אחרי תקופה ארוכה שקיבלתי החלטה שאני חייב להפחית את ההתעסקות עם הזין, החלטתי לתגמל את עצמי בפינוק לכבוד כך שנצרתי את עצמי כלכך הרבה זמן.

מתקשר לבלונדינית מנשר מרח" הלוטם 2, מודיע לה כגנטלמן שאני מגיע אחרי 20 דקות, הפקידה אמרה בסדר תבוא ומחכה לך וכל הדברים הטובים. הגעתי וחיכיתי במשך 15 דקות, התקשרתי 4 פעמים ללא מענה אז החלטתי שזהו אני אחפש שדות אחרים לרעות בהם. לפקידה הזו שלחתי הודעה מנומסת, בה הסברתי שאנו בני אדם וצריך לכבד את הזמנים, היא בתורה חזרה בהודעה מתלהמת שהיא חיכתה לי 40 דקות. לא הגבתי והשארתי את הגברת עם ההורמונים שלה במקומה.

אחרי מחקר קצר באתר האהוב שלנו סקסאדיר גיליתי ש90% מהמודעות דורשות 300 שקל לחצי שעה, לעומת בדיקה באתרים מחרים כמו ליאור ששם רוב המודעות דרשו 200. טוב ניקח סיכון.

מתקשר למודעה מאתר ליאור שבה מבטיחים תמונות אמיתיות (הן לא אבל קרוב) המספר נגמר ב569 והפקידה המבוגרת מפנה לשבזי 17 (גשר פז, רח' החשמל)
מגיע לשכונת סלאמס חונה וניתנה לי ההוראה לעלות.
פותחת לי את הדלת בחורה מלאה, גבוהה(1.80), בלונדינית תספורת קצרה טומבוי.

ליטופים מציצה ארוכה ומשובחת ואחרי זיון בשלל תנוחות יצאתי מסופק! הייתי מופתע ששילמי רק 200 עבור חוויה כזו. אחרי שיצאתי בדקתי וזמן השהיה שלי מהטלפון עד היציאה היה 26 דקות!

לא שאלתי לשמה אבל היא נשארת לפחות לעוד שבועיים,
הבחורה מתוקה ואוהבת את מה שהיא עושה, תלכו אליה נקיים ומסודרים (למטה) מבושמים והיא תדאג לשאר. תשמרו עליה.
המודעה באתר מתחרה ליאור
המספר מסתיים ב569
הכתובת שבזי 17
תזדיינו ותיהנו.
הכתובת שבזי 17
תזדיינו ותיהנו.