בחודש נובמבר שעבר, נסענו קבוצת חברים לסופש ארוך לטיול בשוויץ. התחלנו יומיים באזור לוגאנו, הגענו לאזור במטרה לראות כדורגל בצפון איטליה (מילאנו שעה נסיעה / טורינו שעתיים נסיעה), קזינו וכמובן בילווים בלילה
...

לילה ראשון (שלישי) בלוגאנו יש לא מעט מקומות בילוי, אנחנו הגענו ל BAR OCEANO שנמצא בכניסה לעיר, אי אפשר לפספס את המבנה בנסיעה בכניסה לעיר ולפי בדיקות בפורומים בינ"ל הוא די מומלץ... צמוד אליו יש מבנה נוסף הנקרא "מולאן רוז'" על אותו קונספט אליו לא נכנסנו. BAR OCEANO משלמים כניסה של 15 פרנק (זהה לשער הדולר) ומקבלים משקה חינם. הכניסה עם בגדים כמובן זה לא מועדון FKK, המקום הוא מבנה מגורים שבהן גרות הבנות, בנין של 5-6 קומות. קומת הכניסה היא למעשה פאב לכל דבר רק עם מלא בנות גם נמצאות שם וממתינות שתקחו אותן לחדרים למעלה. לבושות סקסי, לא ערומות, כשנכנסו ראינו לא מעט בנות סביב 30-40 בנות , חלקן נראות טוב מאוד, לא היו הרבה גברים אולי כעשרה, בכניסה ישר זינקו עלינו בנות (שנראות פחות טוב) וממש נצמדו בכוח אלינו, לא שתינו עדיין כלום הלוווו... חחחחח... לא רצו לשחרר וזה די קורע אבל גם מציק ההידבקות הזו... אחרי 5 דקות הבינו שאנחנו לא בעניין ושחררו... אחרי סיבוב קטן קלטתי יפייפיה שמה ברוניה, שיער שחור, מעט שחומה, חיוך מדהים ועיניים מעט מעט מלוכסנות... מרומניה כמובן (הכל רומניה) עמדה בצד ולא הייתה מבין הקופצות.. ישר נגשתי אליה ועלינו לחדר למעלה... עלות 120 פרנק לחצי שעה ונתנו שם עבודה מהסרטים... נשיקות (בלי לשון) כל מה שביקשתי עשתה.. אחרי רבע שעה / עשרים דקות התחילה לבקש ממני לסיים.. כמובן שסיימתי בזמן אבל כשרציתי ולא כשהיא התחילה להלחיץ!! מאוד נהנתי ונפרדנו לשלום...
בלילה השני (רביעי) חזרנו ללוגאנו רק לקראת 01:00 ולמרות שהיינו גמורים עדיין לא ויתרנו ונכנסו שוב ל BAR OCEANO הפעם כבר לא זינקו עלינו הבנות הלחוצות, שתינו בכייף את השתיה חינם ואז ניגשו אלינו 2 בלונדיונות באמת שוות, התחלנו קצת לדבר וכל אחד מהחברים עלה עם אחת. נכנסתי עם ביאנקה בלונדינית סקסית שפתיים מדהימות, שיער חלק, סיליקון בטעם וגוף שווה!! כשסיפרתי לה שאני מישראל אז ישר אמרה: " אההה ישראל אתמול זיינתי 3 ישראלים... רגע סליחה 5 ישראלים" חחחחח... מלא אוהדי כדורגל מישראל היו בסופש הזה....... חצי שעה איתה שהייתה שווה למרות שגם היא לקראת האמצע סוף מתחילה לבקש לסיים, לא הפריע לי וסיימתי כשרציתי עד חצי שעה 

