שלום,
אני פרשתי מהתחום לפני מספר שנים. מדי פעם הייתי נכנס לאתר לקרוא על חו"ל.
הסיפורים על ברלין תמיד הקסימו אותי, אף פעם לא הייתי בגרמניה ולאורך השנים זאת היתה סוג של פנטזיה בלתי מושגת.
רצה הגורל והנסיבות הובילו אותי לברלין ואף היו לי 2 ערבים פנויים לחלוטין בברלין.
אמרתי לעצמי זאת ההזדמנות שלי להגשים.
אחרי קריאה מעמיקה בפורום החלטתי שערב אחד יוגדש לארטמיס וערב אחד למוסטפא.
ארטמיס
כדי להגיע לשם נסעתי ב SBAHN ועוד הליכה של כמה מאות מטרים מהתחנה למקום, לא נורא, אבל לא הכי נעים בקור הברלינאי.
הגעתי לשם, הכניסה מזכירה מלון עם דלפק קבלה. שילמתי 80 יורו קיבלתי צמיד עם מפתח. עולים מספר מדרגות מאחסנים את הארנק והנייד בכספת קטנה בהתאם למספר של המפתח. אחר כך הולכים למלתחות ושם יש ארוניות - מאחסנים את כל הבגדים בארונית עם אותו מספר. רק הגרמנים יכולים לחשוב על כזאת יעילות.
מקבלים חלוק ונעלי בית שאיתם מסתובבים בקומפלקס.
אני בחרתי בכל זאת להשאר עם בוקסר מתחת לחלוק. יוצאים לקרב. איך שיצאתי מהמלתחות - האכזבה שלי היתה איומה. איפה כל הסיפורים על 50 דוגמניות ערומות?
מסתבר, על המזל הרע שלי - הגעתי ביום רביעי, וזה היום בשבוע שהן לבושות. אומנם בבגדים סקסים - תחתונים, חזיה, ביבי דולים, אבל לבושות!!! שום עירום.
יהיו שגידו מכסה טפח, משאיר מקום יותר לדימיון, יותר מעורר מינית.
אני כל הדרך דמיינתי את הסיטואציה של להכנס ולראות מלא ערומות, רציתי לראות בשר, רציתי לראות את הציצי בצורתו הטבעית ולא עם פושאפ ואחר כך אתה מגלה שהכל מדלדל.
זה די ביאס אותי.
בכל מה שקשור לסקס, לי המקום מאוד הזכיר את טרופיקנה בבורסה ברמת גן של לפני 20 שנה, רק משוכלל יותר (גרמנים מה לעשות), כגול יותר כמובן, וכמובן הרבה יותר נועז ו FUN במובן של הבילוי שמסביב
מייד על ההתחלה איך שנכנסתי למתחם הראשי הן מתנפלות עליך בכניסה. ישר אמרתי לכל אחת כזאת, הרגע הגעתי, תני לי רגע להתאושש, להכנס לאווירה.
נכנסתי לאולם הראשי שהוא בעצם בר ארוך עם מלא ספות מסביב. חלק מהבחורות היו די מנומנמות שלא לומר משועממות על הספות, חלק אגרסיביות ומציקות.
המבחר הוא פשוט מטורף הרבה רומניות הרבה טורקיות והרבה גרמניות והן גם יושבות בקליקות אתניות. חלקן יפות, חלקן נאות, חלקן סתם, ויש גם כאלו שאתה לא מבין מה הן עושות שם.
אבל קשה לי להאמין שיש מצב שמישהו לא ימצא משהו בין כל ים הבחירה.
השתמשתי בעצה הטובה ביותר שקראתי בפורום, אם נגשת אליך בחורה ולא בא לך עליה, פשוט תגיד לה, בייבי, הרגע יצאתי מבחורה , אני חייב התאוששות. אם היא תסנן קללה ותלך מייד - היא סתם תקתקנית, אם היא תמשיך לחייך ותגיד , אני מחכה לך אם תרצה עוד סיבוב - שווה לשים אותה בבנק המטרות.
מאותו רגע זה הופך להיות מן משחק - איך לבחור את הבחירה הנכונה.
ירדתי למטה במדרגות, יש אולם קולנוע, היתה מישהי שמצצה לגרמני בפומבי ואחר כך הוא קרע אותה בדוגי - הכי בפומבי ככה מול כולם. אחר כך הבנתי שהיא פשוט נוהגת להתמקם שם ולצוד את הגברים שנכנסים לקולנוע כי אחר כך בהמשך הערב ראיתי אותה באותה פוזיציה עם עוד כמה אחרים.
