כ אנסטסיה מדירת ה 300 - סקס אדיר

אנסטסיה מדירת ה 300

1
ערב טוב לרביינו היקר ולכל השלוייחים יושבי הסבן סבנטי אשר פוקדים את הצדיקות יפות התואר השכם וערב וללא לאות!
אנסטסיה "האלק" 300----הבורג קדח
נתחיל מהרע-כי אין טוב....אתם יודעים מה? אולי אני מגזים קצת....הטוב הוא שאנסטסיוששש היא ילדה יפה,בסביבות גיל 19 אם כי נראית פחות,נמוכה(1.55 אולי....),פנים יפות חזה סיליקון,ושיער שחור וארוך(תוספות....)
פתחה את הדלת בתחתון וחזייה.
מכאן במעבר חד לרע הגרוע והחרא- מכירים את המשחק הזה שאתם מנחשים ככה בעומק הראש מאיזו סיבה אותה אחת הגיעה לעבוד בענף?,אני מכיר וכפי שנראה לי אנסטסיה לא הגיעה לפה כדי להרוויח כסף לתיק חדש של שאנל....לפי הפרצוף הקר שלה,נטול החיוך וחוסר הרצון לעבוד נראה שיש מישהו יקר לליבה שלמענו היא עובדת בחוסר חשק מוחלט על מנת לארגן לו כסף ולהציל אותו מצרתו,בכל תרחיש אחר לא היתה מגיעה למקצוע הזה-לעניות דעתי....
טוב....לאחר שסיימנו עם משחק הניחושים-נגיע לעניין....הבחורה קרה מאד,יבשה,נותנת השירות הכי גרועה או לא נותנת שירות הכי טובה אם תרצוצחוק
אל תיגע בי פה אל תיגע בי שם,זה לא נוח לי,אני אוהבת רק מסיונרית ועוד כאלה,הכי מוציאה את החשק....
זיון סתמי וגרוע-כמו לזיין גופה -אבל גופה שמפריעה....
מציצה גרועה-רק את הכיפה,רק רוצה שתגמור ותלך....
על אנאלי נשיקות ועוד תוספות אתם יכולים רק לחלום....
נחל אכזב בשיא הקיץ זורם יותר ממנה....
זה המקום לציין שהמחיר שונה ממה שמצויין במודעה 400 לחצי שעה ו 600 לשעה
וזה גם המקום לציין שהשבלול שלה לא יפה(למי ששבלול יפה הוא תנאי בשבילו....)
בקיצור חברים-חבל על הזמן שלכם וכמובן גם על השקלים שלכם-לא ללכת-ראו הוזהרתם....
אנסטסיה-לא
אנסטסיה -נייטטטטטטטטטט
זה לא מפתח זה בורג קודח

אנסטסיה מדירת ה 300

6
תודה נובלס....וקולומבו-כבר בטלפון עדכנו אותי שהמחיר הוא 400 לחצי שעה ו500 לשעה וכשהגעתי הבחורה אמרה 400 לחצי ו600 לשעה....בכל מקרה תכננתי מראש על חצי שעה והסכמתי להוסיף עוד 100 ש"ח כי התמונות נראו מבטיחות....טעיתי....היה על הפנים..
זה לא מפתח זה בורג קודח

אנסטסיה מדירת ה 300

7
נדגמה היום בערב , התמונות היו יותר מידי מחרמנות בשביל לוותר...
מדובר בילדה צעירה שלי עשה רושם שהיא מאוד עדינה וביישנית ניסתה לרצות כל הזמן שאלה אם הכל בסדר ושאני מרוצה.
כנראה התגובות פה עשו את שלהם...
הלכתי על המסלול הקצר עקב חוסר זמן בפעם הבאה אלך על המסלול הארוך ואנסה להוציא ממנה יותר (היום התאים לי משהו קצר וקולע).
לסיכום : מדובר בילדה שלדעתי אם ינסו לגשת אליה בעדינות וברגש יהיה ניתן להוציא ממנה יותר.
בקיצור אתגר לכרישי הפורום.

אנסטסיה מדירת ה 300

8
אין לי מילים אחרות להגיד את זה אבל...

לפקיד המניאק של התאגיד המחורבן הזה לא איכפת
אפילו בטעות מהזמן היקר שלכם. הוא יזלזל בכם. יגיד לכם
"תבואו תבואו תתקשרו שאתם שם יהיה בסדר" כאילו כולכם באתם עם אופניים חשמליות מהרחוב ליד.... אפילו הפקידה הכי מרושעת בעיניי החפוז לא
הייתה מתייחסת כמוהו.. עושה טובה שעונה לטלפון בכלל

המספר שמסתיים ב7409

קחו את כל מה שהוא אומר בערבון מוגבל

אנסטסיה מדירת ה 300

9
אני מצטער בשבילכם על הנפילה אבל
2 המפגשים שהיו לי איתה היו מדהימים ולא פחות.
כמובן הכול עניין של כימיה.
ובקשר לפקיד הוא תמיד ענה ותמיד היה נחמד
מעבר לזה שמקווה לכולם פה שיהיו הרבה יותר הצלחות .

מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”