מסיים טיול אגדי ואני משדה אז יש כמה דקות להרחיב .
כמו שכתבתי עברתי מחובב סקס למכור למסאגים אירוטיים . משום מה בחורות ממש יפות מוכנות לעשות מסאג אירוטי הרבה יותר מאשר למכור סקס סטנדרטי . אני ממש לא מהין למה . משהו פסיכולוגי .
שלושת הבחורות האחרונות שהיו לי ניו בדיוק בטעם שלי . רזות יפות וצעירות . הם היו ממש נחמדות ופתוחות אפילו שחלקן לא ידעו מילה באנגלית . כמה טיפים סודיים בשבילכם . הבנות לא אוצות להרגיש כמו זונות אלה כמו חברות . כבדו אותן , פנקו אותן . (שוקולדים , פרחים ,שתיה , טיפ יפה בנתחלה או בסוף ) . היו היה לי ממש לא נעים כשבאתי לבחורה השניה במכון גוספין . הראשונה זכרה אותי מאתמול וכעסה על חברה שלה שלקחה אותי .
המחירים במכוני העיסוי נעים בין 550 ל 1000 למסאד איקוטי בסיס . מחיר גבוהה נשרש במגונים עם צעירות ויפות יותר . אכן אחוז הבחורות המשהימות באוקריינה כ פי 3 עד 5 מישראל . ממליץ לצעירים שבכם בעלי קריזמה גבוהה לקפוץ לפאקק מול האוניברסיטה . זה פשוט לא יאומן . פי 5 בחורות מגברים , יושבות לבד או בזוגות בפרק . אני קצת זקן מידי בשביל להתחיל איתן . אני אנסה לשים כמה תמונות שצילמתי . אם מישהו מצליח לפצח את נושא העובדות העצמאיות במחירים סבירים אשמח לשמוע איך . הצלחתי לקבל כ2 בחורות סבירות מסוכנות לאחר שהחזרתי כמה עם מונית בלבד . מבדיקה שלי כ90 אחוז מממבא זה סוכנויות . וגם באק פאייג כנ"ל .
בהצלחה ונט לדווח .
דבר אחרון . מאוד חשוב . אם אתם אנשים פשוט מגעילים מטבעיכם ולא יכולים לשלוט בזה . בבקשה תגידו שאתם טורקים או ממדינה ערבית כלשהי . אל תדידו שאתם ישראלים . יש לנו שם טוב שם . לא יודע למה . תשמרו עליו . בקפריסין לא משכירים לישראלים טנועים . בהרבה מדינות ממש שונאים אותנו . מבחינתי רקמכשאני רואה שבחורה ממש מרוצה ממני אני אומא שאני ישראלי .
בנצלחה . שתפו. הכל טוקטק בסלולרי ממוזער אז יש טעויות ...