כ סוניה המבוגרת.....תאגיד בתים.... - סקס אדיר

סוניה המבוגרת.....תאגיד בתים....

1

לאחר שבוע מתיש של עבודה קשה חיפשתי משהו לסגור את המעגל ....

כמכור מן המניין עיינתי בתמונות התאגיד וראיתי שחזרנו לימים ימימה שבהם התאגיד הכתיב את הדרך....

סאשה מרוטשילד .....יאנה מסוקולוב .....וגולת הכותרת סוניה ממעבר ישי.....

שסוניה פתחה את הדלת נשארתי פעור פה .....

ילדה בת 19 175 יפייפיה חלקה מחייכת מלאת אנרגיה....

שיניה היו מביישים את אייל גולן .....

גופה היה מבייש דוגמניות מערוץ האופנה ...

ויופייה היה מבייש את רוסלנה....

התחלתי לקפץ בדירה בתחתונים למקלחת .....

שיצאתי הסתערה עליי בצרפתיות מארץ צרפת טעימה נקייה מתמסרת....

מציצה עמוקה וחמודה מלא רוק אך אין נגיעות בקודקוד....

כיבוס ביצים חמוד אך מתמסר הילדה באה לתת פינוק ללא תות לקישוט ....

סקס מעולה הילדה חיה ואוהבת סקס תנוחות לא רגילות השתוללות כולל חריקות וחראקות שנשמעו בכל רחבי רוטשילד...

לסיום גמירה בגרון כולל סחיטה וייבוש (לא השאירה טיפה אחת)....

הילדה אקרובטית וגמישה וחזקה חייכנית ומלאת אנרגיות......

הייתי בין הראשונים ולכן יש מצב שתישחק....

לסיכום:חזרתי בשנית יחזור בשלישית וכן הלאה.....ילדה אגדה!

500 לשעה ונתתי עוד 200 טיפ ......

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19569
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

5
אני הייתי עכשיו, ומצטרף לחוו"ד של מנושי.
בגדול אני ממליץ לקחת פעם אחת ב-400. אחרי הפעם השנייה שלי היה מיזמוזים ומסאז'ים ודחפתי למספר 2 והיא קצת התעצבנה (אפילו יצאה לה טיפה "לא!" בצעקה כשבאתי לצאת באחת מהשבעת אלפים דלתות הלא נכונות בדירה המחולקת הזאת... Dead)

היא עם גוף מפגר... ילדה (אולי הוא התכוון לכתוב מתבגרת) - אופי חמוד לאללה, מתנשקת (לא כמו אהבת חייך, אבל יש) מוצצת מגניב, רוקדת מגניב (היא מורה לאקרובטיקה באוקראינה, מה שמסביר את התנועות, הגוף , והתמונות הגמישות :) )
ומזדיינת ממש מגניב (וגם קצת פוקדת עליך על תנוחות - רואים שהיא מדריכת אקרובטיקה מזרח אירופאית...)

הראתה לי תמונות וסרטונים של ה"בייביז" שלה - היא באמת נורא חמודה, אבל אין צורך ביותר מפעם אחת (ואני מבקש שפעם באה שאני לוקח פעמיים, תתנו לי בראש על זה!)
תהנו - היא פה לעוד 12 יום היא אומרת. לדעתי עוד כמה ימים כבר תשחק, אין מצב שהיא תשמור על חינניות כזה עוד כ"כ הרבה זמן.

8
הלכתי גם אני אליה.

היא לא יפהפיה בפנים אבל יש עם מה לעבוד. עור חלק ונעים. היא רזה מאד. הרבה אנשים יגידו שיותר מדי, אני אוהב. הטוסיק די קטן כי היא ממש רזה. שוב יש כאלה שזה יפריע להם, לי זה טוב. והיא צעירה שזה סבבה. אגב אפשר לדעת שהיא רזה מאד רק לפי הדירה. לדלת של המקלחת שתקועה בין האסלה לכיור אין בכלל מרחב להיפתח ורק רזה אמיתית תוכל להשתמש בה. אם פעם תהיה שם מישהי מלאה, איך מה ללכת כי זה יהיה ממש מגעיל - היא פשוט לא תוכל להתרחץ שם.

מציצה מהירה ועצבנית - לא נעימה. המנוע די רחב וברכיבה כמעט שלא הרגשתי כלום. במיסיונרית יותר טוב אבל היא כזאת דקה ורגישה שאפילו אני שאוהב עדינות לא הסתדרתי איתה. לא אהבה מגע יד במנוע, השמיעה קולות כאב פה ושם ובכלל נראה שהיא לא בעניין. בתנאים האלה מיהרתי לסיים והסתלקתי משם אחרי פחות מ-25 דקות כולל ברכות מקלחות והכל.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”