מחפש מפגש דו מיני 1 על ידי Feeting אתם מכירים זוג מארח?הפנטזיה היא לרדת למישהו ביחד עם מישהי. רק למצוץ לגבר אבל עם האישה לעשות הכל.האם פעם מישהו פה עשה מפגש כזה? ציטוט 21 נובמבר 2017, 09:27
מחפש מפגש דו מיני 3 על ידי lushmolik אני הייתי בשלישיה כזו, כמה וכמה פעמים, אבל אף פעם לא בתשלום.. ציטוט 22 נובמבר 2017, 14:35
מחפש מפגש דו מיני 4 על ידי YORID בעבר היו את הזוג מפתח תקווה טענו שהם זוג נשוי אחכ חברים תכלס לא משנה.אין לי מושג מה הטעם שלך אבל תנסה להשיג אותם דרך חיפוש "זוג מארח"אתה יכול לנסות באתרי חילפוי זוגות אבל רק אם אתה נראה טוב ומצוייד יש לך סיכוי, יש לא מעט זוגות דו לייט שמחפשים סגנון כזה ציטוט 22 נובמבר 2017, 15:19
מחפש מפגש דו מיני 5 על ידי zogsexy היו מזמן ביבנה...זוג חמוד.היו גם בתל אביב.מידי פעם מתארגן זוג על הקטע אבל לא פשוט למצוא בתשלום.אני תמיד שמח להצעות בתחום..פעם היתה לי בחורה שהיתה בקטע אז היינו מתארגנים על בחורים מידי פעם בשביל הכייף...אבל כמו שאמרתי זה קטע פרטי פחות מקצועי ציטוט 23 נובמבר 2017, 15:27
מחפש מפגש דו מיני 7 על ידי escupeta תעשו גוגל:זוג איכותי בשנות ה-30 לחייו.מפרסמים בצהוב.לא משהו אבל ציטוט 26 נובמבר 2017, 11:47