כ הבלונדנית - דף 14 - סקס אדיר

הבלונדנית

132
[QUOTE=צמצם]אפשר לגמור בפה?
gfe- טענה שלא עושה נשיקות צרפתיות
האם עשתה?
[/QUOTE]
נשיקות צרפתיות - לפחות איתי עשתה וגם עשתה הרבה מעבר אני מניח שזה הרבה עניין של כימיה.

שאתה אומר שטענה שלא עושה ....
היא אמרה את זה שנפגשתם או בצאט?

גמירה בפה לא ניסיתי - אתה יכול לשאול אותה

הבלונדנית

133
אנטקה היא בהחלט בחורה מעניינת, יש משהו שאני עושה עם בנות והיא אחת מאלו שזרמה איתי, אז בקטע של גמישות ולרצות אותך היא מקבלת אצלי מצטיינת

בשיחה שלנו היא ציינה שאחד הדברים שהיא מצטערת עליהם זה שהיא לא העלתה מחירים בעבר, היא מאוד מודעת לשוק, לכמה בחורות גובות ומה היא שווה. אז בלי להיכנס לוויכוח של האם שווה מעל 500 או לא, היא חושבת שכן.

קצת לגבי הגברת - לבנה וגבוהה, ציצים ענקיים, גדולים ועומדים (ככל הנראה מניתוח כי הם גם קשים ולא זזים). היא מעשנת למי שמפריע אבל היא תעשה מה שתרצו כדי לסלק את הריח (יחסית מצליחה).

היו שני מספרים מהנים בסהכ, לא משהו יוצא דופן, אחזור אם אהיה חרמן ממש ולא יהיו אפשרויות אחרות....

הבלונדנית

136
אחרי 3 ניסיונות, בהם קבענו שעה, ביקשה לוודא הגעה שעתיים מראש. בכל פעם הודיעה לי שהיום לא, אבל מחר יש לה זמן...
אמרתי תודה רבה, והיא יכולה מבחינתי... להמשיך לחפש לקוחות במקום אחר...
עם כל הכבוד לדיווחים לביצועים ולמראה...
פידי
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

הבלונדנית

138
מאחר והזונה החוצפנית הזו קוראת את כל הודעות הפורום, היא כמובן קישרה בין ההודעה שלי לסיפור. ובסופו של יום עוד שלחה לי וואטסאפ, וניסתה להאשים אותי שאני לא הבנתי את משמעות ההתכתבות, עניתי בנימוס, אולי בפעם אחרת. החצופה ההזויה הודיעה לי שהיא לא מוכנה להיפגש איתי גם בפעם אחרת מאחר ואני לא יודע איך קובעים...
אם יש איזשהו כוח לפורום הזה מן הראוי להחרים את הזונות החצופות והמטומטמות שחושבות שהן יכולות להשתלח באנשים, לזלזל, ולהתנהג בגסות, ועדיין לעשות כסף על הגב של כולנו.
אני, לא אגיע אליה, מקווה שתרימו את הכפפה.
פידי
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”