כשסיימתי חיכיתי לאחד החברים שעלה במקביל אליי ורק אחרי חצי שעה נוספת הוא ירד למטה, מסתבר שהחמודה שלו הציעה לו להוסיף את אחת החברות שלה ונתנה לו לבחור מתוך התמונות שלה בנייד, הוא בחר ואחרי כמה דקות כבר חגג עם שתיים !!!
לסיכום לוגאנו נמצאת כשעה ממילאנו ולמעוניינים בבילווים מקום מאוד ממולץ, יש גם כמה מקומות יותר קרובים מיד לאחר גבול איטליה/שוויץ (המעבר חופשי) שעל אותו קונספט כפי שתיארתי אך לא הייתי בהם כי אנחנו ישנו בלוגאנו.
יום חמישי מנוחה (נסיעה צפונה ללוצרן) וביום שישי אחה"צ הגענו לציריך - כמובן אחרי קריאה של החברים בפורום על מועדון הגלוב, אז זאת הייתה המטרה המרכזית שלנו שם.
הענו למועדון הגלוב ביום שישי שעה 16:00, נמצאו כ 45 בנות, אולי כ 15 גברים , כניסה 100 פרנק. בילויי עם בחורה 140 פרנק. המבחר ממש טוב, אני חושב כמו שהרבה כתבו כאן שזה בסוף טעם אישי והיו לא מעט דוגמניות והיו גם פחות... אבל סהכ יפייפיות לא היו חסרות שם..
כשהגענו ואחרי קבלת החלוקים מסתובבים בחלק המרכזי ופתאום תופסת אותי חמודה, שמה ג'ני , שיער שחור גוף פצצתי מעט רזה, יפייפיה בפנים לגמרי ומשכנעת את החברים לעזוב אותי איתה... אחרי 2 דקות שיחה אמרתי לחברים ביי ואני נשאר איתה 

ישר ג'ני הושיבה אותי בכוך עם ספה, הכוך פתוח ומי שהולך במסדרון רואה הכל כמובן. אחד הדברים שנכתבו כאן על המועדון הזה ששונה מכל השאר (והייתי גם בארטימיס ובעוד מקומות באירופה) השירות, השירות והשירות - GFE פה המציאו את ההגדרה של המילה הזו!!! ג'ני מתחילה לחרמן אותי כאילו הכרנו כרגע במועדון ודלוקה לי על החיים, נשיקות כמה שרוצים עם לשון, כל מה שרוצים או מבקשים, ובאמצע כל המזמוזים על הספה ההיא פונה אליי עוצרת הכל ומבקשת ממני: "אני יכולה למצוץ לך" ? ואני..מה.. ברור.... מציצה כמובן בלי קונדום והכל בכוך .. מי שעובר רואה הכל... בגלל שזו פעם ראשונה שלי שם לא הבנתי כל כך האם החצי שעה שלי התחילה או לא... מסתבר שממש לא. החוק אומר שברגע שהתחלת לגעת בבחורה או לנשק אותה אז חייבים להכנס לחדר אבל אפשר להתמזמז איתה בכייף והחצי שעה נספרת רק ברגע שהבחורה הולכת לקחת מפתח מהקבלה והזמן רק אז מתחיל.... אז נכנסו לחדר למרות שניסתה לשכנע אותי לעשות איתה סקס בחוץ (ככה היא חוסכת לעצמה 20 פרנק עמלה שהבנות משלמות על כל עפם שנכנסות עם לקוח לחדר) והיה ממש סקס טוב, כל מה שרוצים אייך שרוצים אין תקתוק ואין כלום, תגמור מתי שאתה רוצה בלי לחץ... אחרי שגומרים אז באמת כפי שדיווחו החברים בפורום אם לא עברה החצי שעה אז היא לא לא יוצאת.. אפשר לקבל מסאג' אפשר לעשות לה מסאג' וגם סתם לשבת לנוח ולדבר איתה... כמובן שג'ני בשיחה איתה הציעה לי לקחת אותה לישראל ולעבוד אצלי במשרדים, היא מרומניה כמובן, אמרתי לה שהיא לא תצליח לעבוד במשרד ולענות כל יום לטלפון.... אז היא אמרה לי : "מה פתאום לענות לטלפונים, אני אמצוץ לבוס ואדאג שתשאר כל היום מרוכז בעבודה"... חחחחחח קרועה זו לגמרי... פלפלית שחבל על הזמן ממש נהנתי איתה וכשנגמרה החצי שעה קיבלה 140 פרנק ונפרדנו..
לקחתי לשתות וישבתי בספות המרכזיות לנוח... אחד החברים החליט להכנס ואני נשארתי לבד על הספה.. מותש מהסשן עם ג'ני.. פתאום התיישבה לידי יפייפיה חדשה בשם איזבל, גם היא מרומניה... שיער שחור גוף שווה, מבחנתי גוף מושלם יותר מג'ני שהייתה לי קצת קצת רזה, לאיזבל שפתיים מתוחזקות בבוטוקס לא כזה הדליק אותי אבל הייתה סופר נחמד ושאלה למה אני לבד והסברתי לה שאני אחרי סיבוב אז אני על 50 אחוז סוללה. היא ישבה לידי בכייף וממש לא הלחיצה... אחרי כמה דקות שמדברים אני מתחיל לגעת בה והיא הבינה שהסוללה שלי מתמלאה אז הלכנו לאחד הכוכים להתחמם וכשהרגשתי מוכן ביקשתי שתביא מפתח... חצי שעה עם איזבל הייתה עוד יותר טובה !!! היה מדהים!! שוב הכל - נשיקות, תנוחות, הכל בכייף הרגשה מלאה של GFE מכל הבחינות, פשוט התמסרות מוחלטת... סיימנו ושכבנו במיטה מעולפים ודיברנו, סיפרה לי שהיא חוזרת בסוף דצמבר הביתה ועושה הפסקה, היא הייתה כשלוש שנים גם בארטימיס בברלין ופה גם כשנתיים.. ותיקה בתחום ויודעת את העבודה.. ממש נהנתי ונפרדנו בנשיקה.
אחד החברים שלי יצא וגם היה מרוצה, מסתבר שהוא סיים עם הבחורה הבלונדינית שלו לפני החצי שעה ולא היה מעוניין עוד להשאר בחדר אז היא התעקשה לקחת אותו לקומה השנייה להתקלח ביחד.. חחחח אין המקום הזה מדהים... חזר כמו חדש 

