך העניין שלשמו נפגשנו. התנהלה די בקלילות. נהניתי מאד מהגוף שלה.

סוניה המתוקה מבת ים

10
[QUOTE=חמש תלתן]
הלכתי אליה רק כדי שאוכל לדווח עבור דניאל. טוב, גם בגלל שהתמונות מגרות.

אז תשמע, דניאל:
קודם כל, התמונות לא שלה לפי דעתי למרות שהפקידה טוענת שכן. נכון שהיא בחורה ובתמונה יש בחורה, נכון שמבנה הגוף דומה, אבל לא נראה לי שזאת היא. בכל מקרה קשה מאד לדעת כשהפנים מטושטשות.

הגוף שלה שווה ביותר. רזה, לא מדי, טוסיק מוצק, בטן מוצקה, כל הגוף מוצק. רק לשדיים חסר קצת מילוי וזה קצת מבאס. הפנים נאות. לא יותר ולא פחות. התלבטתי אם להכנס בגלל שהפנים לא היו wow, ובגלל הפער בין התמונות למציאות, ובגלל שעצבן אותי שהפקידה אמרה שאלה תמונות שלה, אבל הייתי כל כך צריך לשירותים שנכנסתי בשביל זה ובחרתי במסלול הקצר. באמת היה כיף גדול לשחרר את הלחץ.

היא די עדינה, נחמדה ונעימה, יודעת מספיק אנגלית בשביל שיחה קטנה ותקשורת לצורך העניין שלשמו נפגשנו. התנהלה די בקלילות. נהניתי מאד מהגוף שלה.

[/QUOTE]

300 זוזים בשביל להשתין.....מבולבל
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”