כ מחפש בבאר שבע - סקס אדיר

מחפש בבאר שבע

1
שלום חברים,

אני מחפש כבר זמן מה מישהי לעיסוי בבאר שבע, אבל שתהיה מלאה-שמנה עם חזה גדול, אפילו מבוגרת זה סבבה!
יש בלוח איזו מרוקאית שלא עונה בכלל וכמובן כמובן שביצעתי חיפוש בפורום ואם יש מישהי שמתקרבת לתיאור הזה, אז אין מענה.
מעבר לזאת, אשמח גם לקבל טיפ למציאת מישהי בעלת מאפיינים הפוכים. מישהי פטיט עם ציצי פיצי קאפ A לא יותר.

תבורכו.

מחפש בבאר שבע

2
שתי המלצות לשמנה/מלאה, שתיהן מפרסמות באתר שבו מפרסמים גם מכוניות משומשות (חחחח). על שתיהן יש דיווחים.

1. תמי שעבדה אצל סטלה ומפרסמת עכשיו בנפרד במספר שמסתיים ב 3227
2. שירה מהצימרים בנחל עשן שמפרסמת בטלפון שמסתיים ב 6906

מחפש בבאר שבע

4
המלצה למישהי עם חזה פיצי, אבל מבוגרת. חפש עיתון שבע או כנס למהדורה אונליין של העיתון (חפש בגוגל "רשת המקומון") למדור עיסוי. חפש טלפון שנגמר ב 879. מדובר בבחורה מבוגרת מעל 50 בשם דאשה עם חזה פצפון. נחמדה אם כי לא דוברת עברית משהו וקצת חשדנית בטלפון.

מחפש בבאר שבע

5
[QUOTE=הלקוח]
המלצה למישהי עם חזה פיצי, אבל מבוגרת. חפש עיתון שבע או כנס למהדורה אונליין של העיתון (חפש בגוגל "רשת המקומון") למדור עיסוי. חפש טלפון שנגמר ב 879. מדובר בבחורה מבוגרת מעל 50 בשם דאשה עם חזה פצפון. נחמדה אם כי לא דוברת עברית משהו וקצת חשדנית בטלפון.
[/QUOTE]

אם היא בת 50 זה לא עוזר שיש לה ציצי פיצי חחח הציצי פיצי נועד על מנת שארגיש שאני עם מישהי צעירה קריצה

בכל מקרה, תודה על ההמלצות על השמנות.

מחפש בבאר שבע

7
[QUOTE=הלקוח]
2. שירה מהצימרים בנחל עשן שמפרסמת בטלפון שמסתיים ב 6906
[/QUOTE]

מצטרף להמלצה על שירה. דיוחתי עליה בעבר.
היא לא שמנה ממש, אבל בהחלט מלאה. חזה לא ענק אבל די גדול ובעיקר יפה.

מחפש בבאר שבע

8
אזהרה שירה באר שבע
בתור חובב נשים מלאות/שמנות החלטתי לנסות את שירה, לאחר חיפוש קליל ביד 2 לפי פרטי השרשור, מצאתי את המספר שלה , נשמעת נחמדה בטלפון, ותיאום זריז עם שירה הגעתי לכתובת לשכונת נחל עשן, מפנה ליחידות להשכרת לזמן קצר, שנגעתי לחדר היא אמרה לי שהיא יוצאת אלי ולבנתיים לשלם לבחור על החדר, הבחור גובה מאה שקלים, לא שאלתי כמה זמן החדר כי הייתי נורא לחוץ לחזור לעבודה.
ההמתנה לשירה הייתה לא קצרה, ואחרי עשר דק המתנה התקשרתי לשאול אותה מתי היא מגיעה, ופה התחיל ליפול לי האסימון על התודעת שירות שצפויה לי, כבר היתה פחות נחמדה.... כמעט חצי שעה חיכיתי! שבסיומם הגיעה אכן בחורה מלאה, אך לטעמי לא סקסית ולא כך כך יפה. החלטתי לא ללכת איתה, כמובן שהמאה שקלים הלכו יחד איתה.
לקחתי בחשבון שזה יכול לקרות כי שירה אומרת בטלפון מראש שזה השכרה של צימרים, היה לה אפילו פרצוף של דפקתי אותך ברגע שאמרתי לה שאני לא מעוניין. מעדיף שידפקו אותי במאה שקל ולא לשלם ב 300 ולצאת עם טראומה... תחשבו על זה (:
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”