חברים סוף סוף מצאתי פרטית צעירונת בת 26 שממש אוהבת סטראפאון.הכרתי אותה בצאט של אתר הכלוב.אחרי שיחה לא ארוכה סיכמנו שהיא תקבל תשלום-300 לשעה או 500 לשעתיים.ואמרתי שמראש הנטייה שלי זה לשעתיים.היא שמחה ועברנו לפון.לא הסכימה לשלוח תמונות.קבענו אני אתקשר מתחת לביניין,הגעתי התקשרתי כמה פעמים והיא לא ענתה וכבר התבעסתי ורציתי ללכת והתבעסתי שעבדו עלי אבל בפעם החמישית היא ענתה ואמרה שמצטערת כי היתה במקלחת.הכיוונה אותי אליה לדירה-בניין מעפן מוזנח של סטודנטים.דירה מחולקת הכניסה אותי לחדרון שלה.הבחורה קטנה קומפקטית בהירה טלטלים חייכנית עיניים גדולות חומות חזה קטן זקוף.התחלנו להתנשק ולהתחרמן אולי 10 דקות שאני עדין לבוש..התרוממתי ושמתי לה 500 על השידה..הורדנו בגדים ועברנו ל69 מטורף..שהמשיך לרימינג חודרני ומשחקי אצבעות..הבחורה פשוט אוהבת את זה.ואני התענגתי.אחרי הביאה את הסטראפאון שלה-סיפרה שקיבלה מתנה מהחבר הקודם שלה-והיא פשוט התמכרה לחוויה.חגגנו בחדירות ארוכות אלי...כלכך כייף מישהי שיודעת ואוהבת משחקים אנאלים.אחרי התחלפנו ואני חדרתי אליה וגם לישבן שלה..גמרתי פעמיים.פעם על הבטן שלה ופעם על החזה שלה.
מתנשקת ומתמסרת-מוצצת לא משהו יש לה פה קטן ונחנקת בקלות.
יצאתי הפנגו הראה 2:42 דקות.
מדהימה.
שאלתי עם מעונינת שאני יפרסם לידידים שלי את הפון אמרה שמעדיפה למיין לבד באתר הכלוב.(הסכימה לידיד טוב אחד או שניים)
אני הכרתי אותה בניק-(הניק יימסר במשורה למניעת הצפה)
מראש אני מתנצל לגבי שיתוף הפון.
אני אחלק רק לשני חברים שיהיו מוכנים לחלוק פרטית דומה.
בכל מיקרה בשום אופן גם מצאתם אותה מהבלוג תנו לה לחוש שזה מיקרי-לא כדאי שהיא תתלהב מעצמה.
אני מתכנן לחזור אליה שוב מחר.