.
124קודם כל - כל הכבוד לחבר pixsar על הדיווחים!

שנית, סליחה שאני מתערב אך האם תמרה mb1753527453 היא אותה תמרה מהדיווח הזה של החבר Manich_man?
[QUOTE=Manich_man]את Tamara

שנית, סליחה שאני מתערב אך האם תמרה mb1753527453 היא אותה תמרה מהדיווח הזה של החבר Manich_man?
[QUOTE=Manich_man]את Tamara
ת.ז. כתומה : mb1577987247
מהדיווח של פיקסר פגשתי היום , קיבלה אותי בבת ים בדירה יפה ליד הטיילת ,סגרנו על שעתיים , במחיר של 2 שטרות פרנקלין ,
בגדול בחורה מקסימה , צוחקת וחייכנית , הציעה לי לשתות וויסקי עם קולה , סרבי בנימוס , בחורה נקייה מאוד , הערכה שלי מדובר בבחורה בת 30 , 32 (יש לה ילדה לא קטנה ולא גדולה ) , עובדת כברמנית לטענתה במוסקבה ,
מקלחת ולמיטה , מתנשקת עם לשון , מציצה חשופה קטלנית , יש לה גוף שזוף ויפה בעיני , חזה בינוני נחמד , זיון משובח , לא מתלוננת על כלום , מצחצחת שיניים שלא יפריע לי ריח הסיגריות ,הפתיע אותי לטובה ,מה גם שנשארתי בסוף כמעט 3 שעות , היא קיבלה כמובן תוספת תשלום , לצערי הצדיקה עוזבת אותנו עד סוף השבוע , אני גם לא בטוח שהיא מקבלת לקוחות חדשים כבר ,
לטענתה תחזור בחודשי הסתיו , אבל לא לבת ים
אבקש לא לפנות אליי בנושא הטלפון שלה , אני מסכים עם פיקסר לחלוטין שזכותה של כל אחת לבחור עם מי להפגש ואם מי לא[/QUOTE]
אני שואל כי זו אומנם נשמעת אותה אחת אך מס' ת.ז. שונה... מלבד זאת כידוע לותיקים כאן יש לי חיבה לגבוהות וחטובות עם קצת בשר לתפוס
, ובגלל זה היא מעניינת אותי
. אפרופו גבוהות - גם ואלרי מהשרשור הזה נשמעת מעניינת:

zooz