כ לא גומר בחדירה - סקס אדיר

לא גומר בחדירה

2
האם תמיד סבלת מזה או רק לאחרונה?
אם לאחרונה נסה לברר מתי וממה
האם אתה גומר מדברים אחרים כמו מציצה?
אם כן אולי זה לא נורא כל כך
בכל מקרה נסה להתייעץ עם רופא המשפחה או אורולוג

לא גומר בחדירה

5
לי אישית אין את הבעייה הזאת אבל שמעתי משני מקרים נפרדים שיש להם את אותה התופעה.
האחד הוא חבר (לא מהפורום) שסיפר לי את אותו הדבר לגבי עצמו.
המקרה השני הוא של בחורה מהתחום, שסיפרה לי שהחבר שלה יכול לזיין שעות ולא לגמור, ולפי ההסבר שלה מדובר באותו הדבר.

היא לתומה חשבה שמדובר בהחלטה רצונית של הגבר שבגלל האהבה-אכפתיות שלו כלפיה החליט להחזיק את עצמו.

אחרי זה סיפרה שבעבודת יד עצמית שלו, הוא גומר בזמן רגיל.

אני לא רופא ולא יודע מה הסיבה, אבל נראה לי שזה אולי קשור למערכת העצבים באזור.

לא גומר בחדירה

6
לי יש את אותה הבעיה אני מעל 50 אבל זה התחיל מגיל 40 ...וזה מטריד
יש נשים שממש מתבאסות ..אומרים שהתופעה היא בגלל צפיה בפורנו אבל מי לא צופה בפורנו
או אוננות חזקה שלא תואמת לחביקת הנרתיק ולפיכך צריך להתאמן באוננות יותר עדינה שמדמה את הלחץ של הנרתיק.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

לא גומר בחדירה

7
[QUOTE=אנטיפסטי] לי יש את אותה הבעיה אני מעל 50 אבל זה התחיל מגיל 40 ...וזה מטריד 
יש נשים שממש מתבאסות ..אומרים שהתופעה היא בגלל צפיה בפורנו אבל מי לא צופה בפורנו
או  אוננות חזקה שלא תואמת לחביקת הנרתיק ולפיכך צריך להתאמן באוננות יותר עדינה שמדמה את  הלחץ של הנרתיק.
[/QUOTE]

יכול להיות שזה בגלל צפייה בפורנו, או לפחות בגלל אוננות מול פורנו. אני מניח שאם תאונן תוך כדי פנטזיות המצב יכול להשתפר. צפייה בפורנו ואוננות תוך כדי יכולים לגרום להתניה כלשהי שמעלה את רף הגירוי.. מה שלאורך זמן יכול להוביל לצפייה בפורנו מסויים, כמו סאדו, אנאלי, שלישיות, טרנאסקסואלים, אונס, סרטים לבנים, אדומים, ורודים... כי סף הגירוי רק עולה ועולה..

הפיתרון אולי לא לצפות בפורנו במשך תקופה מסוימת, אולי 90 יום, בכדי שמערכת העצבים "תתנקה" "תתאפס".

לא גומר בחדירה

9
להפסיק לאונן לאיזה חודשיים ולהפסיק לצפות בפורנו.
בנוסף זה קרה לי פעם כשלקחתי כדור מסויים .החליפו לי לכדור אחר אבל אז גמרתי תוך חצי שניה. אז החלפתי לכדור אחר והכל הסתדר .
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”