כ הבלונדנית - דף 16 - סקס אדיר

הבלונדנית

151
It was great
אין לי את כישורי הכתיבה של חלק מהחברים בפורום אבל אשתדל להעלות על הכתב את אחת החוויות הטובות שהיו לי לאחרונה .
ביקרתי את העלמה והכל התנהל כמו פסגת החלומות, פותחת את הדלת והדירה ניראת סבבה ואז רואים אותה , לבושה בגרביונים שחורים עם ביריות חולצת שקופה פתוחה וכל החזה המטריף ועומד שלה עם הפטמות הזקורות כאילו לא ניגלה אבל נגלה לעין.
בהמשך הייתי שחקן בסרט פורנוגרפי רק לצערי ללא מצלמה .
התחביב שלי זה מציצות וליקוקי ביצים לעלמה יש גם לשון וגם רצון לספק את מה שרוצים (במגבלות סבירות-אין רימינג לא אוהבת שגומרים לה בפה) ומציצות עמוקות מהסרטים.
התחלו שגרתית במטה אבל נדדנו בהמשך בדירה ממקום למקום לשינוי פוזיציה : מול המראה, על כסא מוגבה , על משענת הספה ובהמשך ראשה כלפי מטה על קצה המטה כאשר כל גופה המדהים פרוס מול העיניים ,כמובן 69 וכל פוזיציה אפשרית.
בקיצור מדהים !!

הבלונדנית

152
פגשתי את אנטקה בסיבוב הקודם והחלטתי לבקר אותה שוב
לאחר מספר תיאומים קבענו להיום, סימסתי לה שהגעתי וכתבה לי שאפשר לבוא
נכנסתי לדירה והיא קיבלה אותי בחיבוק ונשיקה כמו מכרים ותיקים זה כבר נתן לי תחושה שהולך להיות טוב .
מאז הסיבוב הקודם היא רזתה ונראית פשוט פיצוץ
אחרי מקלחת קצרה היא משכה אותי למיטה והתחלנו להתחמם ב 69, בית הכנסת שלה צר רטוב ומריח טוב כך ששמחתי לתת שם דרשה
אחכ המשכתי למעלה לחזה שעמד יפה
אחרי מישוש ומציצה הפיטמות הזדקרו - אהבתי
המשכנו למסיונרית החלפנו תנוחות ומקומות ואחכ עברנו לדוגי
זו חוויה לראות את השיער הבלונדני הארוך בתוספת הגוף המחוטב בפוזיציה הזו
רק מזה כבר כמעט גמרתי אבל המשכתי לתת בקצב
והבחורה נותנת קונטרות גונחת ויודעת את העבודה
סיכוך קל ועברנו לאנאלי אחרי כמה דקות באנאלי התפרקנו ושכבנו מזיעים - חוויה מומלצת

הבלונדנית

153
מפרסמת בתמונות אמיתיות. משום מה בפנים מטושטשות, אבל אין מה לדאוג. מה שאותי מרגיז, מלבד ההברזות, זה שהיא מאוד מתגאה באהבה האנלית שלה, ולוקחת תוספת נכבדה.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

הבלונדנית

154
700 שח לשעה כולל אנאלי !!
בחורה יפייפיה עם גוף פגז
נותנת שירות עשר מתנשקת בהתאבדות
ממש נהנית מהסקס ועוד עושה מסאז בין המספרים
לדעתי עסקה לא רעה ואפילו טובה

הבלונדנית

155
[QUOTE=מדווח המין]מפרסמת בתמונות אמיתיות. משום מה בפנים מטושטשות, אבל אין מה לדאוג. מה שאותי מרגיז, מלבד ההברזות, זה שהיא מאוד מתגאה באהבה האנלית שלה, ולוקחת תוספת נכבדה.

לא ברור על מה התרגזת ?
על זה שהיא לוקחת 100 שקל לאנלי?
כולן לוקחות תוספת לאנאלי ובמקרה הטוב מתקתקות אותך החוצה
נראה שאנטקה באמת אוהבת את זה וזו חוויה אחרת לעשות את זה איתה
לי החוויה היתה שווה 100 שקל

הבלונדנית

156
דגמתי את מישהי שמפרסמת בשם אנטקה בלבן (ת.ז. 224514). בשנות העשרים המאוחרות לחייה. גוף די לטעמי עם ציצי יפה (היה לי רגע של ספק אם משופץ...אם כן, כל הכבוד לשיפוצניק!!).
פנים סבירות, גוף מושך, מציצה סבבה (מקונדמת) ואז סקס נעים (דוגי וקצת מיסיונרי). תחת מושך (לטעמי). לאלא שחשוב להם, היא לא מתנשקת. היא לקחה 500 לשעה. לא בדקתי לגבי אנאלי.
היה בסדר, היה נעים אבל לא משהו שהרעיד את עולמי.
היא משתדלת לרצות, ויצאתי עם ביצים ריקים (2 גמירות) אבל לא היה מפגש סוער.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”