כ . - דף 13 - סקס אדיר

.

124
קודם כל - כל הכבוד לחבר pixsar על הדיווחים!מוחא כפייהאצבע למעלה

שנית, סליחה שאני מתערב אך האם תמרה mb1753527453 היא אותה תמרה מהדיווח הזה של החבר Manich_man?

[QUOTE=Manich_man]את Tamara
ת.ז. כתומה : mb1577987247
מהדיווח של פיקסר פגשתי היום , קיבלה אותי בבת ים בדירה יפה ליד הטיילת ,סגרנו על שעתיים , במחיר של 2 שטרות פרנקלין ,
בגדול בחורה מקסימה , צוחקת וחייכנית , הציעה לי לשתות וויסקי עם קולה , סרבי בנימוס , בחורה נקייה מאוד , הערכה שלי מדובר בבחורה בת 30 , 32 (יש לה ילדה לא קטנה ולא גדולה ) , עובדת כברמנית לטענתה במוסקבה ,
מקלחת ולמיטה , מתנשקת עם לשון , מציצה חשופה קטלנית , יש לה גוף שזוף ויפה בעיני , חזה בינוני נחמד , זיון משובח , לא מתלוננת על כלום , מצחצחת שיניים שלא יפריע לי ריח הסיגריות ,הפתיע אותי לטובה ,מה גם שנשארתי בסוף כמעט 3 שעות , היא קיבלה כמובן תוספת תשלום , לצערי הצדיקה עוזבת אותנו עד סוף השבוע , אני גם לא בטוח שהיא מקבלת לקוחות חדשים כבר ,
לטענתה תחזור בחודשי הסתיו , אבל לא לבת ים

אבקש לא לפנות אליי בנושא הטלפון שלה , אני מסכים עם פיקסר לחלוטין שזכותה של כל אחת לבחור עם מי להפגש ואם מי לא[/QUOTE]
אני שואל כי זו אומנם נשמעת אותה אחת אך מס' ת.ז. שונה... מלבד זאת כידוע לותיקים כאן יש לי חיבה לגבוהות וחטובות עם קצת בשר לתפוסTongueקריצה, ובגלל זה היא מעניינת אותיCool. אפרופו גבוהות - גם ואלרי מהשרשור הזה נשמעת מעניינת:

אך בעקבות הגיל(43) והדיווחים שאינם חד משמעיים לחיוב או שלילה אנוכי עדיין לא סגור לגביה... תמרה לעומת זאת נשמעת שווה ויציבה יותר מבחינת השירותחיוך.
zooz

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”