כ דוגמנית חתיכה הרצליה - דף 3 - סקס אדיר

דוגמנית חתיכה הרצליה

21
רוצה לחזק -
פשוט דוגמנית, רזה, גוף ללא גרם שומן, תחת קטן וחצוף, חזה קטן עם פטמות בולטות.
עיסוי - מה זה משנה, תפסיקו לשכנע את עצמכם שבשביל זה באתם.... נוגעת, מלטפת בלה בלה בלה
גמירה - חושנית מהנה ומההתרגשות זריזה
שווה לנסות

דוגמנית חתיכה הרצליה

25
אקסקליבר - אני לא יודע אם דגמת את לארה או מישהי אחרת, אבל לארה היא בהחלט "רמת דוגמנית" בגוף. הפנים בסדר, לא בר רפאלי כפי שציינתי.
בוא ננסח זאת אחרת - תן לי דוגמא למעסה עם גוף יותר טוב ממנה? אני לא ראיתי, לא בארץ לפחות.
לגבי המחיר והתחתון - כנראה שהלחץ עשה את שלו, שאפו לדוגמים. אצלי סרבה להוריד תחתון והייתה תוספת על הרפייה שנייה. ככה מחנכים את השוק, אנשים!

דוגמנית חתיכה הרצליה

26
יקירי...לא לכעוס. יש לה גוף טוב אבל בוא ניכנס לפרופורציות. לא כל בחורה רזה היא דוגמנית ואני בעיקר התייחסתי לפנים.

בכל מקרה לגבי התחתון וההרפייה השניה אני מניח שאבוא אליה שוב יהיה לי קשה עם ההרפייה כי שילמת לה 300 והיא הבינה שמסכימים לזה.

דוגמנית חתיכה הרצליה

29
זכותך אקס' להביע את דעתך, ואני מכבד אותה (למרות נימת הביקורת לגבי הבנצ'מרק שאני כביכול יצרתי - וואטאבר). לדעתי לארה היא פצצה אמיתית, טופ-3 מבחינת גוף שאני אישית דגמתי בארץ, עם שירות מצוין וחוויה כוללת מומלצת מאד.

אגב, מה שיותר מעניין זה שאני נתתי את המספר שלה לכ-10 חרמנים שביקשו בפרטי, כולם עם מספר הודעות חד ספרתי או דו ספרתי נמוך מאד, ואיש מהם לא טרח לדווח - כולל איזה טרמאח שהציק ושלח לי בפרטי 6 הודעות כדי שאתאר כל פרט ופרט, מראה שלה לפרטי פרטים ואיך להגיע ומה עושה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”