כ ויקה - תמונות אמיתיות, מבריזנית ב 700 - סקס אדיר

ויקה - תמונות אמיתיות, מבריזנית ב 700

1
אחרי היעדרות ממושכת מהתחביב, נתקעתי בלי היזיזה וחזרתי לזירה. הופתעתי קצת לגלות את זחילת המחירים לכיוון ה 600-700 אבל החלטתי בכל זאת ללכת על ויקה, התמונות שלה עשו לי את זה וכבר חסכתי הון קטן בחדשי העדרי... בכל מקרה, קבענו שעה בווטסאפ, הגעתי, אין תשובה. 5 דקות והתחפפתי, אני לא מחכה יותר מזה למבריזניות. התנחמתי בשפשופיה בהרצל 41 בנתניה וחסכתי 450 זוזים.

5
אמרה לי בוואצאפ 700, אמרתי לה לא עובר את ה500₪ אם תרצי אני כאן.
שלחה לי 500₪ 30 דקות מציצה עם קונדום??

פותח הפוסט - לא נראה לך שבחורות כאלו מנסות לגנוב לך את ההיגיון עם מראה שובב ואחוזים נמוכים יותר מגבוהים שהסקס ישכיח את המחיר ?

לא קראתי יותר מידי פוסטים על צרכנים שחזרו עם תחושת סיפוק שונה מבחורות נותנות שרות של 500 לשעה.
האמת לא זוכר בכלל- אולי בגלל שאני לרוב רואה מחיר גבוה וסוגר את הפוסט ועובר לבא.

מחאת ה500 אצלי בלב לעד!
????שבוע טוב ????

6
תודה לכל המטיפים. אני רואה שיש יורשים לאוליגופול שנראה לי שעזב בחדשי היעדרי. לכל היועצים, אני נמצא בתחביב לפני שרובכם נולדו אז תשמרו לעצמכם את ההטפות. אחרי חדשים של הפסקה אני מפרגן לעצמי 700 וזו זכותי. אם התמונות לא תואמות אני יכול עדיין למצוא את הדלת בכוחות עצמי. ובאשר ל 5 הדקות, בניגוד לנהוג במקומותינו, אני דייקן, אני מכבד את זמנם של אחירים (כן, גם זונות) ומצפה לקבל יחס דומה. לא מבריז ולא מאחר בלי להודיע. הפקידות כבר למדו ומתייחסות אלי בהתאם, לצערי הפרטיות לא. אני אדם עסוק וכשאני מפנה זמן לעיסוק הצדדי אני מצפה שיכבדו אותו, מי שלא מסוגלת תסתדר בלעדי. שיהיה שבוע מקסים.

10
קוקילידו, לא בקשתי חסינות ולא הגבתי אישית לך. במחשבה שניה, עדיף שכל גבר שמדווח כאן ותורם יקבל "חסינות" אלא עם כן חצה קוים ברורים של התנהגות בוטה או חשיפת זהות. אנחנו כאן לשתף ולהפיק תועלת מהשיתוף, אפשר ורצוי לצמצם את הביקורתיות לשעה שבה היא מתחייבת באמת...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”