דבר ראשון אני רוצה לומר תודה ענקית וגדולה ליויו על המס' טלפון של הבחורה, ויש לציין שהבן אדם סבלני בצורה בלתי רגילה, שגם לאחר שלא הצלחתי לתקשר עם הבחורה כי כנראה לא רשמתי את המס' נכון, הוא לא וויתר ונתן לי או תו שוב עד אשר הצלחתי, התקשורת איתה בוואצפ באנגלית די טובה, הבחורה דייקנית מאוד בקשר לזמן ואכן הגיעה בזמן לפגישה.ולעניין שלמו התכנסנו, אני פשוט לא יודע ולא מבין את התגובות כאן של האנשים בקשר ליוליה, אולי
זה אכן עניין של טעם וריח, אבל הבחורה מתמסרת בצורה יוצאת דופן ללקוח, כאילו לא הייתה
בחורה עובדת, יחס שאני מגדיר אותו יותר טוב בהרבה מאשר חברה שלך במיטה.
הבחורה אוהבת סקס והרבה, אני לקחתי את המסלול המלא כולל אנאלי, איך שהבחורה הגיעה התנפלה עלי בנשיקות עמוקות ורטובות עם לשון ללשון צרפתיות אמיתיות ולא בכאילו, נכנסתי להתקלח כמה דקות ואז נכנסו לפעולה.
החוויה שאני עברתי עם יוליה אני מגדיר אותה אחת הטובות והמוצלחות אשר חוויתי, סקס בשלל תנוחות כאשר כל הזמן היו נשיקות צרפתיות לאורך כל הסקס כולו.
מציצה עמוקה וטובה, שאיבת ביצים מהטובות שקיבלתי, רימינג אחורי משובח, וזיון אנאלי בכל תנוחה אפשרית.
בקשר למראה של יוליה אז ככה, יוליה בחורה גבוהה אשר הערכה גסה שלי בת 32 לא יותר מזה אולי פחות, לא שמנה בכלל ( לא אלו שכתבו שמנה אז היא לא ) אבל גם לא רזה מקל יש לה תחת מזמין, גדול ויפה, וחזה אשר אני מגדיר אותו בינוני טיבעי אמנם לא עומד, אבל רך למגע.
במהלך הסקס יוליה גמרה 3 פעמים בוודאות, ואני יודע להריח בחורה מקילומטרים אם היא מזייפת או לא, ופה היא לא זייפה בכלל.
כל זמן המפגש יוליה לא הסתכלה על השעון בכלל היא הוזמנה לשעה 3 לפנות בוקר הייתי איתה עד
4.30 , כאשר אני לא היה לי כבר כוח אז אמרתי לה שתתלבש ואני אישית לקחתי אותה הבייתה.
בקשר לתשלום אז לכל אלו שכתבו שביקשה כסף לפני וכו' אז אצלי לא היה ככה, היא לא דיברה על כסף רק אחרי שיצאתי מהמקלחת הוצאתי את הכסף ואמרתי לה רוצה כסף? והיא אמרה לא חשוב עכשיו תניח אותו על השולחן בוא אלי למיטה פשוט בחורה כיפית.
ולהלן דירוג הסולם בסולם רבינו מורינו רבי רוני גולן:
מראה 10
gfe 12
אסתתיות וניקיון 10
שירות 12 מהמשובחים שנתקלתי בהם
הגעה בזמן 10
אנאלי 10 = שלי די גדול וקיבלה אותו בשיא הכיף
אז הנה קיימתי את חלקי בזאת ואני גאה לתת דיווח הולם וראוי לחברינו יויו אשר גילה אותה,
בואנה יויו אחלה שיחוק הבאת לנו המשך כך

בקשר למס' של יוליה אני מבקש לא לפנות אלי בהודעות מי שרוצה שיפנה לחבר יויו ואם ירצה יתן את המס' כל הקרדיט על זה מגיע אך ורק לו