כ אזהרה חמורה - פצצה חדשה בבת ים - סקס אדיר

אזהרה חמורה - פצצה חדשה בבת ים

1
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19626

שלום לכול הצדיקים , אחרי תקופת החגים הדביקה בקשתי לעצמי פינוק בבת ים קצת נמאס לי מליסה ויקה ויקה ליסה
התקשרתי לרימה , לא ניראת יפה מידי ולא צעירה מידי העיקר שיהיה פינוק משובח,
תאום קצר ויעיל ואני בדירה המחולקת שלה די חדשה וגדולה , רימה בת השכן גיל 26 בחורה נאה לא יותר
160 רזה + יש מה לתפוס אבל לא מלאה עור לבן וחלק תענוג שער בלונד קרה ,
מקלחת ולעבודה , מציצה חלשה ( אולי תקח שעורים מליסה או ויקה ) נשיקות לא משהו ועכשיו החלק הטוב :
ירידה שלי ואז ביקשתי ממנה לעזור לי והיא התחילה לאונן לעצמה בקצב גובר והולך תוך כדי שגופה רועד
פשוט מחזה של סרט כחול מחרמן ברמות
הזיון משובח ! התחיל ברגוע והולך ומתעצם היא אוהבת להזדין ! זורמת לכול תנוחה וחזק בלי תענות ומענות
תוך כדי הזיון היא גומרת פעם נוספת דברה ברוסית תוך. כדי לא הבנתי מה ,
טוב מה היה לי : רימה בחורה לא חתיכה אבל בסדר אנרגיות טובות נשיקות לוותר מציצה לא משהו
החלק הטוב הוא הזיון הממש טוב וכמובן הקטע של האוננות שלה
אני יצאתי עם חיוך לא מוסבר שלא נמחק מהפנים !

אזהרה חמורה - פצצה חדשה בבת ים

8
שלום,
אז פניתי למודעה מפה :
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16888
הגעתי לרחוב בלפור כמו שהפנו אותי, ולהפתעתי מי שפתחה לי את הדלת לא הייתה מי שבתמונות. יצאתי - והפקידה הנבלה התקשרה אליי לשאול למה לא נכנסתי. אמרתי לה שזה לא ההיא מהתמונות והיא אמרה "אה, יש עוד אחת עם החזה הגדול, זה בגלל שלא אמרת מתי אתה בא. אתה יכול לבוא בשש ורבע" כועס
עזבו את זה שההנחיות שלה עד לשם היו בזיון ועשתה לי טובה, עוד היא דחפה לי את זה וזה רק תחילת הסיפור. אמרתי לה בסדר ואז הלכתי לראות את שתי הסוניות שמפרסמות בסקס אדיר. שתיהן לא מצאו חן בעיניי (הפנים) ולא דמו לתמונות.

בסוף נסעתי ליצחק שדה, שם נמצאת זאת מהתמונות. הגעתי לשם ב18:15 . המזכירה הזונה אמרה לי "עוד 3 דקות" ושוב הכווינה אותי כמו מישהי שצריכה להיות בכלא. חיכיתי. וחיכיתי וחיכיתי ורק ב-18:25 היא הואילה בטובה להגיד לי לעלות. עד שפתחו לי היה אחרי 18:30.
הכסף עבר ידיים קצת אחרי 18:40.
הבניין עצמו טוב, הבחורה עצמה היא כמו בתמונות. התחיל טוב, יש לה (ובזה אודה) את הגוף הכי טוב שראיתי בחיי, עם חזה מושלם , רזה וגבוהה, והפנים עוברות בגלל הגוף (למרות שהיא לא יפה בכלל בפנים). שפתיים גדולות, תחת יפה ומעוצב, בטן שטוחה - מה שתרצו בזירה הזאת.
גם הזיון עצמו התחיל טוב, היא כיפית ומחייכת. ניסיתי להגיד לה בהתחלה שאתן לה 400 על 40, והיא שיחקה אותה לא מבינה, ואמרתי יאללה - שעה ב-500.
במהלך הזיון ניסיתי לגרום לה להנות קצת ופמפמתי מהר יותר. איך שהיא אמרה לי שזה מהר מדי, עצרתי, שאלתי אם היא בסדר, היא שתתה כוס מים, נרגענו, המשכנו בשיא האיטיות והעדינות.

גמרתי לאט ועדין כאילו מדובר בחברה בתולה בפעם הראשונה. היא שמחה, קראה לי "סקס מניאק" שבעים פעם, ועוד כהנה וכהנה מחמאות. ואז רציתי עוד פעם והיה לי זמן כי אני תמיד פותח סטופר כשאני דוגם.

עד פה - לכאורה בסדר. אז התחיל לצאת הפרצוף האמיתי (העוד יותר מכוער). היא טענה שיש עוד עשר דקות. אמרתי לה שלא ייתכן כי פתחתי סטופר עוד לפני שנתתי את הכסף (והוא הראה 39 דקות) , אמרתי לה שאם היא לא רוצה שתחזיר לי 100 שקל. שיחקה אותה שוב לא מבינה. התקשרתי למזכירה הזונה בת אלף זונות ואמרתי לה מה קרה. היא אמרה "מה פתאום, עשר דקות - לא באת להתחתן, תשתה קפה ולך הביתה". דיברה עם הזונה (סשקה) וחזרה אליי ואמרה שבסדר, עוד רבע שעה (אחרי שעבר עוד זמן בטלפון השבור הזה) . סשה בינתיים הלכה לסלון הדליקה סיגריה ובזבזה את הזמן. התקשרתי שוב. המזכירה שתמות התקשרה שוב, צעקות. שוב . בסוף סשה ניתקה והמזכירה הכלבה התקשרה אליי כדי שאעביר לה אותה.
מפה לשם באמת נשארו רק עשר דקות ואני כבר הייתי חם. אחרי זה היא שוב מתקשרת אליי ואומרת "יש לך עשר דקות להתלבש וללכת הביתה" כועסכועסכועסכועסכועסהודעתי לה שאדווח בדיוק מה קרה. היא אמרה "היא אמרה לי בוכה שהכאבת לה"(היא ממש ממש לא בכתה, גם לא אחריהטלפונים, סתם חשבה שמצאה פראייר) אמרתי לה שזה ממש לא נכון, שצחקנו והכל היה בסדר, ושעצרתי איך שהיא אמרה שזה מהר והמשכתי לאט והיא אמרה "אל תגיד לי לא כשאני אומרת לך כן" .

פה כבר ניתקתי לכלבה הזאת בפרצוף והלכתי. הלוואי שיעצרו אותה ואת כל התאגיד המקולל והשקרני הזה.

אני מזהיר אתכם. ל-א ללכת.
שהמאה שקל האלה יהפכו לאלפים שהם יפסידו. מי שהולך פשוט נותן יד לאיך שמבזים אותנו וימשיכו לבזות אותנו.

ראו הוזהרתם,
Nash.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”