כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 77 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

761
בית המשפט! השופטת פופינס מרשיעה את אוינק אוינק... אבל! מקבלת ממנו תועלת זיונית! Tongueצחוק

אהלן חברים יקרים זה שוב אני חברכם הנאמן אוינק אוינק חיוך גדול
תשמעו חבר'ה נקלעתי לצרה צרורה ויש לי משפט נגד מר חוי שעשה לי את המוות מאז שעבר לגור לידי. היו לנו חילוקי דעות קטנים עד שהבן זונה הזה ממש Abnaglel ורצה לגנוב לי שטח אדמה! ובנוסף הוא טען שהוא נער ליווי! בן זונה ושקרן מסריח! כועסצחוק

בקיצור הגענו לבית משפט וכל אחד הציג את הצד שלו בתקרית. מולנו עמדה השופטת פופינס וחברים היא חתיכה לא נורמלית! תאמינו לי ש TZIPA מלוכסנת כזאת לא ראיתם מעולם! Tongue
לפני ההחלטה הסופית הייתה הפסקה אז ניצלתי את הרגע כדי לגשת לשופטת פופינס...

"שלום גברת פופינס אני מוכרח להודות שאת שופטת ממש מקצועית וברמה גבוהה! אני בטוח שתפסקי לטובתי כי יש לי בשבילך משהו שלא תוכלי לסרב לו" אמרתי לה קריצה

"מר אוינק אוינק האם אתה מציע לי שוחד כדי שאפסוק לטובתך?" Ermm שאלה השופטת פופינס.

"כן גברת פופינס! אני מציע לך ליקוק פופקה ומציצת זין! תסתובבי פופקה שלי ואני אעשה לך נעים בחורצ'יק!" אמרתי לה וליטפתי את ישבנה חיוך גדול

גברת פופינס הסתובבה והציגה בפניי את ה JAPETZ העסיסי שלה מוחא כפייה הורדתי את החוטיני שלה, פתחתי את פלחי ישבנה וליקקתי בחושניות את חור התחת הקטן, השובב והטעים שלה! יאמי יאמי! Tongue
גברת פופינס שכבר ליטפה בסקרנות את החוי הקשיח שלי הסתובבה והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה

"מר אוינק אוינק אולי נתקדם הלאה? מה דעתך על איזה סקס איכותי?" שאלה השופטת פופינס אחרי שהוציאה את החוי מפיה צחוק

"המממממ... לא השופטת פופינס אני לא יכול, אני נאמן לאישתי גברת אוינק אוינק ולא יכול לבגוד בה. אבל גם ליקוק פופקה ומציצת זין מספיק טוב בשבילך נכון פופקה? תפסקי לטובתי במשפט כן?" שאלתי אותה וליטפתי את ישבנה חיוך

"כן כן בטח" אמרה השופטת פופינס וקלטה את מר חוי עושה לה סימנים שהוא יזיין אותה צחוק

במהרה השופטת פופינס העיפה את אוינק אוינק והזדיינה עם מר חוי בטירוף! Shockedצחוק

הכרעת פסק הדין הגיע! כולם עמדו באולם דרוכים ומתוחים ואז השופטת פופינס הקריאה את ההחלטה ופסקה לטובתו של מר חוי! צחוק

"מההה? לא! אבל מר חוי הוא שקרן ורמאי!" Shocked צעקתי ותפסתי את הראש צחוק

"ממש לא! מר חוי הוא נער ליווי בדקתי את זה באופן אישי!" קריצה הודתה השופטת פופינס צחוק

"אה זנזונת קטנה רימית אותי! לכו תזדיינו כולכם! תדחפו את המשפט הזה לתחת המסריח שלכם!" כועס צעקתי בעצבים ויצאתי מבית המשפט בבושת פנים בכי

לא יכולתי להשלים עם רוע הגזרה והמשפט הזה לא יצא לי מהראש. אחרי שנרגעתי קצת החלטתי לבקר את השופטת פופינס ולקבל ממנה תשובות ב 4 עיניים חיוך

השופטת פופינס פתחה לי הדלת והיא הייתה יפה ומלוכסנת בדיוק כמו שזכרתי אותה. ללא ספק אישה אמיתית ואיכותית! Star

"היי גברת פופינס... תשמעי איך יכולת לעשות לי ככה? להחליט נגדי אחרי מה שהיה בינינו? ליקוק פופקה ומציצת זין מדהימים כאלה?" מבולבל שאלתי אותה.

