כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 79 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

781
[QUOTE=mimich]חברה אל תסכלו אותי באבנים , לא הייתי אצל צמד הבנות אבל מקריאה כאן עושה רושם שמדובר בבנות מיוחדות מאוד, אבל אי אפשר לבוא פה בטענות לרשויות החוק כי הבנות החמודות כנראה שוהות בארץ בניגוד לחוק וגם אם הויזה בתוקף עדיין מדובר בויזת תייר שאוסרת עליהם לעבוד בכל עבודה שהיא ולהרוויח עליה כסף וזה כולל עבודה במקצוע המדובר.[/QUOTE]

אהה באמת הייתי בטוח שזה חוקי

787
אני לא רואה את ליזה ממשיכה לעבוד כאן עוד הרבה.
הן היו חברות טובות (ויחידות ) כאן בארץ, כמו אחיות כמו שהרבה אמרו.
אז חבר'ה תהנו מהגברת המדהימה עד כמה שאפשר, בטרם תעזוב גם היא. אני מקווה שאני טועה כמובן.
את ויקה לא נראה כאן עוד.

788
ללא ספק - ואוו
זכיתי לפגוש את ליזה שעדיין פעילה ועובדת למרות שלדבריה - פחות אנשים חדשים, יותר קבועים

התיאום היה קל ומהיר, כנל גם הכניסה ללובי (אף אחד לא שואל שאלות).
רק הדלת נפתחה ולפניי נגלית בחורה רזה, נאה, עם תחתונים וחזיה, בנויה היטב, ללא גרם שומן מיותר
לא הספקתי להתפעל ממנה או מהנוף של החדר וכבר מצרפתת ואני מתמסר בהנאה תוך מישוש הגברת (או כדי להבין שזה אמיתי או כדי להינות)
התיישבנו על הספה, היא עליי בתזוזות מדודות ונכונות ואני מנסה להבין אם פגשתי חברה או נערה עובדת...
נרגענו לרגע ועברנו למקלחת משותפת זריזה
במקלחת אני מגלה את הקעקועים, הקימורים וכמה היא חלה ומענגת

במיטה טעמתי את העלמה אשר טעימה וחלקה
היא ירדה למטה וליקקה עד החור השני וחזרה, רוק במידה, יניקה מדודה וסף החרמנות רק עולה ועולה
כדי להשלים את הפינוק, נהניתי מהמבט במראה
ביקשתי שתשב עליי רק כדי להינות עוד טיפה וראיתי את הבטן המתוחה והחזה הנהדר מזוית נוספת
קינדום ואז הגברת התיישבה עליי כדי להתחיל לעבוד. היא יודעת לזוז ואני מנסה שלא להתפוצץ עובר למיסיונרית, רגליים עולות והמספר הראשון מתברר כחוויה נפלאה

שיחה קצרה והיא מתחילה לגשש למספר נוסף. חבריקו תמיד זמין ומוכן ואחרי דוגי מדהים במראה, ישיבה שהיא עליי ואחכ מסובבת עם הגב, החלטנו שהיא תסיר את הקונדום ותשלים את המלאכה במציצה נאמנה. היא אכן יודעת את העבודה והכל התפוצץ לה לפה (בתיאום).

חברים, פינוק מדהים
ותודה לחבר שפינק עם הפרטים

789
כיף לשמוע שליזה ממשיכה לספק את הסחורה למרות עזיבת השותפה לדרך... נקווה שתישאר איתנו עוד זמן רב.

דווקא עכשיו אמור להיות לה יותר עבודה כי אלה מאתנו שהעדיפו את ויקה (כמוני למשל) יחזרו אליה, מאחר וההבדל ביניהם זניח ביותר (אני פשוט יותר התחברתי לויקה)

790
ראשית אני רוצה לומר תודה ענקית לרוני גולן על מספר הטלפון,
ביקרתי את ליזה לפני כמה זמן (לא הספקתי לדווח) והבחורה באמת מיוחדת.
לא ארבה במילים כי הכל כבר נאמר אך אדגיש שמעבר לסקס טוב היא גם אשת שיחה ונהנתי מכל רגע איתה.
היה לי תכנון לפגוש גם את ויקה אך עכשיו הצטערתי לגלות שעזבה.
מקווה לפגוש את ליזה שוב בטרם תעזוב גם.
נשים משתמשות בסקס כדי לקבל אהבה,

גברים משתמשים באהבה כדי לקבל סקס.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”