כ הגרא - דף 5 - סקס אדיר

הגרא

41
היי

אני חדש בפורום גם נתתי דיווח על סלמה 175 משום מה האדמין עדיין לא פירסם את הפוסט דרך אגב הייתי בדי הרבה מקומות ויש לי הרבה מה לדווח פשוט לא הכרתי את הפורום הנהדר הזה.

אז לעיניינו פקדתי מספר פעמים את הגר"א 12
הייתי פעמיים עם ג'וליה ,פעם אחת עם ויקה ועוד פעם אחת עם אירה

אני אפרט על כל אחת ואחת .

פעם ראשונה שהגעתי למכון בהגרא 12 לא כל כך התלהבתי הכל נורא ישן וחדרים עם המון אבק לא מקום הכי הסטטי ויקה פתחה לי את הדלת אמרה לי רוצה להיכנס ביקשתי לראות עוד בנות באה אחת מבוגרת טלי אני חושב ואז נכנסה גוליה אני רואה בחורה נחמדה גוף די רזה רגלים יפות אמרה לי רוצה להיכנס שקלתי את זה ואמרתי יאללה אני כבר פה לא נכנס נכנסתי להתקלח חוזר לחדר גוליה נכנסת מתחילה להוריד בגדים מה אני יגיד לך יש לה אחלה חזה מלא טבעי גוף בסדר מריחה מסבון ירדתי לה קצת היה שם ריח טוב והיא זרמה שאלתי אם להפסיק היא לא ענתה אז הבנתי שטוב לה Tongue בנוגע לנשיקות לא ניסיתי אבל ראיתי שחסרות לה שיניים בצד שמאל של הפה אני לא בטוח אבל זה הוריד לי מזה אז ויתרתי
אחרי זה מציצה קלה ואז מסיונרית עד הגמירה . חוויה די נחמדה לכן חזרתי אליה שוב .
פעם נוספת שהגעתי אמרתי יאללה ננסה את ויקה היא הסתכלה עלי במבמבט חתולי אמרתי יאללה נכנסים לחדר מקלחת והיא מתפשטת מלא התלהבתי כל כך גוף שמנמן אך בסדר וביקשתי לגמור פעמים ב200 שקל אמרה לי בסדר תוך כדי שהיא מוצצת לי אני מריח ריח רע של זיעה של מישהו שרץ מרתון כל הכייף ירד לי ואז תוך כדי המציצות היא דופקת לי אלי מתמכרים כפרה עפה על עצמה טוב גמרתי ואז אמרתי לה עזבי אני מוותר על הפעם השנייה גם ככה לא יעמוד לי היא אומרת לי נשמה אין דבר כזה אצלי שלא גומרים שוב אצלי גומרים כמה שרוצים כמובן שלא גמרתי ובמיוחד עם הריח של הזיעה שלה ויצאתי משם פעם נוספת חזרתי לשם בשביל גוליה ואז שנכנסתי לשם היא אמרה לי תחכה לי 10 דקות אני בידיוק נכנסת עם לקוח אמרתי לה שאני מצטער אבל אין לי הרבה זמן פתאום אני רואה את אירה לא הכרתי אותה שם רואה בחורה קטנה גוף טוב תחת אלוהי שלא מדברת עברית בכלל אין לה חזה בכלל נכנסה עם מגבת לחדר התחילה לקפוץ עלי בנשיקות מציצה טובה וגמירה היה דווקא כייף איתה אם אני אחסור למקום הזה זה רק לגוליה או לאירה אבל לויקה אני לא אחזור אולי עם מסכת אב"כ.

הגרא

46
נכנסתי עם ג'וליה שלדעתי הכי נורמלית שם. כבת 45 חזה בינוני
מה שכן היא דיי משקיעה וחשוב לה שתהיה מרוצה.
עקב תרופה שלקחתי שמתבררת מעכבת גמירה....היא לא התייאשה ומצצה עד שגמרתי.
בסה"כ הייתי שם כ40 דק.

הגרא

48
טוב גם אני ביקרתי במקום.
לאחר התלבטות בין גולי לויקה שתיהן יפות הלכתי על גולי.
אכן משקיעה, לא מתקתקת ונראית טוב.
מציצה קצת חלשה ומהירה אבל הסתדר לי כי עם מציצה טובה מדי אני גומר מהר.
אחרי שלל תנוחות כבר לא החזקתי וגמרתי, יצאתי בתחושה טובה.

הגרא

50
נכנסתי בפעמים האחרונות עם אירה הקטנה. שרות חייכני וסקס בחיכוך גבוה תרמו להרגשה של סיפוק מלא. כשדיברנו אירה הזכירה שהיה יותר קל ללקוחות בחלוצים אבל בסך הכל ממוקמות מחוץ לזוהמה של התמי"ת. 150 + טיפ מציצה וזיון הכל מנוילן

תהנו
DAN

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”