"אוינק אוינק מכיוון שלא הייתה ממך תועלת זיונית" ענתה לי פופינס וצחקקה צחוק

"אז זה כל הסיפור? את יודעת מה פופקה שלי, במחשבה שניה אני ממש חרמן עלייך ולא יכול להתאפק" אמרתי לה ומזמזתי אותה בגופה הענוג ובחורים הרטובים שלה Tongue לא עמדתי בפיתוי ולגמרי שכחתי מאישתי חרושקה שחיכתה לי בבית צחוק

פופינס זחלה בחושניות על המיטה, נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה ואמרה: "ברוך הבא לממלכה הורודה!" Tongueצחוק
זחלתי בשמחה לממלכה הורודה שלה והצמדתי את לשוני לדגדגן הקטן והשובב שלה חיוך גדול

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "כל הכבוד! אתה צודק! עבודה טובה! עלית על זה! (ליקקתי את שני החורים הרעבים בו זמנית! Tongue) תענוג לעבוד איתך! הספקת הרבה היום!" צחוקמוחא כפייה
אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" Tongueמוחא כפייה

פופינס השובבה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. הסנפתי וליקקתי בשמחה רבה את חור התחת שלה בזמן שהיא מצצה, ליקקה ושליקלקה את חזיריק הקשיח ואת התאומים הקירחים שלי Tongueצחוק
לפתע פתאום פופינס חשפה שיניים חדות והתנפלה בנשיכות על ה NOSHKI שלי, BA4KI שלי ועל הפופקה הסקסית שלי! Star כל זה מלווה בקולות מטרידים של נקישת שיניים צחוק

פופינס הזנזונת החרמנית שלי לא יכלה עוד והתיישבה על חזיריק הקשיח שלי כשהיא עם גבה אליי. הוא חדר בשמחה לפיזדה שלה ו KAYFAVAL שם בטירוף! מוחא כפייה

"אני יודע שהכל יהיה בסדר! ברגע שתקבלי זין שלי מצב הרוח שלך יהיה מעולה!" שרתי והתמוגגתי איך פופינס קיבלה עמוק את הזין שלי Tongue

"עכשיו יש ממך תועלת זיונית!" צעקה פופינס ורכבה בפראות על החוי שלי מוחא כפייה

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זבלן מועיל זיונית ושל שופטת רטובה וזנותית! וזה היה נפלא! Tongueצחוקמוחא כפייה פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongue

"אני יודעת שכולם מדברים בסתר שאני שרמוטה גדולה!" שרה פופינס צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול
העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי איך הפופקה העסיסית שלה קיפצה ומחאה כפיים! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם השופטת החרמנית שלי על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! חיוך גדול
הרמתי את הנסיכה המלוכסנת שלי שוב באוויר והקפצתי אותה על החוי שלי בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אני מזיין אותך כ"כ טוב שלא תרצי לשכב עם אף אחד אחר אח"כ!" שרתי ופופינס הנהנה עם הראש Tongueצחוק

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לדפוק אותה עמוק וחזק מאחורה בפיזדה! Evil Smile

"אני יודע שהכל יהיה סבבה מזיין מכל הלב והנשמה!" שרתי והפלקתי על הפופקה של פופינס חיוך גדול

"הווו כןןן אני חושקת בזין שלך כן קדימה תספק את הפיזדה שלי!" גנחה פופינס צחוק

פופינס קיבלה את החוי שלי בחשק רב ובסיפוק והתגנדרה להנאתה מול המראה צחוק אמרנו זה לזו היי במראה כמו שני חרמנים מאוהבים צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בכוס הרטוב שלה! Star

"אני חמה ורטובה! אני אוהבת את השקש האיכותי שאתה מספק!" שרה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! מוחא כפייה

"אני זיין צמרת! כל הכוסיות מתות לשכב איתי!" Cool שרתי ועשיתי שריר צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"אני מכניס לתוכך את הזין שלי ואת מרגישה שאת בגן עדן!" לחשתי לפופינס באוזן Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"הזין שלך נוצר בשביל לספק אותי מינית! עשו אותו במיוחד בשבילי! ייצור בהזמנה אישית!" צעקה בהתלהבות פופינס צחוק

"תכניסי לי FIGA לתחת!" צעקתי צחוק

פופינס באה מאחורי וזיינה אותי בתחת עם ה FIGA הקטנה והחמודה שלה! אויי זה היה מדהיייים! Tongueמוחא כפייה

