כ איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות??? - דף 5 - סקס אדיר

איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות???

41
מעניין לקרוא את כולכם. גם אני התפלקתי לתחום. לא פעיל בו הרבה,

ניראה לי שיש פה טעות לגבי הרב רוני. להגדיר אותו כחוזר בשאלה זה לא מדויק מה שנקרא טועה ומטעה. מרוני משתקפת החלט ?הכל מהכתיבה השופעת שלו?דמות מוברית ובהחלט אמונית.

42

תודה רבה ל-IN LOVE על היוזמה בפתיחת השרשור הזה...
מאפשר לשחרר קצת חוויות שאין עם מי לדבר עליהן (לא יבינו, יעכלו או יקבלו).

אז ככה... חווית קוקס 2

אחרי האכזבה מהפעם הראשונה, לקח קצת זמן עד שהחלטתי שאני בשל לניסיון שני, שבו אני אתעקש "להשחיל"...
האופרציה של התיאומים הייתה יותר מסובכת בזמנו (כ-18 שנה לערך).
קבעתי במקום חדש. אלנבי פינת בן יהודה... צמוד לקולנוע הסרטים הכחולים מהמאה שעברה.
אחרי תיאום והתגנבות דיסקרטית ככל האפשר הגעתי לדלת עץ עלובה. דפקתי בדלת וענה לי קול גברי למדי.
האמת, כמעט וברחתי מהמקום. בעודי יורד במדרגות נפתחה הדלת ועמד שם קוקסינל בתחתונים בלבד. מרחוק הוא נראה חלק והיו לו ציצים... וואחד ציצים ענקיים ומתוחים. הוא ניסה לעדן את קולו והזמין אותי לעלות... הציצים שיכנעו אותי.
עליתי לדירה שהתבררה כחדרון קטן ועלוב. המיטה היתיה ניראת כזאת שעברו עליה תקופות טובות יותר.
הוא (בכוונה אני אומר הוא) זירז אותי להתפשט והחל למצוץ לי ללא מקלחת.
כשביקשתי לזיין אותו בתחת... הוא נראה מאוכזב וסידר כך שהרגליים שלו לחצו על הזין שלי תוך כדי שאני נדחף פנימה והחוצה.
בקיצור התחלתי ללקק לו את הפטמות וגיליתי שכל החזה שלו מלא קוצים מגילוח בסכין. בשלב הזה רק רציתי לסיים לעוף משם.
גמרתי לו בין הרגליים. ומבלי להסתכל יותר מידי מסביב, התלבשתי ועפתי משם.
עד כאן חוויה שניה.

לכל מי שמתאכזב מהתיאורים, אני רק יכול לבקש ממנו להתאזר בעוד קצת סבלנות.
אמנם שתי הפעמים הראשונות שלי היו כישלונות. ובאמת בגללם לא ניסיתי יותר קוקסינלים יותר מ-15 שנה.
אבל לפני כשנתיים בנסיבות שאפרט בסיפור הבא, נפתחו ארובות השמים והגשם לא מפסיק לשטוף.

שלכם, aviboom
מתחיל לתפוס איך להשתמש בחליל

43
החלק השלישי היה בשנה שעברה. והכל בגלל האתר הזה והפורום הזה.

קוראים לה לקסה. היא פירסמה בשם אלקסה הרדינג כוכבת מארה"ב. ואכן בחיפוש בגוגל יש כמה סרטים שבהם היא מככבת.
אגב היום היא נראית הרבה יותר טוב. כנראה השקיעה בניפוח, בהחלקה ובגזרה.

אני ארמוז שהיה חלומי... את הדיווח המלא אתן אחרי שיעלו לפורום את הסיפור הקודם שלי.
מתחיל לתפוס איך להשתמש בחליל

44
לפני בערך 15 שנים כשהייתי בשנות ה-20 שלי הייתי מאוהב בידידה שלי
היינו שוכבים מידי פעם והיא הייתה מאוד פתוחה מינית

אהבתי להתבונן בתמונות של טראנסיות יפות באינטרנט, ואז יום אחד עלתה לי תמונה של מור ויטל
עד אז לא ידעתי שיש את זה בישראל
הראתי את התמונה של מור לידידה שלי והיא חייבה אותי ללכת להתנסות
אמרה לי שאם זה מעניין אותי אני חייב לעצמי לנסות

את הטלפון הראשון למור ויטל עשיתי כשהידידה שלי יושבת לידי ומחייכת
קבעתי פגישה עם מור אחד על אחד ונסעתי למור שעה אחרי זה

