כ הקוגרית הפולנית מצפון תא - דף 13 - סקס אדיר

הקוגרית הפולנית מצפון תא

122
אהלן חברים!
אני לא מרבה לכתוב כאן בפורום ובכל זאת הבטחתי לחברי הדגול ביג מן לדווח ולכן אני חייב לעמוד במילתי.
ביקרתי היום את הקוגרית. למען האמת הדיווח של ביג מן ממש עורר אותי, מה גם שהייתי ממש חייב לפרוק מטען של שבועיים וכך מצאתי את עצמי למרות עיסוקיי, באמצע יום לימודים בדרך לביתה של הגברת. קיבלתי ממנה כמובן תמונה. כשהיא פתחה את הדלת מה שנגלה לעיני היתה סבתא יותר לכיוון גיל ה70 לדעתי שחובבת סקס כדבריה עם בייבי דול סקסי. היות ונסעתי כברת דרך (כשעה) והיות והמזומן לא אפשר לי לחרוג והיות והייתי חם כבוילר החלטתי ללכת עם עצתו של חבריקו ולהיכנס... מציצה היתה לא משהו. זיון סבבה. מנסה כל הזמן לרצות וללטף שיהיה טוב.
אבל אודה על האמת שהתקשתי בפעם השניה לגמור כי הרגשתי שאני שוכב עם סבתא על כל המשתמע מכך.
מודה לחברי ביג מן על המספר. יום נפלא חברים!

הקוגרית הפולנית מצפון תא

123
היי אנשים,
הלכתי לבדוק בעצמי אם 'הכצעקתה'...
רחוב נחמד ונורמטיבי בצפון ת"א, תיאום קל, חנייה קשה והופ אני אצלה בבית.
כנאמר לפני, מבוגרת מכפי שנשמעת בטלפון, מנסה לשמור על גוף צעיר ובהחלט בכושר..
ביקשה את האתנן לפני הכניסה לחדר, ובאלגנטיות שידלה לויתור על מקלחת שלי לפני.
היא אוהבת סקס בכל שעה, ועושה זאת באהבה, לדבריה. ואכן, ייאמר לזכותה שלא מלחיצה ונראית כנהנית לכל אורך האקטים.
חלשה מאוד בנשיקה ואפילו די דוחה (התנזרתי אחרי ניסיון ראשוני קל..). חלשה במציצה, לא מכניסה לגמרי, מורגשות שיניה וניכר שזה תחום שזקוק נואשות לשיפור.
צרה במנוע, אולי גם בגלל שלא עברה לידות, ומקבלת מאחור ללא תלונות אם כי במאמץ קל.
אוהבת לדבר ולשמוע מחמאות על הגוף שלה ועל התאבון המיני שלה..
נותנת בשמחה אפשרות למספר שני וזורמת בתנוחות שונות.

לשימור: לחובבי מבוגרות בלבד, חזה ממוצע+, נותנת הרגשה טובה, יש לה תיאבון מיני, שני מספרים.
לשיפור: מציצה גרועה, נשיקה גרועה, ללא מקלחת (לפחות אצלי כך), צריכה יחס ודיבור הדדי, בעיית חנייה.
האם אחזור? אולי...

הקוגרית הפולנית מצפון תא

127
[QUOTE=doritos]היי אנשים,
הלכתי לבדוק בעצמי אם 'הכצעקתה'...
רחוב נחמד ונורמטיבי בצפון ת"א, תיאום קל, חנייה קשה והופ אני אצלה בבית.
כנאמר לפני, מבוגרת מכפי שנשמעת בטלפון, מנסה לשמור על גוף צעיר ובהחלט בכושר..
ביקשה את האתנן לפני הכניסה לחדר, ובאלגנטיות שידלה לויתור על מקלחת שלי לפני.
היא אוהבת סקס בכל שעה, ועושה זאת באהבה, לדבריה. ואכן, ייאמר לזכותה שלא מלחיצה ונראית כנהנית לכל אורך האקטים.
חלשה מאוד בנשיקה ואפילו די דוחה (התנזרתי אחרי ניסיון ראשוני קל..). חלשה במציצה, לא מכניסה לגמרי, מורגשות שיניה וניכר שזה תחום שזקוק נואשות לשיפור.
צרה במנוע, אולי גם בגלל שלא עברה לידות, ומקבלת מאחור ללא תלונות אם כי במאמץ קל.
אוהבת לדבר ולשמוע מחמאות על הגוף שלה ועל התאבון המיני שלה..
נותנת בשמחה אפשרות למספר שני וזורמת בתנוחות שונות.

לשימור: לחובבי מבוגרות בלבד, חזה ממוצע+, נותנת הרגשה טובה, יש לה תיאבון מיני, שני מספרים.
לשיפור: מציצה גרועה, נשיקה גרועה, ללא מקלחת (לפחות אצלי כך), צריכה יחס ודיבור הדדי, בעיית חנייה.
האם אחזור? אולי...
[/QUOTE]

אחי אפשר את המספר שלה
מבטיח לדווח

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”