פופינס הייתה קצת צמאה אחרי שהשחלתי אותה גוד גוד בכל הפוזות, אז היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את התחת שלה למעלה ועשתה לי את הביד המיוחד שלה! Tongue
אחרי זמן מה השפרצתי לפיה השובב כמות מעולה של זרע חם וטעים! מוחא כפייה
היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק תולעת!" צחוקמוחא כפייהTongueStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPigParty

אז כפי שראיתם חברים עשיתי אחלה תועלת זיונים בפיזדה של השופטת פופינס! Tongue
אז מי נער ליווי עכשיו הא מר חוי? מי השחיל את פופינס גוד גוד בחורים? צחוק
אולי זכית במשפט אבל אני זכיתי בפיזדה פופינס! גררררררר חררררררר אוחחחחח! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייים!!! TongueTongueTongue

אז מה סקסית מר שגל הקשיח שלי השחיל אותך גוד גוד בחורים? Evil SmileTongueצחוק

סקסית הבנתי שעשית מנוי על הזין שלי שגורר אותי כל שבוע לדירת הזיונים שלך צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית את שרמוטה גדולה ואני מזיין אותך מכל הלב והנשמה! Tongueצחוקקריצה

חזיריק הקשיח שלי עושה לך גן עדן בפיזדה! CoolTongueצחוק

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והמתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

762
אוינק אוינק ו TZIPA פופינס בודקים יחדיו קונדום XL Tongueצחוק

אהלן חברים! כאן שוב חברכם הנאמן והגזעי אוינק אוינק Cool

יום אחד הגעתי לסופר השכונתי ובגלל שאני כזה ברנש קוקוריקו הייתי צריך עזרה בקניית מצרכים שונים חיוך
ראיתי מוכרת ברונטית מלוכסנת סקסית בטירוף! מיד ניגשתי אליה ושאלתי אותה: "איפה החמאה? איפה הקמח? איפה חומר ניקוי לרצפה? איפה פלאג אנאלי בעל משי קטיפתי?" (חחח סתם סתם צחוק) וכו'...

המוכרת הייתה מאוד נחמדה והיא עזרה לי במציאת כל המצרכים! מוחא כפייה קראו לה אוקטביה פופינס והיא פשוט אישה נפלאה! אצבע למעלה
לא נשארתי אדיש למראה שלה והפעלתי עליה את קסמיי החזיריים Pig
התחבאנו בין המדפים ופופינס מיד נשענה על אחד מהם והציגה בפניי פופקה סקסית בטירוף שהייתה עטופה בחוטיני דקיק! מוחא כפייה

הורדתי את החוטיני שלה, פיסקתי את הפופקה שלה והתנפלתי על חור התחת הקטן והשובב שלה! Embarrassed היה ממש טעייים! גררררר גררררר יאמי יאמי! Tongue
פופינס הסתובבה, הורידה את תחתוניי והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה
חברים גברת פופינס מוצצת אליפות! בטוח יש לה דיפלומה מהמכללה לכישורים אוראליים צחוקקריצה

"גברת פופינס גברת פופינס נא לגשת לקופה!" קראו בקריזה בזמן שהזין שלי היה עמוק בפה של הגברת המוצצת מבולבלצחוק
"אוי אוינק אוינק אני חייבת לרוץ קראו לי לקופה!" אמרה פופינס, נישקה את הזין שלי לשלום ורצה לקופה. לקוחות מזדיינים הרסו לי זיון! איפה כל הקופאיות בלאט? כועסצחוק

כעבור כמה ימים חזיריק הקשיח התחיל להציק לי ודרש ממני שאני אשחיל אותו לאיזה חור או שניים צחוק "אבל דיר באלק אתה משחיל אותי בלי חליפה!" הזהיר אותי חזיריק הקשיח צחוק

חזרתי לסופר השכונתי וכאשר לא מצאתי חליפה לחזיריק הקשיח התחלתי לצעוק: "איפה יש לכם קונדומים?" צחוק

למזלי גברת פופינס הייתה בסביבה! Tongue

"הנה אוינק אוינק יש לך פה קונדומים" הראתה לי פופינס.

