בית המשפט! השופטת פופינס מרשיעה את אוינק אוינק... אבל! מקבלת ממנו תועלת זיונית! 

אהלן חברים יקרים זה שוב אני חברכם הנאמן אוינק אוינק 

תשמעו חבר'ה נקלעתי לצרה צרורה ויש לי משפט נגד מר חוי שעשה לי את המוות מאז שעבר לגור לידי. היו לנו חילוקי דעות קטנים עד שהבן זונה הזה ממש Abnaglel ורצה לגנוב לי שטח אדמה! ובנוסף הוא טען שהוא נער ליווי! בן זונה ושקרן מסריח! 

בקיצור הגענו לבית משפט וכל אחד הציג את הצד שלו בתקרית. מולנו עמדה השופטת פופינס וחברים היא חתיכה לא נורמלית! תאמינו לי ש TZIPA מלוכסנת כזאת לא ראיתם מעולם! 

לפני ההחלטה הסופית הייתה הפסקה אז ניצלתי את הרגע כדי לגשת לשופטת פופינס...
"שלום גברת פופינס אני מוכרח להודות שאת שופטת ממש מקצועית וברמה גבוהה! אני בטוח שתפסקי לטובתי כי יש לי בשבילך משהו שלא תוכלי לסרב לו" אמרתי לה 

"מר אוינק אוינק האם אתה מציע לי שוחד כדי שאפסוק לטובתך?"
שאלה השופטת פופינס.

"כן גברת פופינס! אני מציע לך ליקוק פופקה ומציצת זין! תסתובבי פופקה שלי ואני אעשה לך נעים בחורצ'יק!" אמרתי לה וליטפתי את ישבנה 

גברת פופינס הסתובבה והציגה בפניי את ה JAPETZ העסיסי שלה
הורדתי את החוטיני שלה, פתחתי את פלחי ישבנה וליקקתי בחושניות את חור התחת הקטן, השובב והטעים שלה! יאמי יאמי! 

גברת פופינס שכבר ליטפה בסקרנות את החוי הקשיח שלי הסתובבה והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! 

"מר אוינק אוינק אולי נתקדם הלאה? מה דעתך על איזה סקס איכותי?" שאלה השופטת פופינס אחרי שהוציאה את החוי מפיה 

"המממממ... לא השופטת פופינס אני לא יכול, אני נאמן לאישתי גברת אוינק אוינק ולא יכול לבגוד בה. אבל גם ליקוק פופקה ומציצת זין מספיק טוב בשבילך נכון פופקה? תפסקי לטובתי במשפט כן?" שאלתי אותה וליטפתי את ישבנה 

"כן כן בטח" אמרה השופטת פופינס וקלטה את מר חוי עושה לה סימנים שהוא יזיין אותה 

במהרה השופטת פופינס העיפה את אוינק אוינק והזדיינה עם מר חוי בטירוף! 

הכרעת פסק הדין הגיע! כולם עמדו באולם דרוכים ומתוחים ואז השופטת פופינס הקריאה את ההחלטה ופסקה לטובתו של מר חוי! 

"מההה? לא! אבל מר חוי הוא שקרן ורמאי!"
צעקתי ותפסתי את הראש 

"ממש לא! מר חוי הוא נער ליווי בדקתי את זה באופן אישי!"
הודתה השופטת פופינס 

"אה זנזונת קטנה רימית אותי! לכו תזדיינו כולכם! תדחפו את המשפט הזה לתחת המסריח שלכם!"
צעקתי בעצבים ויצאתי מבית המשפט בבושת פנים 

לא יכולתי להשלים עם רוע הגזרה והמשפט הזה לא יצא לי מהראש. אחרי שנרגעתי קצת החלטתי לבקר את השופטת פופינס ולקבל ממנה תשובות ב 4 עיניים 

השופטת פופינס פתחה לי הדלת והיא הייתה יפה ומלוכסנת בדיוק כמו שזכרתי אותה. ללא ספק אישה אמיתית ואיכותית!

"היי גברת פופינס... תשמעי איך יכולת לעשות לי ככה? להחליט נגדי אחרי מה שהיה בינינו? ליקוק פופקה ומציצת זין מדהימים כאלה?"
שאלתי אותה.

"אוינק אוינק מכיוון שלא הייתה ממך תועלת זיונית" ענתה לי פופינס וצחקקה 

"אז זה כל הסיפור? את יודעת מה פופקה שלי, במחשבה שניה אני ממש חרמן עלייך ולא יכול להתאפק" אמרתי לה ומזמזתי אותה בגופה הענוג ובחורים הרטובים שלה
לא עמדתי בפיתוי ולגמרי שכחתי מאישתי חרושקה שחיכתה לי בבית 

פופינס זחלה בחושניות על המיטה, נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה ואמרה: "ברוך הבא לממלכה הורודה!" 

