כ jasmin מהכתום - דף 2 - סקס אדיר

jasmin מהכתום

11
איזה הוא גיבור? הכובש את יצרו...
שנה ושלושה חודשים של כיבוש היצר וייבוש האבר, באו לסיומן השבוע.
לאחר בדיקות, אכזבות, הברזות ולבטים, בא לציון גואל וגאלמידי לרחל (למוקירי יוסי בנאי)...

יסמין, בחורה מתוקה קטנטנה ורכה למגע.
מצאתי אותה באתר הלבן, תקשורת פשוטה בוואטסאפ ונקבעה פגישה.
יתרונות:
גוף - 10 , אני מת על ציצי קטן ונערי (שלא לומר בתולי, שכל כל קשר בין בתולין לבין יסמין הוא מקרי בהחלט)

ביצועי GFE רק 6 חלש ביותר, נשיקות רכות, ללא לשון, אבל חיבוקים התכרבלות בין האקטים ושיחה נעימה. כנראה גם עניין של כימיה (על פי דיווחים אחרים)

אנלי - 8 לחוץ צר אבל לא אגרסיבי.

אוראלי - 6 הבחורה משתדלת אבל לא יודעת למצוץ. לא עמוק, לא ואקום אבל מלבישה את הקונדום עם הפה...

זיון - 9 קונטרות, תנוחות, תגובות ואפילו התרגשות וגמירה מצידה.

הדדיות - 9 הבחורה גומרת ומרטיבה ונראית ממש נהנית! מחרמן בטירוף.

ניהול זמן - 8 אין לחץ הכל בכיף, אבל לא מאפשרת לחרוג ממה ששולם...

בקיצור בשביל 500 חוויה מספקת ומהנה, שווה את הכסף!.
האם אחזור?
כנראה שלא, לא בגלל שלא מעוניין, אלא בגלל שהיא עוברת לבת ים לשבוע ומשם הביתה לטורקמניסטאן חזרה.
בבתי ים כנראה תקבל בקבלנות... פחות מתאים.

מהרו, נסו ותיהנו

פידי

הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

jasmin מהכתום

13
הבחורה מתתתה על סקס בכל הצורות. מתאימה לקבלני הריסות וגומרת מהכל...אנאלי, ביד, אוראלי ורגיל.

קשה לי להבין איך אנשים פה לא הבינו כמה היא חיית מין. אני פעם שניה אצלה ופעם שניה אני גומר פעמיים מחדירה ובקלות. הכנסתי לה יד לכוס ויד לתחת...גרון עמוק עד השקדים. היא ביקשה ממני חזק ולמשוך בשיער (כמובן שלא נסחפתי)...פשוט היה טירוף חושים. תבינו...הבחורה קטנטונת אז זה עוד יותר מדליק...

היא ממש טובה וגם מתוקה אמיתית ואני מבקש שאם מישהו שאוהב פירוק והרכבה מגיע אליה אז תדעו להיות קשובים ולא חיות אדם. אם כן אתם תהנו מאד.

אחת הטובות שהייתי איתן והייתי עם הרבה...

jasmin מהכתום

15
קבעתי איתה בבן יהודה, הגעתי , ביקשה עוד כמה דקות, אחר כך עוד חצי שעה, אחר כך אמרה שעמוסה...
שרפה לי שעתיים מהחיים סתם כולל הנסיעות והחניה..
אני מזיין משמע אני קיים

jasmin מהכתום

17
לאור הדיווחים החיוביים הייתי איתה , נכנס לא מתלהב מהמראה שלה בכלל אבל החרמנות משאירה אותי.. נכנס להתקלח , יוצא מתחילים להתמזמז ועוברים למיטה.מציצה חלשה מאוד ולא מורגשת כמעט , אין gfe , קצת מכנית ונראית שחוקה ועייפה ושממש לא בא לה לתת עבודה.. זיון נחמד ולא יותר מזה.. הקפידה על הזמן ללא דקת חריגה. סשן שני דומה.
לסיכום :
מראה : נראית לא טוב !
מציצה : חלשה ביותר
ביצועים : סביר
מצב רוח : נראת עייפה ושחוקה
כסף :בסכום כזה ( 500 ) אפשר ללכת לכוסית בהרבה ולקבל שרות טוב בהרבה.
עדיף לוותר לא ממליץ.
אין על אנאלי

jasmin מהכתום

18
כנראה שהכל קשור לכימיה...
ביקרתי אותה פעם שניה, הפעם בבת ים, מאוכזבת מהמעבר, לטענתה עשתה טעות שעברה מבן יהודה. כמובן שקיבלה אותי בקבלת פנים מלבבת ביותר תוך כדי ליטוף של האגו שלה ומחמאות לחינניות ולגוף הקטן והסקסי שלה . נשיקות חיבוקים, GFE ברב תפארתו.
קטנה קטנה אבל גדולה מהחיים. מקבלת בכל הכיוונים ובכל העוצמות. השפרצה ללוע כולל בליעה של רוטב החיים.
אכן אוהבת סקס חזק ועוצמתי, גמרה לפחות פעמיים תוך התכווצויות של הנרתיק כשהחבריקו בפנים.
מומלצת ביותר לאוהבי הקטנטנות.
עוד שבוע וחוזרת הביתה...
חיה את היום, מחר לא יחזור.

jasmin מהכתום

19
חיוך

מה אני יכול להגיד בחורה אש , אני כבר לא ילד , אבל הצליחה לשגע אותי , אחרי מקלחת נכנסנו למיטה והתחיל סשיין של צרפתיות. אני מנסיון מזהה חרמניות , חום הגוף שלה עולה , בדקתי לה שמן וראיתי שהיא בעניין , התחלתי לחפור שם במקביל לאכילת מנוע בסגנון חופשי. התחילו כווצים והיא שמה קסדה ורכבה על הצינור כ 40 דקות אבל אני לא פרייר מרחתי שמן חמורים והיא לא הבינה מאיפה הצינור הזה שלא גומר, לסיום היא הורידה את הקסדה ועקב כך חטפה פיצוץ לגרון. חבל שהיא חוזרת לתל אביב. דרך אגב היא מתורכמניסטן שאלוהים יודע איפה זה והיא משמיעה שירים בפרסית ככה שזיינתי את חומני... חיחיחי שמן החמורים עושה פלאות אתה מרגיש כמו כוכב פורנו כל היום מסתובב עם חבילה של כושי ואשכרה אתה רואה בחורות מסתכלות לך על המכנסיים . הבעיה שאתה רוצה לזיין כל היום.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”