כ תמרה 180 סמ מהכתום - סקס אדיר

תמרה 180 סמ מהכתום

1
באיחור קטן אני מדווח על הפגישה עם תמרה
מפרסמת בכתום
כבר הערתי עליה בקצרה בפוסט "מקבץ קצר" ואף חילקתי את הטלפון שלה לכמה וכמה אנשים
תמרה נמצאת בבת ים. בקשה בהתחלה 600 (שיטת המצליח), הצעתי 500 והסכימה.
גיל משוער 32-33. גבוהה. לא מדדתי אותה, אבל 180 ס"מ כפי שנכתב בדיווחים עליה שהיו בקיץ (הביקור הקודם שלה) נשמע לי סביר.
גזע מעורב רוסי-טטרי. גרה במוסקבה.
גוף סביר ומראה סביר, אך לא יותר מזה. מצד שני, לחובבי בחורות גבוהות יהיה מעניין איתה. שחקנית כדור עף בעבר.

קבלת פנים ידידותית ודי חביבה. מקלחת משותפת. נשיקות, מציצה מקצועית חשופה, זיון בכל התנוחות. מרטיבה. גמירה בפה.
מקלחת. קצת מנוחה ודיבורים. עושה לי עיסוי (יש לה ידיים חזקות ועיסוי שלה דווקא טוב!). אחר כך אני מעסה לה עם היד את הכוס עד שהיא גומרת בצעקות ורעידות. סיבוב שני - מציצה עד הגמירה בפה. מקלחת בסוף.
הייתי סה"כ שעה ועשרים.

יצאתי ברגשות מעורבים. מצד אחד, היה זיון די טוב, יחס חיובי ותחושה של נוחות. מצד שני, היא זונה מקצועית שנראית כמו זונה מקצועית.
אם להשוות אותה לג'ניה מהכתום שעליה כתבתי בפוסט הקודם, הרי שג'ניה היא בחורה מתוקה, עם גוף של בובה צעירונת, שאילו הייתה לי אפשרות הייתי מזמין אותה לשבוע נופש ביחד באילת. לא רואים עליה שהיא זונה עם נסיון.
תמרה לעומת זאת היא זונה עם נסיון רב שנים. רואים זאת על פניה וגופה שכבר לא כל כך נראה צעיר, ורואים שעברו עליה הרבה ק"מ של זיינים. היא אשה נחמדה ושרותית, אבל לא הטיפוס שלי.
בקיצור, לזיין ולשכוח. ואפשר היה מבחינתי גם לוותר עליה ולחסוך 500 ש"ח.
מצד שני, מי שאוהב זונה מקצועית שיודעת את עבודתה טוב, שנראית סביר וגם מעניקה יחס בסדר ללקוח, הרי שמומלץ לו לבקרה. ובמיוחד עם אוהב גבוהות. לדעתי התשלום המתאים לה הוא 400. לא בטוח אבל שתסכים כי הבנתי שיש לה מספיק לקוחות. תשאר בארץ עוד הרבה.

ערב נהדר לכולם!

תמרה 180 סמ מהכתום

4
התמונות גם שם וגם שם אמיתיות, אבל היא בתמונות מסורקת יפה, עם איפור בטעם טוב, בלבוש יפה. קח בחשבון שהיא לאו דווקא פוגשת אותך כך.
וגם, בתמונות היא כנראה צעירה לפחות ב5 שנים מעכשיו

אין לי מושג על רמת האנגלית שלה

תמרה 180 סמ מהכתום

6
הייתי עם תמרה, ת.ז. בכתום 1754173960

בהתחלה ביקשה 600 לשעה 1100 לשעתיים, הסכמנו על 500 לשעה ו-900 לשעתיים.

תיאום לא הכי קל, כמעט ולא מדברת אנגלית.

סה"כ נאה למדי, אבל לא הפצצה שהיא נראית בתמונות ששלחה בווצאפ.

זיון סבבה, מציצה חשופה, משתדלת שתצא מרוצה. חביבה ונחמדה.

נשארתי שעה אחת, לא ניצלתי את האופציה להארכה.

תודה לבנימין על הפון!

תמרה 180 סמ מהכתום

9
ראיתי את הפרופיל הקודם שלה בממבה ושלחה לי את מספר הטלפון שלה (מספר רוסי).
גם בווטסאפ שלחה תמונות.
בשני המקרים נראית יפיפייה.
לצערי במציאות הרבה פחות.
ולא 22 כמוצהר - בסביבת 30.
עם זאת - הגוף שלה יפה מאד למלוא ה 180 סמ שלו.
לא מדברת בכלל אנגלית. רק רוסית. בווטסאפ מפעילה את כל סימוני הפרטיות כך שלא ניתן לדעת אם ומתי קראה את ההודעות.
השירות שלה מצוין. כולל נשיקות. אבל אין כמעט שמחה או חיוכים. עם זאת נחמדה ומשתדלת מאד שתצא מרוצה.
מקבלת בבת-ים בדירה מחולקת סבירה. יש חנייה בסביבה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”