כ sonya מהכתום - דף 2 - סקס אדיר

sonya מהכתום

11
נתנאל נראה לי שאנחנו מדברים על בחורות שונות או שאין לך מושג ירוק
מציצה טובה? הבחורה בקושי מכניסה חצי מהזין לפה
תחת אדיר?
מה שנכון הבחורה נחמדה פנים יפות אשת שיחה נעימה אנגלית טובה
ובסהכ משתדלת אומנם ללא הצלחה רבה
לכן לא הגדרתי אותה כנפילה

sonya מהכתום

13
כל אחד ומה שהוא חושב, אבל אם אתה קצת מכוון אותה אומר לה היא עושה בדיוק מה שאתה רוצה אני חושב שסתם צלבתם אותה כי אני חוויתי איתה דברים אחרים לגמריי ממה שהעלו פה

sonya מהכתום

15
דיווח סוניה מהכתום ת״ז 1753391756
לאחר שקראתי מספר דיווחים כאן באתר ולמרות שחלק הזהירו החרמנות גברה על ההגיון ותיאמתי עם סוניה, תיאום קליל, שולחת תמונות בוואטס אפ(תמונות מעובדות לדעתי) , הודעה מפורטת מה עושה ומה לא, ומחיר 500 לשעה . מקבלת בבת ים דירה מחולקת שלה שהיא שוכרת נקייה כניסה דיסקרטית.
פתחה לי את הדלת סוניה עוד לפני שהספקתי לדפוק , קצת פנים גבריות, גוף שמן , חזה קטן - אין לי מושג איך היא גרמה להם להראות כל כך גדולים בתמונות. תחת טוב, רגליים לא , כפות רגליים גבריות... לאוהבי המלאות והשמנות - מדובר בשמנה פחות סקסית לטעמי.
מאחר והגעתי מרחוק, והגעתי ממש חם וידעתי שאין לי אפשרויות טובות יותר בחוץ החלטתי להישאר וסגרנו 400 שעה...
מדובר בתיירת רוסיה שבאה לעשות קצת כסף מהצד, זה הריח בהתחלה כמו נפילה אחרי ש 20 דקות היא היא גרמה לי לחכות לה בזמן שהיא עשנה 4 סיגריות(אני לא מעשן) אז חיכיתי לה שתסיים לשתות וודקה ולעשן (היא שתתה 3 כוסות בזמן שלא סיימתי חצי) ולספר לי על הלקוחות ההזויים שמשגעים אותה, ואחכ היא התחילה....
מציצה חלשה רכיבה זריזה סיבוב אני עליה קצת דוגי עד הסוף.... בפועל כל האקט עשר דק.
לא הספקתי לנקות את עצמי וסוניה החביבה כבר סיימה סיגריה (:
התנקתי, התלבשתי, ונפרדתי מסוניה לשלום. יאמר לזכותה שהיא מנסה לרצות....
יש לציין שהיא לא ביקשה ממני להתקלח ולא התקלחה בעצמה, אך הריחה טוב.
אני מאוד אוהב נשים מלאות - שמנות, אך לסוניה פחות התחברתי מבחינת המראה. לשיקולכם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”