למטה יש גם בריכה מחוממת שהיתה נטושה ומקום למסג'ים, וסאונה, וגקוזי, אבל חורף אז אני מבין שזאת לא האווירה לבריכה. הבריכה בחוץ לא פעילה כי חורף.
חזרתי למעלה לייד הבר בהמשך יש חדר אוכל עם מזנון בופה, עם שולחנות ששם גם הבנות אוכלות. אוכל מעניין אין שם. מי שמצפה לארוחת ערב מפוארת , זה לא המקום, היה איזה עוף ופסטה עם שרימפס וירקות מסוגים שונים, וצלי ומרק בשר, ולחמים, וקצת גבינות. שוב, לא בשביל זה באנו. נשנשתי משהו קטן וחזרתי לאולם הראשי
שתייה זה באולם המרכזי בבר, חמה, קרה, אם בוחרים בחורה עולים איתה למעלה לחדרים. החדרים מרווחים גדולים, שוב מאוד הזכירו לי את טרופיקנה של פעם.
שם הסתבר לי אכזבה מספר 2 - הכל עם קונדום כולל מציצות. כל הבנות שדיברתי איתן המציצה אינה חשופה (טרופיקנה כבר אמרתי). לא אכנס לפירוט עם מי הייתי ומה עשיתי אבל אומר שבסך הכל השירות שקיבלתי די בינוני. לא משהו מסעיר. אולי בחרתי לא נכון בסופו של דבר אני לא יודע.
אגב אחרי שמסיימים, יורדים עם הבחורה לכספות (אז היא יורדת ערומה) ומשלמים לה את ה 60 יורו.
הקהל מאוד מגוון, בעיקר גרמנים אבל גם תיירים מכל העולם - אסייתים, טורקים, ישראלים לא מעט, דווקא בערב שאני היתי בו - הרבה ערבית לא שמעתי.
הייתי שם משהו כמו 4 שעות.
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם, אם יש לכם בוקר פנוי - תבואו בבוקר תעשו סיבוב, תחזרו לעיר תטיילו , ותשובו שוב בערב - יש לכם צמיד אדום שמאפשר לכם להכנס שוב
לטעמי, כל גבר צריך לחוות את המקום לפחות פעם אחד בחייו. אם אתם רוצים לראות עשרות בחורות ערומות , אל תבואו ביום רביעי.
אגב מי שרגיש לעשן סיגריות - יהיה לו קשה מאוד שם, באולם הראשי - מעשנים ללא הפסקה. כשמתמלא זה הופך להיות סאונה של עשן מחניק ומאוד לא נעים. אני זוכר שיצאתי עם עינים אדומות ואף כואב
מוסטפא
זה כבר סיפור אחר לגמרי.
אם ארטמיס זה גיליון פלייבוי, מוסטפא זה כבר גיליון hustler.
הכי HARD CORE שיש
התלבטתי מאוד אם ללכת או לשוב לארטמיס. אף פען לא הייתי בגנג בנג. והיה לי ספק אם זה מתאים לי הקונספט.
בסופו של דבר עזרתי אומץ והחלטתי ללכת ולו רק בשביל החוויה. מראש אמרתי - הגעתי לברלין להגשים פנטזיה, אז קדימה. לא מוותרים
להגיע לשם ממרכז העיר זה לא פשוט, גוגל מפ ניווט אותי עם UBAHN ואחר כך נסיעה די ארוכה ומתישה באוטובוס. ברלין היא עיר די חשוכה ולא כל כך נעים להסתבובב ברחובות בשעות הערב.
הגעתי לשם, צלצלתי באינטרקום ועליתי.
אז 180 מעלות מארטמיס.
היתה בחורה נאה שקיבלה אותי, מסרה לי פרטים, שילמתי 70 יורו, קבלתי מגבת ושוב צמיד עם מפתח ללוקר. שם צריכים להתפשט לגמרי כשרק מגבת מכסה את מה שצריך.
הדירה עצמה היא קטנה, כוללת 3 חדרי ביצוע עם מיטות. מסדרון עם בופה עלוב מאוד (אבל מאוד!!!) סלון פיצי שרואים כדורגל וחדר הלבשה עם הלוקרים. היה גם סאונה זעירה - לא משהו שעניין אותי.
מוצ"ש, הדירה מלאה ב כ- 25 גברים- כמעט כולם גרמנים מכל הגילאים, מצעירים ועד גרמנים בני 70 ואולי אפילו יותר (עם זין עומד!)
