כ פתח תקווה משה בלוי - כמעט נפילה - סקס אדיר

פתח תקווה משה בלוי - כמעט נפילה

1
שלום לכולם. זה הוא הדיווח הראשון שלי אז מקווה שאני עושה את זה נכון.
לאחרונה ששוטטתי בטוטאל צ'אט שמתי לב למשתמשת ששמה "שתי כוסיות בפתח תקווה"
הן מציעות עיסוי 4 ידיים בתמורה ל-300 שקל ל-40 דקות עם הרפיה ללא מין (לטענתה הן רק בתחתונים).
לאחר התמקחות הסכימו ל-200 ש"ח עבור 40 דקות אם אני מגיע ספונטנית, וכך עשיתי. בנוסף גם שאלתי אם זה מכון או מקום עצמאי ואמרה שזה פעילות פרטית שלהן. המחיר הזול עבור 4 ידיים כבר העלה לי סימן שאלה, אבל קיוותי שמצאתי מציאה (כנראה שאין מציאות).
הגעתי למשה בלוי 2, לאחר מעט חיפושים מצאתי וצלצלתי. אמרו שיש כרגע מטופל ואכנס עוד 5 דקות על מנת שלא נחלוף אחד על השני.
חיכיתי כ-7 דקות ואז צלצלתי ואמרה שאני אכן יכול להכנס.
לקח לי מעט זמן למצוא את ה"דירה" עצמה, כיוון שהיא נמצאת בגב של של הבניין וצריך לעבור בתוך שביל.
פתחה לי את הדלת בחורה שחומה יפהפייה רזה עם חזה עומד. כבר שמחתי!
נכנסתי ליחידה חשוכה, מיטה שעליה נייר טואלט אבל חוץ מזה המקום היה נראה נקי.
בפנים ראיתי צללית של עוד "אחת" שמנמנה. אני בוחן אותה, ומשהו היה נראה לי מוזר מכיוון שהיא החזיקה את השיער כל הזמן על הפנים, והקול שלה היה גברי. שאלתי אותה למה היא לא מחזיקה את השיער וחברה שלה מיד קפצה "זה כי היא דיסקרטית!".
עצרתי רגע לחשוב, וביקשתי שוב לראות את הפנים שלה. היא אמרה "אל תדאג זה בלי מין זה רק מגע".
מפה כבר הבנתי שזה לא זוג בנות, זה בחורה וקרוסית.
אמרתי שאני רוצה עיסוי רק איתה ופתאום הן אמרו שזה יהיה יותר קצר.
אמרתי להן "שלום וסליחה שגזלתי מזמנכם".
הבחורה הסתכלה עליי במבט של רצח אז יצאתי כל עוד נפשי בגופי.

לסיכום, לא כדאי להתקרב אלא אם כן אתם זורמים עם קרוסית ובחורה :) (משהו אומר לי שהקרוסית הייתה עושה את רוב העבודה)

ולשאלה אחרת, יש עיסוי נורמלי באיזור הוד השרון? פתח תקווה? עד 200 ש"ח? או שאני חי בפנטזיה?
תודה רבה שקראת ולעונים!

פתח תקווה משה בלוי - כמעט נפילה

5
[QUOTE=Max_Nissim]
ברוך הבא

כל הכבוד
כך עושה גבר אמיתי - קודם מדווח !
הייתי ממליץ על ואלרי עם החברה גם 4 ידיים בשלוש מאות והיא לבד 200. חוץ מזה תחפש בפורום ותשאל.
בהצלחה חבר!

[/QUOTE]

תודה רבה :)
בעיקרון לא מחפש 4 ידיים, עיסוי רגיל במחיר הוגן זה אחלה.
אחפש :)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”