"זה גודל רגיל פופקה שלי אני צריך XL!" צעקתי על כל הסופר צחוק

"הנה קונדומים XL!" הראתה לי פופינס חיוך גדול

"הווו זה נראה קונדום מעולה! מב דעתך נבדוק אותו יחד?" שאלתי את פופינס וטפחתי על ישבנה Evil Smile

"כן אוינק אוינק זה רעיון מצוין בוא נבדוק אותו!" Tongue צעקה בחרמנות פופינס וגררה אותי לחדר צדדי קריצה

פופינס החרמנית נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה וסימנה לי לצלול בין ה NOJKI הסקסיות שלה חיוך גדול צללתי לשם בשמחה והדבקתי את לשוני השובבה לפיזדה שלה! Star
היא יצאה מגדרה וגנחה: "מדליק! מעולה! זה יותר טוב! אתה על הסוס! זה באמת יפה! אתה אדם דגול! בואינה אתה חיה! (ליקקתי את שני החורים שלה בו זמנית! Tongue).

אחרי זמן מה פופינס PODRAJALA I AHNULA! מוחא כפייהצחוק היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין! שיחקת אותה!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ה SLADKAIA POPA4KA שלה! Tongue
ליקקתי את ישבנה בחשק רב והתמוגגתי מטעמו המשגע! מוחא כפייה
פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה ושליקלקה בחושניות גם את הבייצלך הרכים שלי חיוך גדול

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והתנפלה בנשיכות מחרפנות על רגליי, מותניי וישבני השובב Embarrassed כל זה היה מלווה בנקישות שיניים שקצת הפחידו אותי ואת חזיריק הקשיח שלי צחוק

פופינס לא יכלה עוד וממש טפטפה מהפיזדה על פניי! Shockedצחוק היא התיישבה על ה JOSKAIA SVINKA שלי כשהיא עם גבה אליי ודפקתי אותה טוב טוב בפיזדה מלמטה Tongue

"לחרמנות שלך אשמור לי את המפתחות, כולן היו מתות להיות רטובות בין הרגליים כמוך!" שרתי צחוק

"אני לא מאה אחוז אלא מאתיים! אז מתי כבר תבין? אותי צריך לזיין רצוף יום ולילה!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זבלן XL ושל מוכרת פיזדה רטובה וזה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס שוב חשפה את ה ZUBKI החדות שלה ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי Star

זחלנו על לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח במרץ מול המראה והתמוגגתי מהפופקה הסקסית שלה שקיפצה ומחאה כפיים סוערות! Tongueמוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

"אני יודעת שאתה חושב עליי יום ולילה ומפנטז על הכוס הרטוב שלי!" שרה פופינס צחוק

"תסתכלי מה קורה סביבך את מעל כולן בכמה רמות!" שרתי צחוק

עברנו לעמידה. פופינס נשענה על האופניים וקיבלה את החוי שלי בפיזדה שלה עמוק וחזק! Evil Smile

"יש לך כוס קטן ושובב שכולם מתים להשחיל אותו!" שרתי וטפחתי על ישבנה של EBANUTAIA מוכרת שלי צחוק

"יש לי הכל! גם לב מזהב, גם כוס רטוב וגם ישבן משגע!" שרה פופינס צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה חיוך היא כזאת SOSKA VAABRAJALA צחוקצחוקצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הפושפוש הורדרד שלה חיוך גדול
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"קדימה EBALSHIK שלי תזיין אותי היטב!" שרה פופינס וזה מה שעשיתי Coolצחוק

"כולן שרמוטות ואת סופר שרמוטה! הווו פופינס הווו פופינס!" שרתי ועשיתי שריר צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star

"תדעי כל מה שחיפשתי מוצא בך! אין דבר בעולם שחסר לך! את מקבלת זין בגדלים שונים כל היום!" שרתי צחוק

"הווו יססס אני חמה ורטובה! אני אבשל את החזיריק שלך בסיר הרותח שלי!" שרה פופינס צחוק

לאחר שפופינס בישלה את החזיריק הקשיח שלי בסיר הרותח שלה היא רצתה לטעום את המרק שבישלה צחוקקריצה
נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69 והרימה את ישבנה למעלה. היא עשתה לי את הביד המיוחד שלה ודחפה אצבע לתחת שלי בזמן שליקקתי והסנפתי בשקיקה את חור התחת שלה! Tongue

אחרי זמן מה מילאתי את פיה השובב של פופינס בכמות מדהימה של המרק החם שלי! Tongueצחוק
היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק EBALSHIK!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהחיוך גדולStarPigParty

אז ככה חברים, אם ברצונכם לדפוק את המוכרת בסופר השכונתי, עליכם לגדל חזיריק קשיח ולהלביש אותו בקונדום XL! השרמוטות מתות על כלים אימתניים בחורים שלהן! צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייים!!! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף לפרק את הכוס הקטן והשובב שלך סופר שרמוטה שלי! Tongueצחוקקריצה