לזכותם יאמר שלא מעשנים בדירה בכלל, יש חדר עישון נפרד. אז אני שמאוד רגיש לריחות סיגריות ועשן - דווקא שמחתי מאוד על כך
אני מודה שבחצי שעה הראשונה הייתי די בשוק, לא כל כך מצאתי את עצמי שם.
2 מיטות היו פעילות - בכל מיטה היתה בחורה ו 5-7 גרמנים ענקים סביבה, אחד בר מזל שמזיין וכל השאר מנסים להגיע אליה כדי שתמצוץ להם, כך גם בחדר השני, והשאר הגברים עומדים מסביב לחדר משפשפים ומנסים להעמיד את האיבר כדי להצטרף לחגיגה.
אני לא איש של אורגיות וההלם שלי מלראות כל כך הרבה איברים שלופים עומדים , לא משהו פשוט. די ברור לי שכולם שם עם כדורים. עם זקפה כזאת , זה לא יכול להיות אחרת
טעות די גדולה שאני עשיתי שבאתי בלי כלום, טבעי לחלוטין.
עד שכבר הצלחתי להשתחל ולהגיע לבחורה שתתחיל למצוף, בום אחד הגרמנים שזיין אותה גמר והיא החליטה שהיא יוצאת למנוחה, השנייה בכלל עושה הכל עם קונדום, לא מוכנה למצוץ בלי.
עדין לא מצאתי את עצמי.
הלכתי להרגע קצת מול הטלוויזיה ולנשנש מהאין אוכל.
נראה לי שמוספא ראה שאני לא בעניינים - ניגש לשאול אם הכל הסדר, אם אני צריך משהו - אמרתי לו - קצת זמן להכנס לאווירה ויהיה בסדר.
סשן חדש 3 בחורות חדשות ב 3 ההחדרים
אחת נראת כמו זונת רחוב, קראקהד לחלוטין - לא רציתי להתקרב, אחת מבוגרת בת 50 , נראת לא טוב, לא עשתה לי את זה מבחינת מראה אבל הדהימה אותי בביצועים שלה. ועוד אחת זקנה בת 60 פלוס (שהזכירה לי מאוד במראה את AUNT PEG מסרטי הפורנו של שנות השבעים למי שמכיר) שאף אחד לא רצה להתקרב אליה והיתה לבד בחדר עד שמישהו ניגש אליה וזכה לחוויה של 1:1 איתה.
הן כולן יודעות את העבודה. זאת בת ה 50 הביאה מופע שבחיים לא ראיתי כמוהו מצד אישה. נימפומנית אמיתית שרוצה עוד ועוד, מתפתלת, צורחת, גונחת, באיזשהו שלב היא התחכחה עם הכוס על הרגל של מישהו ורצה עם זה עד שגמרה באמת (לא הצגה) , האורגזמה הכי יפה שראיתי בחיי. באמת מדהים עד שרואים את הפרצוף... ועדין סט ביצועים שבמיטב סרטי הפורנו לא רואים. היא באמת מכונת מין אמתנית.
מצאתי את עצמי עם 3 סשנים במקביל, אף אחד מהם לא מעניין. אני כבר שעה וחצי בדירה וכלום לא קרה לי עדין. רציתי ללכת משם.
אבל אז הנרקומנית סיימה ונכנסה מישהי אחרת יותר נאה, אמרתי יאללה הזדמנות, אבל גם היא עושה הכל רק עם קונדום.
במקביל ליד הזקנה על המיטה הצטרפה חמודה, שטוחה לגמרי, כבת שלושים אני מניח מישהו קרע אותה מאחור ואני הצלחתי להשתחל שתמצוץ בלי קונדום עד הסוף . סוף סוף גמרתי
הבניתי שמציתי את החוויה, התלבשתי והלכתי.
היו עוד 2 בנות בדירה שאני מניח שבהמשך הערב נכנסות לענינים. בניגוד לדיווחים שקראתי בפורום על מחסור בבנות, דווקא מוצ"ש - לא היתה את הבעייה הזאת
אבל ברובן הן לא היו הטעם שלי, מי שמחפש לזיין דוגמנית על - זה לא המקום.
מי שמחפש בחורה עדינה כזאת - זה לא המקום
מי שחפש סשן 1:1 עם מקצוענית בזיון - זה גם לא המקום.
מי שיכול לתפקד מול הרבה גברים אחרים, אין לו תסביך גודל, ומסוגל להתרכז סבבה - לך על זה.
