אשמח מאוד אם מישהו כאן יכול לעזור / להמליץ / לכוון או לתת לי איזשהו מידע על מין בלונדון .
ביקרתי בלונדון מספר פעמים בעבר ואני חוזר לשם שוב בקרוב לשבועיים , כל מה שהתנסיתי בו היה בליווי ( יש לציין מאוד יקר ) ובכלל זה תהליך לא פשוט ודיי
מסורבל , גם לא כזה יעיל והתמונות באתרים השונים הם מלאות בפוטושופ רציני ביותר ולמרות הביקורות עדיין אין לדעת לאן תגיע ומי תקבל .
בגלל זה אני פונה אליכם חברי פורום יקרים , אם מישהו יכול להמליץ לי על מישהי פרטית , או איזשהו פורום כלשהו שאפשר למצוא שם מישהי פרטית ( מה שעבד לי מעולה בבודפשט ) .
אני נבלע בין אתרי הליווי השונים שמבטיחים בנות פצצות והמחיר הוא בהתאם ועדיין אתה לא יודע את מי תפגוש בפועל בזמן אמת .
לכן אני צריך את עזרתכם אם מישהו יודע / היה / ניסה / שמע אשמח שתכתבו לי כי גם בפורום אין כמעט בכלל מידע על לונדון .
אני יודע שזהו לא היעד הפופולרי בטח לא בתחום תעשיית המין שיש ברחבי אירופה אבל זה היעד היחיד שאני צריך להיות בו בקרוב .
באמת שכל מידע יתקבל בברכה , אם מישהו מכיר בנות או אתרים או אפילו מקומות שנותנים בהם עיסוי טוב עם תוספות כמובן .
מה שבבודפשט יש בשפע , אשמח שתכתבו לי 

לסיום אכתוב שהמקום היחיד שקראתי עליו כאן בפורום המלצות הוא הפיניקס קלאב שכביכול נותן תמורה מלאה לתשלום אבל מצריך ממך
לזרום עם מספר לא קטן של גברים יחד איתך במקביל ואני לא יודע עד כמה זה יסתדר לי 

תודה רבה מראש לכל מי שיענה ויעזור לי בנושא ... 

שלכם
שי.