אני ה EBALSHIK שלך! קדימה תבשלי את מר XL בסיר הרותח שלך! צחוקצחוקצחוק

SLADKAIA YAGADKA שלי תפתחי רגליים אני בא לזיין אותך יום ולילה! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

763
אוינק אוינק נער ליווי מזיין את גברת פופינס!
זיון טכני הוא לא בגידה! צחוק

שלום חברים יקרים כאן אוינק אוינק התותח! Star
לאחרונה התחלתי לעבוד בתור נער ליווי כי הכסף טוב והסקס ממש מקצועי וטכני ללא רגשות צחוק
תמיד צריך להיות מוכן ומזומן לכל אחת שתרצה סיבוב על חזיריק הקשיח, לא כולן TZIPOT חמות ויש גם בטטות עקומות, אבל אני מקצועי ולא נותן לזה להשפיע עליי Approve

יום אחד זיינתי מישהי בביתי ושכחתי לנעול את הדלת. לפתע אישתו של מר פופינס חברי הטוב פרצה פנימה! Shocked פאק זונה לא לימדו אותך לדפוק? כועסצחוק

"היי אוינק אוינק מה קורה פה?" Shocked שאלה בתדהמה גברת פופינס כשראתה אותי בפעולה צחוק

"לא קורה פה כלום... פופינס את חולמת! מה את עושה פה?" שאלתי אותה והורדתי את קצב הדפיקה צחוקבכי

"אישתך אמרה שהבית יהיה ריק ואני יכולה לחכות לה פה עד שהיא תחזור" אמרה גברת פופינס ובחנה את חזיריק הקשיח שלי שכבר יצא מהחור של הלקוחה שלי שהתלבשה במהירות והתחפפה צחוק

"טוב גברת פופינס זה לא מה שאת חושבת. אני צריך כסף אז אני עובד כנער ליווי. זה בכלל לא אישי אלא מאוד טכני, אבל אל תספרי בבקשה כלום לגברת אוינק אוינק היא לא תבין" אמרתי לגברת לפופינס.

"הווו דווקא בא לי משהו טכני על הבוקר!" צעקה גברת פופינס ונופפה לעברי בשטרות צחוק

גברת פופינס הבטיחה שאני אקבל את השטרות מיד לאחר הביצוע הטכני צחוק
היא נשענה על הקיר והבליטה את ישבנה הסקסי. פיסקתי את פלחי ישבנה והדבקתי את לשוני לחור התחת היפה והטעים שלה יאמי יאמי! Tongue אכלתי אותו טוב טוב והסנפתי אותו בעונג רב! חיוך גדול

גברת פופינס הסתובבה ושלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי. היא התנפלה עליו במציצת כריש חמה ורטובה! ממש אכלה אותו המלוכסנת הנימפומנית הזאת! מוחא כפייה

"תכירי פופינס זה חזיריק הקשיח והוא אחראי על הביצועים הטכניים בחורים!" Approve השווצתי והיא ממש נגנבה! צחוק

גברת פופינס הביטה לעברי ודרשה שאפנק אותה גוד גוד בחורים בשקש סוער! Evil Smile
אישתי היקרה גברת אוינק אוינק חלפה בראשי... היא כזאת חזרזירה מתוקה לא יכולתי לבגוד בה עם גברת פופינס חברתה הטובה ולזיין את אישתו של חברי הטוב והנאמן מר פופינס מבולבל

"לא גברת פופינס אני לא מסוגל לזיין אותך את אישתו של חבר הכי טוב שלי!" הסברתי לה.

"חה חה חה אז כל מה שאמרת על טכני הכל בולשיט הא?" צחקקה גברת פופינס צחוק
"קח את השטרות שלך נער ליווי דראק! חרטטן!" המשיכה פופינס, זרקה לעברי את השטרות והסתלקה Shockedצחוק

אחרי זמן מה הרגשתי ממש חמור שלא זיינתי את גברת פופינס. כבר מלא זמן שאני מת לזיין אותה והיא עוד נותנת לי על זה כסף! ככה שאני יכול לצאת יבש מהמים! גם לזיין את אישתו של החבר הכי טוב שלי שאני כבר מלא זמן מזיל עליה ריר וגם זה לא נראה כאילו בגידה כי הכל מקצועי תמורת כסף! חשבתי לעצמי חיוך זהו זה אני הולך לתקן את הכל! Cool