ביום שבת הטיסה שלנו הייתה בלילה, אז כמובן בצהריים סביב שעה 13:00 הגענו חזרה למקום ... אז כבר היו הרבה פחות בנות סביב 20 בנות ולאט לאט נכנסו עוד ועוד בנות למקום... גברים היו ממש מעט סביב 10.. אחרי סיבוב קצר פגשנו את הבחורה שנכנסה עם אחד החברים מאתמול והם החליטו לחדש את הקשר אז עלו למעלה, החברה שלה שהסתובבה איתה נשארה איתי, קוראים לה דייזי בלונדינית/שיער צבוע כסוף חמודה וסקסית אך לא נפלתי ממנה כי הייתה קצת יותר מדי רזה בשבילי אבל בכל זאת החליטה להתלבש עליי ואני לא הייתי כל כך בקטע... אבל ישבנו בספות ופשוט היא נצמדה אליי... ואני רק אומר לעצמי: "לכי מפה לפני שאני יתחרט", לא רציתי להכנס איתה אבל כשבחורה נצמדת אלייך קרוב, הריח המדהים שלה ואתה יודע שבמקום הזה אם אתה מסובב את הראש אתה מקבל ממנה נשיקה והיד שלה אחרי שנייה יכולה להיות עמוק בתוך החלוק שלך אז נשברתי
.... אמרתי לה יאללה בואי בואי.. ממש התחננה בשקט עם פרצוף שאי היה אפשר לסרב לו גם לא היה לי נעים לסלק אותה.... כרגיל התחממתי איתה על הספה בשטח הפתוח, כמו שרשמו כאן סקס בחלק הפתוח נהוג כאן והמקומיים נותנים פה עבודה ליד כולם... עליתי עם דייזי לחדרים היה דווקא ממש טוב ואפשר להגיד שהיא רק חיממה אותי לסיבוב הבא...

את הסיבוב הבא עשיתי עם איזבלה מאתמול שרק הגיעה, הייתה בדיוק באמצע ריקוד בבמה המרכזית וישר סימנתי לה לבוא אליי כשמסיימת, היא שאלה אם חלמתי עליה בלילה וכמובן עניתי שכן.. אייך לא... מושלמת כזאת... נתנו עבודה של חצי שעה מדהימה שנהנתי מכל דקה איתה ולצערי
נפרדתי מהמקום המשולם הזה !!!

לסיכום: כל מי שמגיע לציריך - חובה!!!! גם מי שלא מגיע לציריך אז תמצאו דרך להגיע לשם! חובה כניסה לשם. השירות מדהים, אתם צריכים לראות אייך הבנות מסדרות את החדר אחרי המפגש כי פשוט יש שם חוקים שכולן צריכות לעשות, הסטנדרט שם גבוה מאוד. יש שם בנות שנראות ממש ממש כמו דוגמניות ולחשוב שמקבלים מהן שירות מלא והתמסרות אלייך מוחלטת אז מדהים...
אשמח לעזור כאן או בפרטי לכל מי שמתכנן לנסוע לשוויץ או צפון איטליה ויש לו שאלות !! בהצלחה