כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 75 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

741
אכן
שתי נסיכות קסומות
שתי ״אחיות״
שתי חוויות GFE הטובות ביותר במחוזותינו
שתי אגדות -הגדולות ומצדיקות בדורנו

אכן
ויקה מדהימה,לקח קצת לה קצת יותר זמן להיפתח
אבל יש לה נשמה גדולה לא פחות מהגוף המדהים והתמיר שלה

אבל
היסטורית-הרב הראשי -רוני גולן שליט״א,
כתב משנייה אחת על שתיהן ביחד ,
ולא בכדי -הן אכן קשורות זו לזו כאחיות לנשק ולזין.
וכמו אחיות -תמיד יש קינאה -מי יותר מפורסמת ....

בעייה להפריד אחרי כל כך הרבה דפים
אלא אם כן אחד העורכים -יעשה עבודה של שכפול כל פוסט שמזכיר את ויקה ,
ויחבר שרשור חדש עליה
כדי שלא תפסיד את כל המוניטין שצברה.

מצידנו
מה שכל חבר כאן יכול לתרום
מכיוון שבאמת מגיע לה פירגון ופירסום והכל
פשוט צריך לא להתעצל
ולכתוב עליה אחרי מפגש
כך שכמות הפוסטים עליה תעלה

בשולי הדברים
שתיהן הטובות ביותר , למי שרוצה חוויית GFE
500₪
וברור שאם הן לוקחות
אז אין שום הצדקה שבעולם לשלם יותר לאף אחת

אני בכלל בעיקרון של 400 ( לזכר הרב אוליגופול )
ורק הן שוות ומוכן באהבה לשלם יותר
ולנסות להשאיר טיפ אם מסכימות לקבל
כי הן נותנות יותר

״אם אשכך בת-ים ,תשכח ימיני,ויידבק זייני לחיקי״

שבת שלום

ZeAdir
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

744
לקח לי זמן לפגוש את ליזה....די הרבה לצערי.

היא פשוט ליגה אחרת, מדהימה באופי שלה... יפייפיה...גוף אלוהי...
אם זו התמורה שמקבלים אצלה...השוק הזה לא פרופוציונלי בעליל.

אין לי טעם לחזור על כל מה שכתבו פה בדיווחים, הכל נכון... זכיתי לקבל את כל מה שכתבו כאן, ונכון, אפשר להתאהב בה בקלות וצריך לקחת את זה בחשבון.

אוסיף שאני מצטער בשביל מי שהיה אמור להיות אחריי, היא ביטלה עוד לפני שהגעתי...אבל מאידך, זכיתי לזמן איכות, בלי לחץ, שלא אשכח בזמן הקרוב...

תודה לרוני המלך.

745
אחרי שבוע של המתנה הגעתי לבית הצייר המפורסם במטרה לפגוש את וויקה...

אחרי שקראתי כל תגובה בשרשור על הצמד דפקתי על דלתה עם דפיקות לב של ילד בן 14 וככה היא פתחה את הדלת באיטיות ולפתע נגלה לעיניי מחזה מדהים ביופיו. דוגמנית על במכנס קצרצר וגופיה פצפונת.. אמזונה אמיתית כמו שמישהו כבר רשם.. 183 של יופי צרוף ואין מקום לתלונות..כלום! מושלמת... אם כתבו שהיא כבת 30 נראה שהתבגרה מהר... הייתי אומר יותר כמו 30 המאוחרות.. אבל עדיין אלה אמיתית..
וחיבוקים ונישוקים כבר בכניסה, אמרה להוריד והובילה לחדר..
סקס כזה לא היה לי שנים נשיקות של מאהבת ומציצה חלומית..
אחרי המס הראשון נשכבנו שמענו מוסיקה ודיברנו על החיים.. בעיקר שלה, ניכר שהיא מתגעגת לאמא רוסיה ולמשפחה אך בו זמנית גם רוצה להישאר.. החלטתי לא להעמיק בנושא הזה כדי להרים קצת את האנרגיות אך שוב מוצא את עצמי מנחם אותה...
מציעה מס שני ואני מסכים בחושניות.. סהכ הייתי כמעט שעתיים והייתה הרגשה שאם לא הייתי אומר שאני צריך ללכת הייתי יכול להשאר עוד שעתיים בכיף..
בגדול ליגת על.. עכשיו אפשר למות בשקט ;-)

747
פשוט וואוו. ליזה קיבלה אותי בכזו חמימות שלא חווים מנערה עובדת. אין מה להרחיב מעבר למה שכולם תיארו, פרט לעובדה אחת , שהיא לא עושה משחקי שליטה, זאת אומרת שהיא לא יודעת לשלוט. בגלל האופי שלה, כך אמרה. פרט לזה הכל פשוט מעולה...

748
אז נתחיל באמת בתודה גדולה לכבוד הרב על השיתוף Handshake

באמת כמו שהרבה לפניי כתבו אין הרבה מה לחדש, אבל פשוט אי אפשר להתעלם מליזה ולא לפרגן לה בדיווח.
למזלי הרב, לא נאלצתי לחכות יותר מידי עד למפגש איתה, ביררתי לגבי שעה מסויימת ותוך שעתיים כבר הייתי אצלה.
דובר כבר רבות על המראה שלה יפה/לא יפה, לטעמי לפחות היא יפייפיה אמיתית עוד מה שלפנים האלה מחובר גוף אלוהי,
שלא לדבר על האישיות שלה שאני מאמין שגם כאלה שאולי לא יתחברו למראה שלה יקבלו על כך פיצוי מושלם.

לפני כמה שנים שרק התחלתי "לעסוק" בתחום, ככה בדיוק ציפיתי שזה יהיה, אתה מגיע לבחורה במקום מסודר עם ריח טוב, אווירה נעימה ומתקבל בחום ואהבה שעוטפת אותך מהרגע הראשון.
אני חושב שליזה מצאה את המתכון הנכון איך לגרום לגבר להרגיש נחשק ובו בזמן למנוע אצלה את השחיקה מהמקצוע הקשה הזה, אני חושב שגם לה חסר כרגע את החום ואהבה הזאת והיא מתייחסת לכל מפגש כאל מפגש אמיתי כמו דייט ולא לזיון בלבד, ההרגשה איתה היא שהסקס הוא משני בלבד ויותר חשוב ההרגשה הטובה שהלקוח יקבל ושתחזור אליה בהתאם ושלא תבינו אותי לא נכון, הסקס איתה מעולה והיא באמת יודעת לרצות את הגבר שאיתה.

מבחינתי זה היה מפגש שמעולם לא חוויתי ואני רק מחכה לפעם הבאה.
הצד הפחות חיובי של העניין הוא שאני לא יודע איך אחרי מפגש כזה אפשר להתפשר וללכת למישהי אחרת, זה נראה לא הגיוני בכלל במיוחד שאתה יודע מה מצפה לך אצל בנות אחרות, בקיצור אליה וקוץ בה.

A man's gotta do what a man's gotta do

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”