ועוד הערה, כדאי להגיע עם אף סתום, כי מי שרגיש לריחות - ירגיש מהר מאוד את ריחות הזיעה של הגברים וגם של הבנות, כולם עובדים קשה שם, אז נכון שאין רחיות של סיגריות אבל יש ריח חזק של זיעה שהוא לא תמיד נעים.
המסקנה שלי - שלמקום כזה חייבים להגיע עם כדור חיזוק.
צריך סבלנות אבל גם קצת חוצפה
ולעצום עיניים - כי רוב הבחורות לא כוסיות.
לזכותן יאמר שהן מזדיינות כמו מכונה במובן הטוב שלי המילה. כמו לזיין כוכבות פורנו מקצועניות (אבל מבוגרות)
הן באמת עובדות קשה. הן מאוד משתדלות לספק ולרצות (בגבולות שלהן)
האם אני אחזור? כנראה שלא. אני לא בנוי ל HARD CORE הזה.
אני טיפוס יותר של 1:1
אבל אני לא מצטער לרגע על החוויה. ממליץ לכל אחד לפחות להתנסות פעם אחת בחיים. חיים רק פעם אחת.
ממתין שהנסיבות יחזירו אותי שוב לברלין.
אני חייב לבקר שוב בארתמיס הפעם לא ביום רביעי
2 ערבים פנוים בברלין
4תודה על הדיווח המפורט.
גם לי קרה שהגעתי ביום רביעי וכל הקטע של הערומות מסביב לא היה.
גם ב-FKK אחרים יש את זה. שווה לברר באתרים שלהם לפני זה.
כן, לך על ביקור מתקן בארטמיס. גם אני צריך לעשות את זה עוד פעם :)
2 ערבים פנוים בברלין
6קראתי את הדיווח שלך על מוסטפא ולדעתי צריך להיות קצת נדחף בצורה יפה.
אני למשל הייתי בחבורה של גברים שמפרגנים אחד לשני, והיו מקרים שפשוט נדחפתי קצת, אבל בצורה חכמה.
דרך אגב היה נורא חם שם והזעתי כמו מטורף.
אני למשל הייתי בחבורה של גברים שמפרגנים אחד לשני, והיו מקרים שפשוט נדחפתי קצת, אבל בצורה חכמה.
דרך אגב היה נורא חם שם והזעתי כמו מטורף.
2 ערבים פנוים בברלין
9חחח תתנחם אתה לא היחיד, גם אני לא התחברתי לקונספט של מוסטפא, לא בשבילי.
אני אתן לך עוד טיפ לגבי בחירה של בחורה ב FKK (כל אחד) - יותר נכון את מי לא לבחור.
אם אתה רואה מישהי שיושבת כמה דקות ואף אחד לא ניגש אליה (ואני מדבר על מישהי שנראית טוב), תתרחק, זה מה שנקרא "חוכמת ההמונים" :) יש משהו לא בסדר איתה, או שהיא תקתקנית, או שהיא זיון גרוע - משהו דפוק, כי הרי מישהי שנראית טוב אין סיבה שלא יהיה לה ביקוש.
והפוך - לפעמים תראו מישהי שהיא לא דוגמנית על, אבל לא מפסיקה לעבוד... כנראה שהאנשים מסביב יודעים משהו שאתם לא יודעים...
2 ערבים פנוים בברלין
10אם בחורה פונה אלייך ברגע שנכנסת, גם תחשוב פעמיים. ייתכן שהיא סתם חמודה בלחץ, אבל יותר סביר שהיא תקתקנית.
[QUOTE=erezzz000]חחח תתנחם אתה לא היחיד, גם אני לא התחברתי לקונספט של מוסטפא, לא בשבילי.
[/QUOTE]
[QUOTE=erezzz000]חחח תתנחם אתה לא היחיד, גם אני לא התחברתי לקונספט של מוסטפא, לא בשבילי.
אני אתן לך עוד טיפ לגבי בחירה של בחורה ב FKK (כל אחד) - יותר נכון את מי לא לבחור.
אם אתה רואה מישהי שיושבת כמה דקות ואף אחד לא ניגש אליה (ואני מדבר על מישהי שנראית טוב), תתרחק, זה מה שנקרא "חוכמת ההמונים" :) יש משהו לא בסדר איתה, או שהיא תקתקנית, או שהיא זיון גרוע - משהו דפוק, כי הרי מישהי שנראית טוב אין סיבה שלא יהיה לה ביקוש.
והפוך - לפעמים תראו מישהי שהיא לא דוגמנית על, אבל לא מפסיקה לעבוד... כנראה שהאנשים מסביב יודעים משהו שאתם לא יודעים...
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...