המבנה עצמו הוא מבנה מסחרי במיקום די בולט. צריך לעלות לקומה 3, יש חנויות לגיטימיות במבנה עצמו בקומות אחרות אז מבחינת דיסקרטיות זה לא רע. הספא עצמו ממוצב בחתך האמצעי מבחינת הפאר - זה לא חורבה ולא מקום מפואר סטייל לה גרדיה/האורגים 1/יגור 24. מזכיר יותר את גיסין 64 פת למי שמכיר, רק שיותר נקי שם והחדר יותר מרווח. יש גם מראות גדולות בחדרים, בדומה ללה גרדיה, וזה שידרוג.
התחילה שיירה של קונפות/סבתות. אחרי 5 כאלו כבר התייאשתי ובאתי לחתוך לביאליק/לה גרדיה (ברירות המחדל שלי), אבל אז בין כל הזכוכיות התגלתה יהלום - אמילי.
"אמילי"-
רוסיה צעירה מאד (להערכתי 21 - 25). לא דוברת אנגלית ולא עברית, רק רוסית. סימנתי לה בודי אמרה כן. סימנתי לה הרפיה שנייה אמרה כן וציירה עם האצבע 50 נוספים (על מחיר בסיס של 250 ל-40 דקות). הלכתי על זה, למרות שאני נגד בכללי על תשלום נוסף להרפיה שנייה (אלא אם זו כוסית רצינית, והיא התקרבה לזה). הבהירה שאין סקס.
מראה: 8.5. גבוהה, 1.70 ורזה. אין עליה גרם של שומן. חזה קטן, כמתבקש, אבל תוסיק יפיפה- חטוב ורזה. פנים נאות מאד, שיער פוני שחור. הבעיה היחידה זה השיניים שלה - עקומות+שחורות... הרב היה מתעצבן. חוץ מזה בקלות היא יכלה להיות דוגמנית - יש לה גוף ופרצוף מתאימים!
עיסוי: 7.5. יודעת לעסות ולהשתמש בכוח. החסרונות זה שמשתמשת בהמון שמן וגם לעיסוי עצמו לא הקציבה הרבה זמן - 10 דקות בלבד.
חלק אירוטי: 8. נתחיל בבעיה - לא הורידה תחתון (חוטיני קטן וסקסי). בגלל קשיי השפה ויתרתי על ההתעקשות. החלק האירוטי חוץ מזה היה לא רע - עשתה בודי (חזה קטן... בעסה) וגם ליקוקים ונשיקות. השקיעה למדי, והייתה ליבראלית בגבולות המוצהרים (נא לא לשאול אותי בפרטי מה זה ליבראלית - מי שיודע יודע ומי שלא שילך ויתגלח על הזקן של עצמו). מספיק לומר שנהנתי מאד, על אף התחתון, כולל פוזיציית 69 בה הישבן הסקסי של מונח מול הפנים שלי כאשר החוט של החוטיני עמו בפנים והידיים שלי מטיילות בכל מקום...
עלות-תועלת: כוסית. יודעת את העבודה, גם המקצועית וגם החוויתית. הבעיות היחידות שלי איתה זה התחתון (מאמין שבתקשורת כהלכה תוריד) והזמנים - בסופו של דבר שילמתי 300 לעד 40 דקות. הייתי רק כ-30 דקות כי קיצרה את העיסוי והתמקדה בהרפיות. בשורה התחתונה לא יודע אם אחזור - כנראה שכן לעוד סיבוב נוסף כי היא באמת כוסית צעירה וליבראלית יחסית, ואין הרבה כאלה.
חברים, נא להיות עדינים איתה. היא ללא ספק חדשה בעסק ועל מנת לא לשחוק אותה אל תעשו שטויות.