כ סירקין הרצליה - רוני - סקס אדיר

סירקין הרצליה - רוני

1
אחרי הנפילה בסוקולוב, מצאתי את המקום הזה במרחק הליכה משם. הטלפון באקספיינדר מסתיים ב-8307. הגעתי, והפנתה אותי לשביל שבין סירקין , יש שם שביל עם כמה עסקים קטנים, שלפניהם דלת שמובילה למרתף עם דירה קטנה. פתחה לי רוני, אוקראינית בגיל 27-30.
יש לציין שהמקום לא מפואר, המקלחת די מעפנה אבל נקי שם והמיטה בסדר. זה סוג של יחידת דיור, כנראה.
"רוני":
גוף: 8. גבוהה ורזה, 1.75 על 60 קילו. חטובה מאד (מתאמנת), חלקה. החיסרון היחיד- חזה קטן, משהו בין A ל-B, וגם בצורת שקיות שוקו... פיטמות במבה גדולות, אם זה מנחם מישהו. אני אהבתי.
פנים: 7.5. לא מכוערת, אבל לא דוגמנית. פנים רוסיות טיפוסיות, שיער חום חלק קצר אסוף. החיסרון - שיניים לא משהו, ובצבע לא משהו (רבינו ומורינו היה מתרעם).
מסאג': 9. וואו, טובה! ללא ספק מקצועית/חצי מקצועית. יודעת להפעיל כוח שצריך, וגם עושה בודי (למרות שהחזה הקטן חיסרון משמעותי פה).
חלק אירוטי: 8.5. קצת מדברת יותר מדי, אבל יודעת לפנק את שמוליק. מלטפת ונוגעת, ונותנת לנגוע (במידה). עברה לפוזיציית 69 מיוזמתה כדי שאהנה מהנוף (תותה חלקה ומריחה טוב). אצבעות לא נתנה, אבל עיסוי חיצוני כן. אני מניח שעם הזמן והליברליות גם זה יקרה. סקס לא על הפרק בשום צורה.
האם אחזור? כנראה שכן. 250 שקל ל-2 הרפיות, 40 דקות. המסאג היה חזק וטוב, ההרפיות גם כן. נכון שהיא לא בר רפאלי בפנים, אבל הגוף הטוב, איכות השירות והיותה אשת שיחה ולא רובוט היו לי נחמדים.
שימו לב שמקבלת רק ביום שלישי (בנתיים) - בנות אחרות נמצאות שם יתר הימים.

סירקין הרצליה - רוני

7
אגב לכל מי שתהה מי נמצאת בדירה הזו בסירקין לימים שאינם ימי שלישי שרוני שם - יש שם דודה חביבה בת 45-50, רוסיה עם פרצוף שהיה נחמד לפני 10 שנים וגוף שהיה נחמד לפנים 20 שנה. מייד נמלטתי. לכל מי שחובב דודות ובאיזור (ומסתבר שיש כאלה כי היא יצאה מהמקלחת כשהגעתי).

סירקין הרצליה - רוני

8
[QUOTE=סליק ריק]
אגב לכל מי שתהה מי נמצאת בדירה הזו בסירקין לימים שאינם ימי שלישי שרוני שם - יש שם דודה חביבה בת 45-50, רוסיה עם פרצוף שהיה נחמד לפני 10 שנים וגוף שהיה נחמד לפנים 20 שנה. מייד נמלטתי. לכל מי שחובב דודות ובאיזור (ומסתבר שיש כאלה כי היא יצאה מהמקלחת כשהגעתי).
[/QUOTE]

אולי היא אינסטלטורית Clown

סירקין הרצליה - רוני

10
[QUOTE=Colombo]
[QUOTE=סליק ריק]
[/QUOTE]

אולי היא אינסטלטורית Clown
[/QUOTE]

אם זאתי אינסטלטורית אני מעדיף לשחות בדירה שלי מאשר להיות איתה...
לא מבין איך אנשים משלמים ממיטב כספם לדודות רוסיות עקומות שיש (פה ושם, אמנם צריך ללקט ולעבוד ולאתר) פרגיות שוות. לא מבין את זה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”