כ סאמירה/ יסמין תל אביב - סקס אדיר

סאמירה/ יסמין תל אביב

1
שלום חברים
ביקרתי את יסמין שמפרסמת ב'לבן' ובעוד כמה אתרים. כנראה השם האמיתי שלה סאמירה, וגם תחת שם זה היא רשומה בכמה מקומות.
בחורה בת 29, שולחת תמונות אמיתיות. היא ממוצא מרכז אסיאתי, אך מתגוררת ברוסיה ומתקשרת ברוסית. מוסלמית. יודעת טוב מאוד אנגלית.

נמוכה ורזה אבל מאוד פרופורציונאלית, גוף יפה, שדיים קטנות מאוד, תחת קטן ויפה, רגליים יפות. פנים יפות לטעמי. סך הכל לדעתי נראית טוב מאוד. עד כאן המראה.

פוגשת בבגד סקסי, עם איפור בטעם טוב. ידידותית מאוד. ממש כמו חברה. חיבוקים ונשיקות עדינות, ליטופים... ללא ספק Gfe. בחורה חכמה ואינטלגנטית, יש על מה לדבר איתה. מצד שני הדבר תלוי כמובן בכימיה וייתכן שלא עם כולם היא כך. איתי היה חיבור מצויין. עד כאן היחס.

אוהבת סקס עדין. מוצצת נעים אך חלש (קשה לגמור ממציצה כזו, אבל נעים). כל התנוחות. אני אהבתי סקס איתה. מזכיר סקס עם חברה ולא עם זונה. לכן מי שמחפש סקס כמו עם זונה היא לא הכתובת. עד כאן הסקס.

500 לשעה (+45 שלמתי על חניה). מסכמת לשעה אבל הייתי אצלה שעה וחצי ואף יותר. כנראה בגלל כימיה טובה, לא מזרזת, לא ממהרת. לא עונה באמצע לטלפונים. הכל בכיף. כמו חברה. לא יודע האם היא כך עם כולם.

תהיה בארץ עוד כחודש.
אני חוזר אליה במידה ואמצא לכך כסף. היה טוב.
אפשר בקלות למצוא אותה באתר הלבן. וחייבים להתנהג כלפיה יפה. לא להעמיס ולא לעשות דברים שהיא לא אוהבת. מי שימצא חן בעיניה יזכה לסקס עם חברה.

סאמירה/ יסמין תל אביב

2
ביקרתי את יסמין היום.

אגב, זהו השם האמיתי שלה, ולא משהו אחר.
במקור היא מטורקמניסטן, אך מתגוררת ברוסיה.
בחורה מאוד נחמדה, אינטליגנטית ומעניינת. עם אופי ה"מזרח אסיאתי " של לרצות את הגבר, מי שמכיר את זה - יבין.
לי אישית הייתה כימיה מאוד טובה וחיבור טוב, אני בעצמי במקור ממרכז אסיה אז מצאנו שפה משותפת מאוד מהר.
לא מלחיצה בכלל! הייתי סהכ שעה וחצי, 2 מספרים.
המציצה כפי שציין המדווח מעלי מעימה אך לא חזקה במיוחד.. אבל, כשהדלקתי אותה ב69 (וזו פעם ראשונה שעשיתי את זה עם בחורה עובדת, אבל הייתה מאוד נקיה וטעימה ונהנתה ממש) - המציצה הפכה ללהיט אמיתי, כמעט גמרתי אז עצרתי אותה כדי לעבור לעיקר הפעולה.
מזדיינת בכל התנוחות ונהינת מזה, לי היה gfe מדהים איתה, מתמסרת בנשיקה או שפשוט באמת היה חיבור טוב.
גמרתי ועברנו לשיחה ארוכה על הכול, אוהבת לדבר חחח.
ביקשת מסאג (עושה לא רע) ועברנו לאקט השני כשהיא עם בגדים וזה ממש הדליק אותי.
שוב שלל תנוחות וגמירה מאוד חזקה של שנינו ביחד.
עוד קצת דיבורים, מקלחת וכיבוד בפרי (גויוה?) ששנינו לא ממש מכירים חחח.
סהכ שעה וחצי בלי רמז ללחץ, פשוט תענוג אמיתי, ככה זה צריך להיות, שאתה בא להתנתק ולהינות עד הסוף בלי אלמנטים שליליים.
השארתי 50₪ טיפ בנוסף ל500 ששילמתי (מצאתי חניה בכחול לבן בשעות ללא תשלום אז הייתי מרוצה).

תהיה פה עוד חודש בדיוק.
הבנתי שבקרוב תעבור לבת ים.
האם אחזור? חוויה הכי טובה שבזמן רב אחרון הייתה לי עם בחורה עובדת, אז סביר להניח שכן .

סאמירה/ יסמין תל אביב

5
גוף מעולה. פיצית קטנה וחלקה גובה מטר חמישים עם פטמות במבה ותחת טוב. היא חמודה לגמרי אבל לא GFE ולא נעליים (אולי למי שרוצה). היא מקצוענית ולדעתי דווקא תתאים לקבלנים פה...

טחנתי לה את התחת פעמיים ומרוב שהיה טוב כלל לא זיינתי אותה בכוס (שגם הוא צר בפני עצמו). ארבע אצבעות בתחת פלוס זין מכובד גרמו לשתי גמירות מצויינות.

אחלה בחורה במיוחד נחמדה ושירותית לאוהבי פיציות, פטמות במבה ואנאלי.

סאמירה/ יסמין תל אביב

10
אפשר לומר עליה שסוף סוף יש מישהי שמקבלת בתחת בלי טענות, במבחר תנוחות ובלי תוספות. לסיום הורד הקונדום וקיבלה יפה בפה(לא בולעת). אז נכון שהיא נראית כמו השכנה הטורקמניסטנית שיש לכולנו אבל התמונות שלה אמיתיות ומשקפות וכל אחד יחליט אם מתאימה לו. בעיניי היא זונה כהלכה, נחמדה, חברתית ושרותית.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”