כ ראגינה הרזה והיפה - סקס אדיר

ראגינה הרזה והיפה

1
מי לא זוכר את ראגינה היפה עם החזה השפיצי הקטנטן והיפה והגוף המחוטב של נמרה צעירה
כשהיא באטרף של קריסטל היא כולה חבלות וקמטים וכשהיא נקיה מהקריסטל יופיה חוזר אליה והמגע עם גופה מטריף את החושים עד לאוקטבות גבוהות
לאחרונה פגשתי אותה וביליתי עימה כשעה בחדר , היתה רגועה ונחמדה , ממגע גופה החלק כמו פנתר חלקלק וציצי קטנטן מתוק ושפיצי האנדרלין שלי עלה עד לזעקות שבר "ראגינה אני מת עלייך את מדהימה אני מתחרפן" ....
לקחה בחדר 150 שח היינו כ38 דקות
לאחר כיומיים פגשתי אותה בקריז והיא נכנסה לרכב פתחה מגירות הפכה והיתה חסרת מנח ...וזה בדיוק לא מתאים עבורי כי הפתיל שלי קצר כשאני ליד אנשים מעצבנים...בכול זאת נכנסנו לחדר בקצרה ל15 דק וכולי זעזוע מגופה החלק החטוב הצעיר שנשמר עבורי למרות פגעי הקריסטל הארור ...מאידך בטטה שכמוני רק יכל לחלום על מגע עם גוף מהמם כמו של ראגינה לולא הסם הארור שגרם לראגינה לרדת לעם ולתת מחסדיה גם לחרמניטוס בנדיטוס שכמוני חיוך גדולTongue
מאידך כדאי להיזהר כי ראגינה בכול זאת נרקומנית והיא סחבה ממכוניתי בושם ברגע שיצאתי לרגע לקיוסק ...נרקומנית חיוך

ראגינה הרזה והיפה

2
אחת הנרקומניות המיוחדות באיזור התחנה. מסכים עם כל מילה שנכתבה.
יש תקופות שרגינה יחסית נקייה ונראית סקסית "וזוהרת", ויש תקופות שהיא משתמשת חזק ונראית מפחידה וערמומית -ופה מומלץ לתפוס מרחק !

לחובבי הסטייל הרואין שיק - החלום בהתגלמותו.
פראייר מי שמשלם יותר מ-400

ראגינה הרזה והיפה

4
ראגינה נראית ככה
גובה 1.73
שיער קארה שחור
גוף רזה חטוב מתוח
חזה קטן שפיצי
פנים לפי הסמים
שירות לפי הקריז
תקתנית ..לא אבל כשהיא בקריז היא לחוצה פחד
גנבת...לא כייסת אבל אם תמצא כסף ורכוש לא מושגח עלולה לקחת כמו כולן
כשהיא עומדת זה כמו פסל יווני של נערה חטובה ..העור חלק כמו שיש איטלקי ..החזה כמו של נערה בת 14
מיקום...לפעמים בהר ציון לפעמים ליד פין או ארלנגר או ליד החדרים ....לעולם לא להשאירה לבד ברכב היא תקח מה שיש ולעולם לא לתת לה כסף מראש ברחוב כי היא תעלם

ראגינה הרזה והיפה

5
[QUOTE=הזיין המיתולוגי]אחת הנרקומניות המיוחדות באיזור התחנה. מסכים עם כל מילה שנכתבה.

יש תקופות שרגינה יחסית נקייה ונראית סקסית "וזוהרת", ויש תקופות שהיא משתמשת חזק ונראית מפחידה וערמומית -ופה מומלץ לתפוס מרחק !

לחובבי הסטייל הרואין שיק - החלום בהתגלמותו.[/QUOTE]

מי שאוהב מלאות וחזה גדול לא בשבילו ...היא מזכירה את מיילה גובוביץ השחקנית רזה חזה קטן שפיצי עור חטוב וחלק חמה ומתוקה אבל בקריז היא מעצבנת מאד
במקור מרוסיה התגוררה עם אימה בגרמניה לפני כ 7 שנים הגיעה לכאן היתה בתחנה הישנה זרוקה ברחוב ...והיתה מסתובבת מתחת לגשר ...הייתי מחפש אותה וידעו כולם " זה המשוגע שמחפש את ראגינה" חיוך גדולקריצה

ראגינה הרזה והיפה

7
עצורה כבר תקופה ארוכה בעבור סמים שנמצאו בכוס שלה ...עוברת תקופה קשה בקריז קשה ...כנראה ברגע שתשוחרר תחזור לסמים אבל כשהיא לא עם סמים קשים יופיה חוזר אליה ....מדהימה בגוף הכי מדהים...דווח שקיבלתי מאניה
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”