הזמן נספר מהרגע שאתה נכנס בדלת ולא מהרגע שאתה משלם ובדר"כ "שעה" משמעה 50 דקות נטו ולעיתים אף מעט פחות -לכיוון 45 דקות נטו,
זאת כביכול בשביל הזמן שאתה מתלבש ואולי מתקלח לפני ועוד מיני חארטות , העיקר שתצא משם כמה שיותר מהר.
מסכים איתך שזה מקומם , אבל כך זה עובד שם.
אזהרה חמורה - פצצה חדשה בבת ים
12שמע אחי, נראה מהדיווח שלך שיותר משרצית לזיין ולהנות רצית 'לא לצאת פראייר'
התעקשת שמרמים אותך בתמונות? מהנסיון שלי עם הבנות בבת ים התמונות כמעט תמיד אמיתיות.
ואם הבחורה נראית לי סבבה אני נכנס בכל מקרה, גם אם זה לא מאה אחוז חופף לתמונות. למי אכפת.
פתחת סטופר, הגעת לוויכוח עם הבחורה, וביקשת עודף מהפקידה כי נשארו לך כמה דקות?
עם גישה של לנצל כל שקל עד הסוף תמיד תצא עם חוויה שלילית.
כמו ששמחה כתב, הפקידה עושה טלפון לבנות כחמישים דק' אחרי שהיא התקשרה להודיע לה שתפתח לך את הדלת. מפה והלאה זה תלוי בבחורה ובכימיה בינכם. אם היא רק רוצה לסיים, היא תבקש ממך להתלבש. אם סבבה לה, היא תזרום אתך עוד קצת.
אני אף פעם לא מסתכל בשעון או מתעמת עם הבנות על שום דבר. לפעמים אני מציץ בפון אחרי שיצאתי, ומגלה בדיעבד שגלשנו הרבה מעבר לזמן. שעתיים הפכו לשעתיים וחצי, שעה הפכה לשעה ורבע.
גם אם מישהי לא צדיקה גדולה, עימות רק יוציא אותך עם טעם רע מהחוויה.
שווה לך לריב על מאה שקל?
13הפקידה הזאת שמכונה גם הפקידה הצבאית? הקשוחה, שעונה לטלפון כאילו שעושה למישהו טובה...
זו לא פעם ראשונה שהיא מפנה לבחרות אחרות ולא עומדת בזמנים.
גם לי היא עשתה קטע כזה כאשר רציתי להגיע למשהי שכנראה וכבר עזבה, הגעתי לדירה ופתחה ליאת לי את הדלת אותה הבחורה שאתה הייתה אצלה.
זה באמת מקומם התיאום המזלזל הזה והעובדה שהיא במודעה מכוונת למקומות אחרים.
liron
14סיפורים ידועים ולא חדשים לצערי הרב הבנות ומפעילי הדירות רואים רווח מידי ולא מסתכלים קדימה
ובנוסף בענף הזה יש גורמים עבריינים
לפותח הדיווח כל הכבוד לך לי קרה שהחזירו כסף בחזרה
ולחברים היקרים לדרוש שירות אחרת עושים חרם צרכנים
15ברור שאם אני בא ומשלם כזה סכום אני בא כדי להנות. ובאתי בראש של להנות למרות כל הטירטורים.
אם תקראו שוב תראו שגם ידעתי לציין אתהחלקים הטובים - ושהכל התחיל טוב.
אבל תזהרו לא למרוח ליפסטיק על חזיר - כי בנטו, השירות פה היה לא טוב.
אם עברו בדיוק 40 דקות והבחורה לא רוצה עוד, אין בכלל שום בעיה - אבל אין שום סיבה שאשלם לה כמו על שעה.
ואם נשארו עשרים דקות, או שאני אקבל את המספר השני שעליו שילמתי, או שאקבל את כספי בחזרה.
מי שבגישה אחרת - פשוט מאפשר להם לעשות ממנו צחוק.
אם תקראו שוב תראו שגם ידעתי לציין אתהחלקים הטובים - ושהכל התחיל טוב.
אבל תזהרו לא למרוח ליפסטיק על חזיר - כי בנטו, השירות פה היה לא טוב.
אם עברו בדיוק 40 דקות והבחורה לא רוצה עוד, אין בכלל שום בעיה - אבל אין שום סיבה שאשלם לה כמו על שעה.
ואם נשארו עשרים דקות, או שאני אקבל את המספר השני שעליו שילמתי, או שאקבל את כספי בחזרה.
מי שבגישה אחרת - פשוט מאפשר להם לעשות ממנו צחוק.
16אז כנראה טעיתי , אני הבנתי ממך שהיא טענה שנשאר עוד 10 דקות זמן במיטה ולא 10 דקות בטוטאל.
17אני חושב שכבר דווח עליה בשני שרשורים נוספים מלבד הנוכחי:
מישהו דגם
להנהלה: במידה ואכן מדובר באותה אחת(אני חושב שכן. בדיוק אותה מודעה) אפשר לאחד את שלושת הדיונים עליה.
מישהו דגם
להנהלה: במידה ואכן מדובר באותה אחת(אני חושב שכן. בדיוק אותה מודעה) אפשר לאחד את שלושת הדיונים עליה.
zooz
18תודה על הדיווח חבר.. משתתף בכאבך..
לדעתי מקומות כאלה צריך להזניח כדי שילמדו להעריך את מקור הכנסתם
19[QUOTE=שמחה] הזמן נספר מהרגע שאתה נכנס בדלת ולא מהרגע שאתה משלם[/QUOTE]
לא ולא: הזמן נספר מרגע שאתה משלם.
לא ולא: הזמן נספר מרגע שאתה משלם.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
20[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=שמחה] הזמן נספר מהרגע שאתה נכנס בדלת ולא מהרגע שאתה משלם[/QUOTE]
לא ולא: הזמן נספר מרגע שאתה משלם.[/QUOTE]
גם אני חשבתי פעם , אבל זה לא כך, מנסיון.
לא ולא: הזמן נספר מרגע שאתה משלם.[/QUOTE]
גם אני חשבתי פעם , אבל זה לא כך, מנסיון.