מבוגרת לחדירה כפולה 1 על ידי doritos שלום חברים,אם אתם יודעים על מבוגרת שתשמח לקבל בשני החורים בו זמנית, אשמח לקבל מידע בעניין כאן או בפרטי.תודה רבה. ציטוט 27 נובמבר 2017, 08:14
מבוגרת לחדירה כפולה 3 על ידי mommik פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק... לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים.... ציטוט 27 נובמבר 2017, 12:32
מבוגרת לחדירה כפולה 4 על ידי mommik האפשרויות שאני מעלה בדעתי ומזכרוני הןנינה מרמת גןרוזה מראשל“צאולי יש עוד אבל זה מה שאני מכיר מהעבר, אין לי טלפונים כי מחקתי פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק... לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים.... ציטוט 27 נובמבר 2017, 12:35
מבוגרת לחדירה כפולה 5 על ידי Colombo זה במקרה שאיכפת רק שיששני חורים שמוכנים לחדירה ופחותמאיך שנראות בעלות שני החורים..... ציטוט 27 נובמבר 2017, 12:49
מבוגרת לחדירה כפולה 6 על ידי eyal2017 יש את הבחורה מפתח תקווה... בת 48 בערך, היא בכיף תקבל שניים ציטוט 28 נובמבר 2017, 02:26
מבוגרת לחדירה כפולה 7 על ידי mush הקוגרית מתל אביב מהדיווח של ביג מן התותח ציטוט 28 נובמבר 2017, 09:11
מבוגרת לחדירה כפולה 9 על ידי doritos תודה לכולם על התגובות. אם יש למישהו המלצה עם מספר טלפון, או הפניה היכן אפשר להשיג מספר, אשמח.אם לא הסברתי את עצמי בהודעה הפותחת את השרשור, אז אני עדיין לא בעל שני 'כלים' כמו שחשד בי קולומבו.... ככה שאם יש מישהו שירצה להיות שותף, אשמח לדעת, בפרטי. ציטוט 28 נובמבר 2017, 22:34