כ פולינה חדשה - סקס אדיר

פולינה חדשה

1
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19709

נקראת פולינה במודעה אבל הציגה עצמה כויקטוריה. פגשתי אותה בבת ים לילה לפני שאמורה לעבור לתל אביב.

אין קשר בינה לבין התמונות.

גוף רזה מאוד וחזק. חזה מסולקן. פנים מנותחות עד כדי שחשדתי שהיא גבר. אבל הייתי חרמן והיא הייתה נחמד אז נשארתי.

לא התחרטתי. כוס צר ויפה. ובכלל גוף מהמם. מתנשקת בלי לשון. מזדיינת הייטב.

אחרי שני מספרים עדיין הייתי חרמן והיא נאותה לעוד פעם (and you give me sime thing ) הפעם השלישית הייתה הכי טובה. אחרי זיון חזק שלא הצלחתי לגמור רכנתי עליה והיא מצצה היטב תוך כדי שמשחילה מאחור. התפוצצתי לה בתוך הפה.

היה כיף אבל לא אחזור.

מחיר 500 + 100 טיפ

גוף 8 (בגלל הסילקון אחר 9 קל)

פנים 5

שירות 8

פולינה חדשה

2
הייתי גם אני אצל הבחורה כשכבר היתה בתל אביב

התיאום קשה מאוד הפקידה ממעטת לענות כשהייתי אצל הבחורה שזפתי עיני ביומנה והבנתי שהיא מקבלת רק כ6 לקוחות ביום

וכנראה זו הסיבה לעומס

מקבלת בהירקון תל אביב דירה נחמדה מאוד מסודרת ונקיה

התמונות אינם קשורות כלל
הבחורה יפה כאמור גם לי עברה המחשבה שמדובר בגבר לשעבר
רזה מאוד חזה מסולקן וקשה לא אהבתי
שירות טוב מציצה עמוקה וממושכת כאילו אין מחר

הבחורה מאופררת תמידי גבות מקועקות

לסיכום נהניתי

לא אחזור כי אוהב לגוון

פולינה חדשה

3
תודה על הדיווח.

אני מכבד אותך אבל אני לא יבין אף פעם את עניין הטיפ.

היה מעולה..סבבה.

זה עלה 500 שקל!!!!

לא היית בחינם.

מה עוד שאתה רושם שלא תחזור.

קרה למישהו פעם שהשירות היה על הפנים והבחורה החזירה בגלל זה חלק מהכסף??

זה סתם נותן להן הערכת יתר.

פולינה חדשה

4
מה אתה בכלל נותן טיפים אתה מרגיל אותן לדרוש את זה מאנשים אחרים שאחרי סירוב של הלקוח לטיפ היא תתן לו חרא של שירות שילמת לה פאקינג 500 איזה לעזעזל טיף צריך בכלל לתת לה תן לה שווארמה או בקבוק קולה ZERO בתור טיפ לא עוד ערימה של שטרותכועס
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

פולינה חדשה

5
חברים לא לכעוס:) לא נתתי לה טיפ. היא ביקשה "משהו קטן" בשביל המספר השלישי שגם חרג מהזמן. 100 שקלים זה מחיר קטן בשביל עוד גמירה.
אגב, לפעמים כשבחורה משקיעה ומתוך ניסיון אתה מרגיש שזה יוצא דופן אז טיפ הוא מאוד ראוי לדעתי.

פולינה חדשה

6
[QUOTE=james lee]חברים לא לכעוס:) לא נתתי לה טיפ. היא ביקשה "משהו קטן" בשביל המספר השלישי שגם חרג מהזמן. 100 שקלים זה מחיר קטן בשביל עוד גמירה.
אגב, לפעמים כשבחורה משקיעה ומתוך ניסיון אתה מרגיש שזה יוצא דופן אז טיפ הוא מאוד ראוי לדעתי.
[/QUOTE]

כל הכבוד !

פולינה חדשה

7
בגלל המצב הפקקאט החלטתי ללכת לבקר את הבחורה אחרי שהרבה זמן (כחודשיים לא הלכתי לבחורות)

מרים טלפון הפקידה מפנה לתל אביב לרחוב הירקון, מחנה את הרכב בחניון מעשן ג'וינט ועולה לדירה

כמו שכתבו פה התמונות לא כל כך דומות למציאות אבל היא נראיית ממש זורמת והייתי חם אש אחרי שחודשיים (אפילו יותר)

לא הבאתי בראש

גוף סבבה לטעמי, ציצי קשה אבן, הכל עומד במקום שאני יכול להבין אם אנשים פה חשבו שהיא גבר (לפי דעתי היא לא אחרת לא הייתי

ניכנס חיוך)

מציצה די עמוקה...לא עושה פייספאק אבל סבבה, מנסה לזיין אבל לא מצליח להעמיד מרוב שאני מסטול (החומר היה קצת חזק)

אפשר לגמור בפה וזה מה שעשיתי.

בקיצור 2 מספרים 500 ש"ח חווייה נחמדה למרות שאני מרגיש שאני חייב לעצמי פיצויי כי לא היה וואוו,לא אחזור
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”