כ קייב - רשמים והמלצות לאחר 7 נסיעות השנה - דף 4 - סקס אדיר

קייב - רשמים והמלצות לאחר 7 נסיעות השנה

32
מסיים טיול אגדי ואני משדה אז יש כמה דקות להרחיב .
כמו שכתבתי עברתי מחובב סקס למכור למסאגים אירוטיים . משום מה בחורות ממש יפות מוכנות לעשות מסאג אירוטי הרבה יותר מאשר למכור סקס סטנדרטי . אני ממש לא מהין למה . משהו פסיכולוגי .
שלושת הבחורות האחרונות שהיו לי ניו בדיוק בטעם שלי . רזות יפות וצעירות . הם היו ממש נחמדות ופתוחות אפילו שחלקן לא ידעו מילה באנגלית . כמה טיפים סודיים בשבילכם . הבנות לא אוצות להרגיש כמו זונות אלה כמו חברות . כבדו אותן , פנקו אותן . (שוקולדים , פרחים ,שתיה , טיפ יפה בנתחלה או בסוף ) . היו היה לי ממש לא נעים כשבאתי לבחורה השניה במכון גוספין . הראשונה זכרה אותי מאתמול וכעסה על חברה שלה שלקחה אותי .
המחירים במכוני העיסוי נעים בין 550 ל 1000 למסאד איקוטי בסיס . מחיר גבוהה נשרש במגונים עם צעירות ויפות יותר . אכן אחוז הבחורות המשהימות באוקריינה כ פי 3 עד 5 מישראל . ממליץ לצעירים שבכם בעלי קריזמה גבוהה לקפוץ לפאקק מול האוניברסיטה . זה פשוט לא יאומן . פי 5 בחורות מגברים , יושבות לבד או בזוגות בפרק . אני קצת זקן מידי בשביל להתחיל איתן . אני אנסה לשים כמה תמונות שצילמתי . אם מישהו מצליח לפצח את נושא העובדות העצמאיות במחירים סבירים אשמח לשמוע איך . הצלחתי לקבל כ2 בחורות סבירות מסוכנות לאחר שהחזרתי כמה עם מונית בלבד . מבדיקה שלי כ90 אחוז מממבא זה סוכנויות . וגם באק פאייג כנ"ל .
בהצלחה ונט לדווח .
דבר אחרון . מאוד חשוב . אם אתם אנשים פשוט מגעילים מטבעיכם ולא יכולים לשלוט בזה . בבקשה תגידו שאתם טורקים או ממדינה ערבית כלשהי . אל תדידו שאתם ישראלים . יש לנו שם טוב שם . לא יודע למה . תשמרו עליו . בקפריסין לא משכירים לישראלים טנועים . בהרבה מדינות ממש שונאים אותנו . מבחינתי רקמכשאני רואה שבחורה ממש מרוצה ממני אני אומא שאני ישראלי .
בנצלחה . שתפו. הכל טוקטק בסלולרי ממוזער אז יש טעויות ...

33
תודה למומחי הפורום בכלל, ולשועלי קייב בפרט

קטונתי ביחס לידע הנרחב שלכם. מנסיוני המועט העדפתי דירות על מלונות. לא צריך לשחד אף אחד, או לוודא מה מדיניות המלון. יש הרבה סוכנויות של דירות וזה קל ופשוט.

2 שאלות -

1. מה הרעיון למצוא בחורות עובדות בבארים או מועדונים אם יודעים שלוקחות 200-300 דולר? הרי בטווח של 50-100 יש מבחר עצום. אני מפספס משהו?

2. קראתי גם כאן וגם במקום אחד שאיני זוכר כרגע, שבאזורים מרוחקים יותר / בפאבים ליד האוניברסיטה, אפשר למצוא סטודנטיות בהשקעה קטנה הרבה יותר כי זה לצאת עם זר מאד אטרקטיבי עבורן. זה נכון? יודעים מה ואיפה?

שוב תודה, ובהצלחה :-)

-- נונופ
עדיף להצטער על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית

35
מועדון הצי ,ועכשיו לאור פותח השרשור לך תשבור את הראש
מכרה העלתה תמונה שלה במועדון לפייס עם חברות בצי ועכשיו לך תשבור את הראש אם היא באה להנות או באה לעבוד?
אגב בדף של הצי בפייס יש בנות שמתלוננות שהוציאו אותן משם היות והן לא זונות ובאו פשוט להנות . גם קוד הלבוש מאוד גמיש אם אתה פותח שולחן הקוד כנראה לא קיים או מוקל

37
שאלה לכולם.
אני שבוע הבא אהיה בנובי גוד בקייב.
דרך הממבה יצרתי קשר עם מישהי מאודסה שמוכנה לבוא אליי בקייב.
היא מוכנה להיות איתי את כל התקופה שהותי.
היא רוצה רק את עלות הנסיעה שלה שזה גרושים ויציאה למסעדות ולקניות (מודה זה מחשיד אותי שתפיל אותי על מקומות ייקרים).
נסתי להפחיד אותה שאני רוצה רק סקס לא מוגן תגובה שלה הייתה "אם אני בטוח בכך אז גופי בידך".

אני שואל את דעתכם?
האם אני נכנס למיטה חולה או שעליי להצטייד בשני חפיסות קונדומים
געגועיי לתאילנד
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”