זחלתי בשמחה לממלכה הורודה שלה והצמדתי את לשוני לדגדגן הקטן והשובב שלה 

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "כל הכבוד! אתה צודק! עבודה טובה! עלית על זה! (ליקקתי את שני החורים הרעבים בו זמנית!
) תענוג לעבוד איתך! הספקת הרבה היום!" 

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" 

פופינס השובבה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. הסנפתי וליקקתי בשמחה רבה את חור התחת שלה בזמן שהיא מצצה, ליקקה ושליקלקה את חזיריק הקשיח ואת התאומים הקירחים שלי 

לפתע פתאום פופינס חשפה שיניים חדות והתנפלה בנשיכות על ה NOSHKI שלי, BA4KI שלי ועל הפופקה הסקסית שלי!
כל זה מלווה בקולות מטרידים של נקישת שיניים 

פופינס הזנזונת החרמנית שלי לא יכלה עוד והתיישבה על חזיריק הקשיח שלי כשהיא עם גבה אליי. הוא חדר בשמחה לפיזדה שלה ו KAYFAVAL שם בטירוף! 

"אני יודע שהכל יהיה בסדר! ברגע שתקבלי זין שלי מצב הרוח שלך יהיה מעולה!" שרתי והתמוגגתי איך פופינס קיבלה עמוק את הזין שלי 

"עכשיו יש ממך תועלת זיונית!" צעקה פופינס ורכבה בפראות על החוי שלי 

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי 

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זבלן מועיל זיונית ושל שופטת רטובה וזנותית! וזה היה נפלא! 

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי 

"אני יודעת שכולם מדברים בסתר שאני שרמוטה גדולה!" שרה פופינס 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר 

העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי איך הפופקה העסיסית שלה קיפצה ומחאה כפיים! 

התיישבתי עם השופטת החרמנית שלי על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! 

הרמתי את הנסיכה המלוכסנת שלי שוב באוויר והקפצתי אותה על החוי שלי בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! 

"אני מזיין אותך כ"כ טוב שלא תרצי לשכב עם אף אחד אחר אח"כ!" שרתי ופופינס הנהנה עם הראש 

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לדפוק אותה עמוק וחזק מאחורה בפיזדה! 

"אני יודע שהכל יהיה סבבה מזיין מכל הלב והנשמה!" שרתי והפלקתי על הפופקה של פופינס 

"הווו כןןן אני חושקת בזין שלך כן קדימה תספק את הפיזדה שלי!" גנחה פופינס 

פופינס קיבלה את החוי שלי בחשק רב ובסיפוק והתגנדרה להנאתה מול המראה
אמרנו זה לזו היי במראה כמו שני חרמנים מאוהבים 

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בכוס הרטוב שלה! 

"אני חמה ורטובה! אני אוהבת את השקש האיכותי שאתה מספק!" שרה פופינס 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! 

"אני זיין צמרת! כל הכוסיות מתות לשכב איתי!"
שרתי ועשיתי שריר 

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! 

"אני מכניס לתוכך את הזין שלי ואת מרגישה שאת בגן עדן!" לחשתי לפופינס באוזן 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

"הזין שלך נוצר בשביל לספק אותי מינית! עשו אותו במיוחד בשבילי! ייצור בהזמנה אישית!" צעקה בהתלהבות פופינס 

"תכניסי לי FIGA לתחת!" צעקתי 

פופינס באה מאחורי וזיינה אותי בתחת עם ה FIGA הקטנה והחמודה שלה! אויי זה היה מדהיייים! 

פופינס הייתה קצת צמאה אחרי שהשחלתי אותה גוד גוד בכל הפוזות, אז היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את התחת שלה למעלה ועשתה לי את הביד המיוחד שלה! 

אחרי זמן מה השפרצתי לפיה השובב כמות מעולה של זרע חם וטעים!

היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק תולעת!" 

וגרגרה את הזרע בגרונה! 

אז כפי שראיתם חברים עשיתי אחלה תועלת זיונים בפיזדה של השופטת פופינס! 

אז מי נער ליווי עכשיו הא מר חוי? מי השחיל את פופינס גוד גוד בחורים? 

אולי זכית במשפט אבל אני זכיתי בפיזדה פופינס! גררררררר חררררררר אוחחחחח! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייים!!! 

אז מה סקסית מר שגל הקשיח שלי השחיל אותך גוד גוד בחורים? 

סקסית הבנתי שעשית מנוי על הזין שלי שגורר אותי כל שבוע לדירת הזיונים שלך 

סקסית את שרמוטה גדולה ואני מזיין אותך מכל הלב והנשמה! 

חזיריק הקשיח שלי עושה לך גן עדן בפיזדה! 

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והמתוקים שלך סקסית שלי! 

Lavelle