כ גבעת אולגה מבוגרת דיווח - סקס אדיר

גבעת אולגה מבוגרת דיווח

1
מתקשר ממספר מהאתר הכתום בקטגורית עיסוי ויקי(כמובן לא השם האמיתי שלה) נותנת פרטים ואומרת שצריך לקבוע מראש לפניי שבאים קבעתי איתה להיום מגיע לשכונה שקרובה לתחנת הדלק בנינים ישנים מתקשר שמגיע למקום מכוונת אותי לדירה (יש לציין שהמקום לא הכי דיסקרטי שיש) נכנס רואה בחורה אשכנזיה לבושה בשמלה לא יפה בפנים (לאוהבי מבוגרות הגיל בערך 50+) 200 ש"ח מחליפים ידים היא הולכת לשים את הכסף ואומרת לי להתפשט מתפשט לי שוכב על מיטת עיסוי היא מתחילה לעשות עיסוי בלבוש עיסוי נחמד מרגיע עם מוזיקה ברקע מרגיעה (עוד שנייה נרדמתי) מסתובב אליה ואומר לה מה עם להוריד בגדים קצת היא אומרת לי חשבתי שאתה "ביישן" ( בחייאת ראבק אני שוכב על המיטה ערום כביום היוולדי והיא תופסת לי את החבר ומשחקת איתו) תוך שנייה אין בגדים מתגלה חזה ענק בבטן יש לה פנס (או של הריון או של פנדציט אלוקים יודע ממה זה לא שאלתי) ישר הצמידה את החזה לפה שלי שאמצוץ לה את הפיטמות שנזקרו ישר אני כהרגלי מכניס אצבעות לאבר מין לבדוק ריחות לא טובים לצערי היה ריח לא טוב והיא מבחינתה התחילה למצוץ כמובן חשוף (מוצצת לא רע בכלל) אומר לה שאני רוצה לזיין אותה ישר הולכת במהירות ומביאה קונדום אבל התחרטתי בגלל הריח לא יודע אם זה ברגיל או במקרה אמרתי לה תמצצי יותר טוב מצצה כמו אלופה וגמרתי לה בפה שטפתי את הידיים בגלל הריח וניקיתי את האיבר מין שלי היא רצתה שאשאר שאחכה שיעמוד לי ואזיין אותה הייתה כנראה חרמנית או נמשכה אליי לא יודע אבל העדפתי ללכת נפרדנו לשלום

נ.ב. כמו שראיתי את ההתנהגות שלה היא עושה בלי קונדום עם מי שבא אליה כמה פעמים (קצת מפחיד)

ציונים רבותי ציונים:
נקיון הבית: 7 נראה דיי בסדר
נקיון הגוף:3 רק שטפה את הפה מהזרע שלי
זרימה:10 זורמת מאוד
מסאג:8 מסאג בסדר גמור
מציצה:10 מוצצת אלופה למי שאוהב
זיון: 3 ריח לא טוב מהאיבר מין,ויתכן שעושה בלי קונדום מפחיד אבל מי שאין לו בעיה היא תעשה איתו,לפי הכבדות שלה לא נראה שהיא טובה למרות שלא ניסתי
סקס זה אנחנו

גבעת אולגה מבוגרת דיווח

7
שלום,
ראשית, תודה לפותח השרשור, תגלית טובה באזור היבש.
אני אקמץ במילים כי הגברת סיפרה לי מבלי ששאלתי והעליתי את הנושא כלל כי היא יודעת שכתבו עליה בפורום דברים טובים, היא ממש ראתה את הדיווח הראשון של ג'וני, מה שמסביר גם את העובדה שהקפידה יותר על היגיינת הפות כל הזמן...
מדובר על גברת מאוד נחמדה, זורמת, לא יפה בפנים, למי שאוהב מבוגרות בלבד, בעיני גוף טוב, לא שמנה, חזה גדול ויפה, ישבן סבבה, לא למחפשי כוסיות.
כל הסיטואציה די מוזרה מכיוון שהסתבר לי שהיא גרה בדירה וישנה על מזרון על הרצפה...דירה דלה מאוד הייתי בטוח שזו דירת עבודה בלבד.
האזור די שקט, מחיר טוב (שילמתי 250 ). סבלנית מאוד ולא מלחיצה.
המון טלפונים תוך כדי אך מקפידה לא לענות. אשמח לפרט עוד בפרטי למרות שלא מתחבר הרבה לכאן,פשוט נושא הגילוי על הפורום מרתיח אותי מאוד באופן עקרוני. תהנו ותתנהגו יפה לגברת, היא לא נראית הטיפוס הקלאסי לעבודה הזו. אני משער שגילה בערך 50, אולי מעט פחות.

גבעת אולגה מבוגרת דיווח

8
היי חברה,
הייתי בחורה נחמדה, אבל עגלה רצינית, אולי היא צריכה לשלם לנו ולא להפך מעל 50 יותר קרובה ל-60, קצת מבולבלת או משחקת אותה. גוף מלאה יותר קרוב לשמנה, שער וגוף ג'ינג'ית בטן גדולה נשפכת תחת משולש, בקיצור לא שווה מאה שקל, לא מבין את המדווחים, איך בדיווח אפשר לשלוח עשרות אנשים לאבדון ובזבוז, אז בבקשה לתאר את האובייקט במדוייק ולא את התחושה, נכון שהיא נחמדה, אבל זקנה גוף מכוער, הגיינה לא טובה, תעשו לעצמכם טובה ותוותרו.
יום נעים

גבעת אולגה מבוגרת דיווח

10
Yoozהיקר, לא הטעיתי אף אחד לדעתי, חבל סתם לכתוב. שמנה היא לא, דיאנה שמנה, מישל שמנה, ויקי לא שמנה. לא יודע אם היית עם בת 60 אבל בטוח שהיא לא 60. כתבתי בפירוש לאוהבי מבוגרות ולא יפה, כל אחד והסטנדרטים שלו. לא "שולח" אף אחד, כותב את דעתי וחוויתי, לא היית חייב להכנס אם היא כזו "עגלה" בעיניך, זו חוכמה קטנה להכנס לשלם ואז לכתוב מה שכתבת. שבת שלום לכולם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”