כ שרון פרטית- רמת גן - סקס אדיר

שרון פרטית- רמת גן

1
אהלן חברים,
בתור חובב טנטרה חיפשתי מעסות מקצועיות באינטרנט והגעתי לשרון.
בטלפון טענה שהיא בת 40, פנים יפות, מלאה יחסית, מציעה עיסוי טנטרי עם "פינוקים".
המפגש נקבע במלונית ברמת גן (פה כבר הבנתי שעיסוי טנטרי מקצועי כבר לא יהיה פה, אבל החרמנות...).
קבענו לשעות הערב, היא התקשרה כבר בצהרים לשמור חדר, ביקשה ממני לעלות ראשון, לשלם על החדר ולחכות לה.
אחרי מס' דקות שרון עלתה, במציאות נראית כבת 50, פנים לא יפות אבל גם לא מכוערת, שמנה עם חזה גדול, נראית כמו דודה.
ביקשה ממני להתפשט ולשכב על הבטן, היא כמובן הורידה גם הכל, גוף לא יפה בכלל! מרחה עליי שמן והחלה בעיסוי בגב ומדי פעם ליטפה את החריץ השחור, העיסוי עצמו היה די נעים, יש לה מגע עדין וכיפי, אבל מקצועי זה לא, וטנטרה ממש לא!
אחרי עיסוי של 20 דקות באזור הגב, ישבן, רגליים, התמקדה כמה דקות בעיסוי החריץ השחור, בשלב הזה התחילה לשלוח ידיים גם לתורן וגם לשק והתחיל פה עיסוי מחרמן ברמות! שאלתי אם אפשר לגמור כמה פעמים, ענתה שאין בעיה, הסתובבתי והיא החלה בעיסוי עם שמן לחבריקו.. כל הזמן הזה היא לא מפסיקה לעסות את החריץ, תוך מספר שניות השפרצתי לכל עבר.. היא תוך כדי עיסוי זורקת משפטים מחרמנים כאלה. אפשר לשלוח ידיים במהלך העיסוי לאיפה שרק רוצים! היא אפילו מבקשת!
בקיצור נכנסתי למקלחת להתנקות.. איך שחזרתי למיטה ישר קפצה עליי והתחילה למצוץ, היא מוצצת די סבבה, בלי שיניים ומנסה להכניס הכל לתוך הפה, אמרה שאני יכול לגמור לה בפה אחרי כמה דקות היא כבר התעייפה והגמירה לא הגיעה שאלה אם אני רוצה לזיין אותה, כמובן שהסכמתי, ביקשה שאני אהיה מעליה, היה קצת קשה כי היא שמנה וזה לא כזה נוח אבל היא לא מפסיקה לזרוק משפטים מחרמנים כמו כוכבת פורנו וזה מחרמן ברמות אז מוטיבציה להמשך הדרך - הייתה.
כמה דקות והגמירה המיוחלת הגיעה.. סה"כ היינו שם שעה.
הבחורה חרמנית ברמות, דורשת כל הזמן לגעת פה וזורקת משפטים מחרמנים כמו: "תמצוץ לי את הפיטמות כאילו אני מניקה אותך" ודוחפת את השדיים לפנים שלי.
מראה- 5
יחס כמו חברה- 9
עיסוי- 6
שירות- 10
לסיכום, סה"כ 2 גמירות, נימפומנית שאפשר להוציא ממנה כמעט הכל, מפנקת ברמות, מתנשקת בפה עם לשון, מאוד נקייה ומריחה טוב, באה לפנק ללא גבולות.
בקשר למחיר, אני עוד טירון אז שילמתי די יקר, 400 שקל לשעה, על המלונית שעלה 150 התחלקנו חצי חצי.
לדעתי אפשר להוריד אותה ליותר זול.
ניתן למצוא אותה באתר שנקרא יד הזהב, השם הוא שרון, היא היחידה שבלי תמונה שם.
למתקשים אשלח בפרטי.

שרון פרטית- רמת גן

7
שלום
לפני כשבוע וחצי התקשרתי לגברת בשעות אחה"צ,אך היא לא ענתה.
לאחר כמס' שעות אני רואה שיחה שלא נענתה ממס' שאני לא מכיר+ הודעה " תתקשר עכשיו מאמי".
לאחר החלפת הודעות התברר שמדובר בשרון.
כך שמי שתפוס שייקח בחשבון שהיא מסוגלת לחזור אחרי מס' שעות לטלפון
בכל מקרה היא דרשה 350 + 150 ש"ח עבור המלונית.
אני ויתרתי.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”