כ קריסטינה 250 שח רמת גן - דף 4 - סקס אדיר

קריסטינה 250 שח רמת גן

32
[QUOTE=שמשון]שלחתי 6 בקשות למספר שלה בפרטי.
חשבתי התד שלי מפוצץ.
חברה, מה נסגר? אפילו אין אחד שיחלוק?
[/QUOTE]

מה יותר פשוט מזה שמשון אחי??!?

[QUOTE=123osher] [QUOTE=חר חרמני] אחרי שעברתי ב 144 לגבי קריסטינההגעתי למסקנה שכולנו נשמח לקבל יותר מידעואז נדע מי זו

[/QUOTE]

my bad...

בזאת מדובר
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11961[/QUOTE]

קריסטינה 250 שח רמת גן

33
[QUOTE=CURIOS]הייתי ודגמתי,

לא ארחיב בדיבור אך אחלוק את דעתי.

נראית טוב, חייכנית ומשתדלת להיות שירותית.

כשעוברים 15-20 דק' אז מתחיל לכאוב לה ומתחילה לזרז אותך.

מראה נאה, גוף טוב.

תמורה נאה למחיר? גבולי בעיני[/QUOTE]

כוונתך לכריסטינה או לנה?

קריסטינה 250 שח רמת גן

35
באתי ללנה לפני כמה ימים, הבחורה באמת חרמנית. המציצה הייתה ההיילייט בשבילי ובמחיר הזה יצאתי מרוצה לגמרי. מומלץ לזרום עם ספאנקינג כי אני די בטוח שזה חצי מהסוד אצלה.

כמובן - תודה לכל משתתפי הפורום שכן בלעדיכם לא הייתי טורח לגשת לאף בחורה בארץ (לא הייתי מאז שנת 2002 בערך), אפילו בחו"ל הרגשתי מתוקתק אז ידעתי שבארץ אפול באיזה פח.
כאן בשביל אהבה

קריסטינה 250 שח רמת גן

36
לאחר ביקור אצל שתיהן צריך לסכם : חוויה חד פעמית של 250 ש"ח למי שמעדיף מקום פרטי ולא מכון, זיון קליל ולא עיסוי.
המראה של שתיהן תואם את גילן סביב 37-40 ולא מישהי שהיתה מסובב את הראש אחריה בשני המקרים, אלא אם אתה חרמן והמבט שלה זנותי
אני מזיין משמע אני קיים

קריסטינה 250 שח רמת גן

39
פקדתי את המקום בחששות מסויימים. סך הכל אני לא מאמין גדול במציאות בקטגוריה הזו ב-250 ש"ח (אני יודע שהדעות חלוקות).
בכל מקרה, תיאום מהיר באמצע היום והפניה לחשמונאים 12 ברמת גן. משם הכוונה קצרה כמה בנינים ליד.

את הדלת פתחה קריסטינה (למרות שיכולתי להשבע שאמרה קארינה - לך תדע).
המראה בבגדים יכול להטעות ולכן טוב שלא הסתובבתי. בבגדים אכן נראית כמו קופאית. פנים סבירות - לא יפות, אולי נאות. אולי.
מרחוק ראיתי את החברה, בלונדינית גבוהה עם גוף מאוד גדול (לא שמן - גדול) אז לא התעניינתי.
בגלל שבאתי חרמן לא הסתובבתי וטוב שכך.

אחרי מקלחת זריזה חוזר לחדר וקריסטינה כבר בלי מכנסיים. אחרי שניה גם בלי החולצה. הגוף הוא סבבה לאללה ואפילו כיפי. אני מעריך שקריסטינה בת 35 פלוס. היא לא רזה ומחוטבת אבל הגוף בהחלט יפה. יש קצת בטן, אבל הטוסיק והחזה מפצים (בעיקר החזה).
הטוסיק מתוח ועגלגל. עם קצת סקווטים יכולה לשדרג אותו באופן רציני. החזה עומד ויפה. פטמות בהירות. מעריך חזה של 80C. כיפי ביד, כיפי ללוש. כיפי נקודה.
התחילה בחרמונים על המיטה. GFE טוב כולל רפרופים עם הלשון ונשיקות קלות. ירדה למציצה חשופה. אני חושב שקלטתי שם התלבטות קלה אבל יכול להיות שבגלל שבאתי מגולח ונקי זה העביר את ההתלבטות.
עוד גיפופים, עוד מציצה בזווית שונה. לא מכניסה את הכל, אבל בהחלט נותנת פייט איתו.
הלבישה קונדום ולעבודה. לא יודע למה אבל היה קשה להכנס במסיונרית. היא טוענת שהיא צרה אבל יכול להיות שפשוט לא עמד עדיין מספיק. שונא קונדומים אבל זה מה יש.
עוברת לדוגי. אחלה של דוגי! הטוסיק שלה נראה אפילו יותר עגול ויותר יפה. גם החריץ מגרה מאוד אבל לא ביקשתי אישור כניסה.
עוד קצת עבודה ככה ונגמר. האמת די קצר אבל לא באשמתה. באתי חם וכל הסיפור לקח 15 דק'.

אז מה היה לנו:
פנים: 6 (גג גג 7 ובאמת שאני מפסיד עליכם).
ציצים: 9 (התלבטתי רגע על 10 אבל לא רציתי לעוף לגמרי לחלל).
תחת במכנסיים: 5
תחת בלי מכנסיים: 8. מתוח ויפה.
מציצה: 8
זיון: 8
GFE: 8
סך הכל תמורה טובה לכסף.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”