כ בל - גלריה ספא ראשלצ - דף 2 - סקס אדיר

בל - גלריה ספא ראשלצ

11
הייתי שם היום. 2 קונפות רוסיות, אין בכלל מה להתעכב עליהן. השלישית לה הייתי צריך להמתין 20 דקות היא אניה - כוסית רוסיה בת 25-27. 1.7 על 60, שיער חום ופנים נאות. עברית גרועה, אנגלית לא קיימת. רציתי לוודא עירום מלא שיחקה אותה לא מבינה. קראה לפקידה הדודה הזקנה שלא הסכימה לאשר לי רק אמרה תכנס כבר להתקלח. ניסיתי לוודא 2 הרפיות הזקנה לא הסכימה להתחייב ורק משכה בכתפיים, אמרתי שלום תודה ועפתי משם. אם הכל לא ברור סגור וחתום מראש, אני מעדיף להמנע מהנפילות וההפתעות
עשיתי אחורה פנה למרות שאין ספק שאניה שווה.

בל - גלריה ספא ראשלצ

12
גם אני פקדתי את המקום שבוע שעבר, 
כשבאתי היו שלוש בנות , אחת עגלה ועוד אחת סבירה שלא זוכר את שמה ,
השלישית הייתה ,אם אינני טועה,  אניה  שדווקא עשתה רושם  במסירת הפרטים  שיודעת קצת עברית ,  היא נראית לי רוסיאלית ולא תיירת.
מסכים בגדול על התיאור החיצוני , רק הייתי מוסיף חצי עשור להערכת הגיל שנתת לה.
לא נכנסתי.

בל - גלריה ספא ראשלצ

13
[QUOTE=סליק ריק]הייתי שם היום. 2 קונפות רוסיות, אין בכלל מה להתעכב עליהן. השלישית לה הייתי צריך להמתין 20 דקות היא אניה - כוסית רוסיה בת 25-27. 1.7 על 60, שיער חום ופנים נאות. עברית גרועה, אנגלית לא קיימת. רציתי לוודא עירום מלא שיחקה אותה לא מבינה. קראה לפקידה הדודה הזקנה שלא הסכימה לאשר לי רק אמרה תכנס כבר להתקלח. ניסיתי לוודא 2 הרפיות הזקנה לא הסכימה להתחייב ורק משכה בכתפיים, אמרתי שלום תודה ועפתי משם. אם הכל לא ברור סגור וחתום מראש, אני מעדיף להמנע מהנפילות וההפתעות
עשיתי אחורה פנה למרות שאין ספק שאניה שווה.
[/QUOTE]

עירום מלא.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”