לאחר מכן הייתי הולך לעיתים די רחוקות
אבל הולך כמעט כל פעם לאחרת

אני נשוי כיום + 2 ובשלוש שנים האחרונות בכל חודש מחביא איזה 400 ש"ח מהמשכורת בשביל החיים הסודיים שלי
אני חושב שבפריסה על כל השנים הללו היה יכול להיות תוכנית חיסכון יפה בצד

45
אני התגלגלתי ממש ממש במקרה ונשאבתי לתוך המוזר הזה... זה התחיל בהגעה מקרית לקטגוריה באתרי פורנו, עוד כשהיה קו איטי ומבאס... ואז הגיעה דנה אינטרנשיונל לפריים-טיים וחשפה אותי עוד לעולם הזה...באחד מהשיטוטים שלי בתל ברוך נתקלתי באחת ששכנעה אותי דיי בקלות... היתה חויה קצרה של זיון מאחור מבלי שאראה את הזין שלה בכלל...
שבוע לאחר מכן בבורסה ברמת גן אספתי מישהי שחשבתי שהיא אישה,... ופתאום הרגשתי תפיחה אדירה בתחתונים שלה... מאז אני שבוי. אותה עוד הספקתי לבקר בדירתה בשלום עליכם... התחננה לזין אותי ולא הסכמתי, היה גדול עלי אז... וגם כנראה עכשיו.
מאז שכבתי לדעתי עם מאות טרנסיות, חלקן הגדול מוכר כאן מאוד... הרוב בתשלום, אבל גם לא...
עברו שנים של משגלים מדהימים שדרכם חוויתי וחציתי המון גבולות... אטרף היה המקור העיקרי לכך.
מאז התחתנתי וילדים וכו'...אז בעיקר בפנטזיות.
קורה ומתמוגג מהדיווחים, מדי פעם חוטא, אבל בעיקר מאוכזב כי התחום התדרדר מאוד.
80% מהמפגשים שהיו לי היו חוויות מיותרות... אבל ה-20% היו משהו שאנצור כל חיי.
הפורום הזה עוזר לי לדעת שיש רבים כמוני וזה נחמד. היום אני לא יכול להתחבר לאטרף הרגיל מאחר והוא בתשלום וחושף אותי...אז אני מחובר לעולם הגברים בו מדי פעם מוצא איזה מתלבש משודרג...

46
אצלי הכל התחיל בעצם כאופציה שניה
אני בעיקרון חובב שליטה וBDSM
לפני לא מעט שנים כשכל הפרסומים היו בעיתונות המקומית
התקשרתי לטלפון של מלכה שפירסמה באחד הלוחות
דיברנו על מה שאני רוצה שאהיה בסשן על המחיר וקבענו להיפגש
בלב דופק הגעתי לכתובת ודפקתי בדלת
פתחה לי את הדלת אישה יפיפיה גבוהה סקסית ונשיתלבושה בביבי דול ונעלי עקב
עד עכשיו לא שמתי לב שהיא טרנסית וגם היא לא טרחה להבהיר את זה
העברתי לה את הכסף התפשטתי והמתנתי לה ערום על הברכיים במרכז החדר
רק שהיא נכנסה לחדר ונעמדה מולי שמתי לב לחבר הקטן שלה שהתחבא בתוך התחתונים
בהתחלה נרתעתי ואפילו כעסתי ואז היא אמרה שאם אני לא אצא מסופק היא תחזיר לי את הכסף ואפילו היא ניגשה לחדר שלה ושמה את הכסף שלי על הבגדים שלי.
אמרתי לעצמי שניתן צאנס לכל העניין
בסופו של דבר זה היה הסשן בין הטובים שעברתי
היא קשרה אותי דרכה עליי השפילה אותי
נתנה לי לזחול בחד וללקק לה את כפות הרגליים
לאחר מכן אנסה אותי בעדינות כי היה לי קשה לקבל את האיבר שלה בישבן שלי
אלו הדברים שחובב סאדו אוהב לקבל מנשים , אבל במקרה הזה היתה תחושה אמיתית של שליטה והשפלה
בסופו של דבר היא העמידה אותי על הברכיים ופמפמה לי את הפה עד שהשפריצה לי על הפנים
וכמובן שהגראנד פינאלה היה שהיא השכיבה אותי על הרצפה
רגל אחת שלה על הפנים שלי כדי שאלקק
רגל שניה דורכת לי על הבטן
והיא מביאה לי ביד , וכשגמרתי בשפריץ אדיר על הרגל שלה היא הביאה אותה לפה שלי והכריח אותי ללקק עד שהרגל היתה נקיה
מאז אני מחפש מלכות טראנסיות
הבעיה ש 99 אחוז מהן תקתקניות ולא שירותיות

