כ שאלה על ברלין-לא מועדונים ולא זנות רחוב - סקס אדיר

שאלה על ברלין-לא מועדונים ולא זנות רחוב

1
שלום לכולם,

קראתי את כל הדיווחים על ברלין מהשנה האחרונה לפחות. מקווה שלא פיספסתי.
לא מצאתי ולכן שואל כאן.

אני ממקד את השאלות:

האם יש בברלין דירות אירוח אליהן אפשר להגיע, לבחור בחורה לטעמך ולזיין בחדר?
אם יש, אשמח לפרטים, אתרים, מחירים וכו'.

האם יש בברלין בחורות שמארחות בדירה "פרטית"? , אני מדגיש, לא אפשרי מבחינתי בחורות שמגיעות למלון.
אם יש, אשמח לפרטים, אתרים, מחירים וכו'.

תודה לכל מי שיכול לעזור ומתנצל אם יש בפורום מידע שלא הצלחתי להגיע אליו בחיפוש.

אני יודע שכולם ממליצים על המועדונים וכו'. לא מתאים לי ומיותר להסביר לי למה אני טועה וכמה חבל....

2
יש כאלו בברלין. קשה לי להצביע כרגע על אתר המפרסם אותם.
כמו כן, על יד אנני פורשה יש בית קולנוע שמציג סרטים כחולים במחיר 5 יורו, בכניסה יושבות בנות. לאחר ששילמת ונכנסת לאולם הקולנוע הן מגיעות אליך ומציגות את מרכולתן ואת האפשרויות (הייתי שם לפני שלוש שנים, אך מדובר במוסד ותיק וממוסד) וכן התשלום.
לאחר הסכמה נכנסים לחדר פרטי לביצוע שבסיומו ניתן לחזור לקולנוע או לצאת לאוויר העולם.
אוהב חזה קטן ובתולי.

4
הייתי ויש בהחלט. בחרות שוות. דירות עם 6-12 בנות.
אם אזכר בכתובת ארשום לך...

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

7
אנסה לעזור.

ידידי הותיק avud

הייתי בברלין רק פעם אחת לפני כ-3 שנים ואף דיווחתי בזמנו. מצאתי שם שתי דירות/בורדלים מהסוג שאתה מחפש הודות לחבר אחים שלו גברים(לאן הוא נעלם?). לא יודע עד כמה המידע רלוונטי להיום אבל בכל זאת הנה הקישורים:

Royal Bordell Berlin

Kamilla La Dee

מקווה שעזרתי. תהנה!ApproveCool
zooz

9
לפי מה שזכור לי המחיר הבסיסי הוא 80 יורו לחצי שעה. תוספות כמו מציצה חשופה למשל עולות עוד 50 יורו. אבל שוב - תביא בחשבון שזה מידע מלפני 3 שנים. אולי המחירים השתנו. ומאז כניסת החוק החדש שאוסר על מציצה חשופה לא יודע אם הם בכלל מאפשרים זאת.
zooz

10
[QUOTE=לקסר]לפי מה שזכור לי המחיר הבסיסי הוא 80 יורו לחצי שעה. תוספות כמו מציצה חשופה למשל עולות עוד 50 יורו. אבל שוב - תביא בחשבון שזה מידע מלפני 3 שנים. אולי המחירים השתנו. ומאז כניסת החוק החדש שאוסר על מציצה חשופה לא יודע אם הם בכלל מאפשרים זאת.
[/QUOTE]

TNX לקסר
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”