כ יגור 22 תל אביב - אזהרה ! + שאלה - סקס אדיר

יגור 22 תל אביב - אזהרה ! + שאלה

1
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים !
מקום העבודה שלי בדרום תל אביב ואני נשוי ככה שפעם בחודש חודשיים המקום הקבוע שלי זה לא גווארדיה 9 - במילה אחת אין על המקום הזה וכולם יודעים זאת ...
היום הייתי ביגור 22 ניסיתי משהו חדש ... נפילה כזאת בחיים לא הייתה ליי !!! נכנסו 3 בנות בחרתי להכינס עם איזבל ברזילאית חזה עומד יפה קצת עשתה לי את זה חוץ זה שהייתי חרמן אשש ...

מפה לשם איך שאני מגיע נשכב על הגב מתחילה בליטופים נגיעות מחרמנות וממש אחרי כמה דקות אומרת להיסתובב חשבתי שזה פור פליי משהו ... ומבלי ששמתי לב ירקה לי על הזין והתחילה לשפשף - רק להבהיר לא הייה שום עיסוייי שום כלוםםם

והופ יאללה הביתה !!! בתיקתוקייה כזאת בחיים לא הייתי !

ולשאלתי מכיוון שציינתי שאני נשוי , יש לי ממה לחשוש מהקטע שהיא שיפשפה לי אותו עם הרוק שלה ???
אני דיי בלחץ מזה תודה לכולם !

3
סאם,

זה פחות מסוכן ממציצה חשופה. לא ממליץ על זה, אבל הסיכוי להידבק קטן. אם אתה לא רגוע תוכל פשוט להיבדק, אבל באמת רוב הסיכויים שלא יקרה כלום מפעם אחת כזאת.
באזור שאתה עובד יש מרפאה של משרד הבריאות שבודקת בלי לקחת ממך פרטים ואתה יכול להישאר אנונימי, ככה שמעתי.

4
סם, הסיכון להידבק אמנם קטן אך עדיין קיים אם הבחורה לא נקייה.
לכן אני תמיד נזהר ומשתדל ללכת לבחורות ששומרות על עצמן ובודק עצמי מידי פעם בשגרת בדיקות הדם הרגילות לודא שהכל בסדר.
אם אתה רוצה לנסות עוד מקום בדרום תל אביב, יש את הדירה בגוש עציון שעובדות שמה כמה בנות טובות מתחלפות במשמרות.
אני הייתי שם עד כה עם 2 מהן. מוזמן לנסות גם ולדווח לנו, בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”