47
אוקיי הסיפור שלי הוא גם דומה להרבה מהסיפורים הקודמים שהועלו כאן

זה התחיל בסביבות שנת 2003 או 2004 , ממש במקרה. הרבה לפני עידני הווטסאפ והאפליקציות והסמארטפונים. נרשמתי לאתר היכרויות סקס שהיום כבר לא קיים. הייתי בן 22, 23 לערך, ושלחתי פניותיי לכל עבר. ענתה לי מישהי שהזדהתה כקוקסינלית והעלתה מספר תמונות מגרות מאוד. באותו הזמן לא הכרתי בכלל את העולם הזה וגם עולם הסרטונים היה הרבה יותר דל מהיום, אבל אמרתי ננסה...
הגעתי אליה, פינקה אותי במציצה הכי מטורפת שהרגשתי אז. נהניתי בטירוף. כבר כשהייתי בדרך הביתה התקשרה אליי והציע לי שאחזור כי גם חברה שלה (מישהי מאוד מוכרת) רוצה גם לפגוש אותי. הלכתי על זה, ושום עברתי אותה חוויה (באותו הערב!!).
בהמשך, הן העבירו את המספר שלי לעוד חברה או שתיים שלהן, וגם איתן נפגשתי. אמיתי לגמרי!!
אחרי שנה שנתיים שבהם הייתי נפגש עם שתי הקוקסינליות הראשונות וגם עם כמה מהחברות שלהן מדי פעם, נסעתי לתאילנד. ושם הכרתי טראנסית יפהפייה קטנה ונשית בטירוף והייתי איתה כמה שבועות טובים. ממש גרנו ביחד, ולא שילמתי לה אגורה!
חזרתי לארץ ובמקרה שמעתי על האתר אטרף מאחת הקוקסינליות הקבועות שלי.
משם כבר באמת נפתח הכול. הכרתי עוד עשרות טראנסיות, וכמו שמישהו אמר, שברתי הרבה מחסומים ועשיתי המון דברים שלא דמיינתי שאעשה. פרצתי כמעט את כל הגבולות האפשריים בסקס ובבילויים.
הייתי עם בין 50 עד 100 טראנסיות בארץ (אני לא יכול להעריך את המספר המדויק), כשעם חלק גדול מהן הייתי מספר רב של פעמים, חלק אפילו עשרות פעמים. עם חלק אני עדיין בקשר.

אבל - חלה הידרדרות גדולה בשנים האחרונות. בשנים הראשונות שלי בעולם הטראנסוית, הן באמת לא היו תופרעה מוכרת וידועה כמו אז, ממש חיו בשולי החברה ולכן מעולם לא עלה נושא של כסף בפגישות. עם השנים, חלה עליה בתודעה והמשיכה למין השלישי, הן תפסו בטחון והרוב הגדול כבר לא רוצות סקס בלי לקבל על זה תשלום... לכן אני ממעט מאוד להפגש איתן כיום, וגם כשכן - רק עם המוברחות ביותר...

חלק גדול של הטראנסיות הראשונות שלי (שחלק גדול מהן הוא מהמוכר ביותר בארץ!) נעלמו מהשטח, חלקן הידרדרו, יש אחת שאפילו חזרה להיות בן! (כן!). יחד עם זאת חלק גדול מהזכרונות הכי יפים שלי על סקס קשורות בהן.

48
הפעם הראשונה שלי היתה טעות גדולה הייתי בן 21 חזרתי מבילוי בתל אביב ומצאתי את עצמי בתל ברוך,העלתי מישהי שחשבתי שהיא אישה שהתבררה לי התוצאה הרגשתי נורא(התקלחתי והברשתי את הגוף שלי כמו שאף פעם לא עשיתי) לאחר מכן התחלתי מדי פעם להציץ בפורנו עם קוקסינליות ואז החלטתי ללכת לפגישה עם קוקסינלית החוויה הראשונה (בידיעה ) היתה מאכזבת עם מישהי שאירחה בארלוזורוב זיהתה שאני בהתרגשות ותקתקה אותי,לאחר מכן מצאתי בתל ברוך את דניאלה דנילוב שהדהימה אותי ביופיה .
נפגשנו עשרות פעמים(בתשלום) ומדי פעם ניסיתי אחרות בדרך.. אבל אף אחת לא מתקרבת לרמה שלה. היום השוק די מעפן שיש מבחינתי 2 שעדיין אני אחת לשנה הולך אליהן ...

49
הפעם הראשונה שלי הייתה עם נופר נווה.
הלכתי כי רציתי לנסות. אני חולה על איברים ענקיים, אם זה חזה ענק או זין ענק, שכבתי עם גברים לפני ההתנסות עם נופר נווה.
עם גברים וטראנסיות אני אוהב להיות פאסיבי ונשלט, גם הגשמתי פנטזיה של להיות במעגל ולמצוץ מספר כלים (בוקה).
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”