הגעתי לביתה של גברת פופינס. היא פתחה לי את הדלת והביטה לעברי בבלבול מבולבל

"גברת פופינס אני מצטער על מה שהיה. הנה אני פה ואני מוכן לבצע את התפקיד שלי על הצד הטוב ביותר ולהראות לך שאני מקצוען אמיתי! בואי תבחני אותי!" אמרתי לה בגאווה Approve

"אוייי אוינק אוינק גרררררררר" גנחה פופינס וענטזה מולי בחוטיני שלה Tongue

"החוטיני הזה יושב עלייך מדהים!" החמאתי לה וסטרתי על ישבנה Evil Smile

"תודה אוינק אוינק" לחשה לי באוזן גברת פופינס והגניבה לי לתחתונים עוד 3 שטרות של 200 צחוקקריצה

גברת פופינס נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה! זחלתי לעבר הכוס הורדרד שלה והתחלתי ללקק אותו כמו נער ליווי אמיתי! Cool

גברת פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "אני מתה על זה! חלומי ממש! (ליקקתי את שני החורים בלק אחד! Tongue) מבריק! איזה יציאה מעולה! מושלם! פתרת את כל הבעיות! אני גאה בך!" Tongueמוחא כפייהצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי. הייתי שבוי בתוך הפופקה העסיסית והטעימה שלה וזה היה נפלא! מוחא כפייה היא התנפלה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך השובבות שלי ואכלה את שלושתם בשקיקה! Star ואז לפתע פופינס חשפה שיניים חדות ונשכה אותי במרץ בגופי הורדרד והסקסי! רגליי, מותניי וישבני זכו לכמה ביסים טובים מלווים בקולות של נקישת OSTRII ZUBKI של פופינס צחוק

פופינס הייתה כבר חרמנית בטירוף אז היא עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי ויצאנו למסע השקש הטכני שלנו! Tongueמוחא כפייהצחוק

"מאמי את נראית מדהים! הגוף שלך משגע אותי!" שרתי וטפחתי על ישבנה המקפץ Tongueצחוק

"כשאתה מזיין אותי כולם רוצים להסתכל על יצירת האומנות הזאת! הלילה רק זיון סוער בלי משחקים!" שרה פופינס וקיפצה במרץ צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לקפץ עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זיין צמרת טכני ושל שרמוטה חובבת שקש טכני! וזה היה נפלא! Tongueצחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

"אתה זיין מדהים! אתה גורם לי להיות רטובה! אני חושקת בזין שלך!" שרה פופינס צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך
העפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מישבנה שקיפץ ומחא כפיים מוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא קיפצה עליי במרץ בפוזת הצפרדע הטכנית! צחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית טכנית מטריפה! Tongue

"קדימה מותק תראה לי מה אתה יודע לעשות! הווו יססס אתה ממש מרשים אותי הכוס שלי מחייך!" שרה פופינס צחוק

"זיון כזה אף גבר לא יכול לתת לך תרשי לי לזיין אותך!" שרתי צחוק

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לדפוק אותה מאחורה עמוק וחזק בפיזדה! Tongue

"הווו כןןן כןןן תזוזי על הזין שלי! ואוו רואים שאת יודעת לזוז על הזין!" שרתי והתמוגגתי מהתזוזות הסקסיות של פופינס על חזיריק הקשיח מוחא כפייה

תוך כדי הדפיקה אמרנו זה לזו היי טכני במראה ופופינס אפילו התגנדרה! Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק אותה בפיזדה הרטובה שלה! Evil Smile

"יש לך טוסיק עסיסי שמהפנט אותי!" שרתי וחפנתי אותו בחרמנות Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וטכניות! Tongue

"אתה נער ליווי מספר אחד בעולם מגיע לך לקבל מדליית זהב!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"כשהזין שלי בתוכך זה חלום!" שרתי צחוק

"כן כן אתה כזה ביצועיסט ומספק את הסחורה מעולה!" שרה פופינס צחוק

פופינס השובבה נהייתה כבר ממש רעבה וחשקה לטעום את הזרע הטעים והטכני שלי! צחוק
היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את ה JOPA שלה למעלה והתחילה לעשות לי את הביד המיוחד שלה מוחא כפייה אחרי זמן מה השפרצתי בצורה טכנית את הזרע לפיה השובב של פופינס קריצה
היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק נער ליווי!" Tongueצחוקחיוך גדול וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarPig

אם ככה חברים אחרי שכבשתי את חוריה של גברת פופינס קבענו להיפגש עוד! כי לסקס טכני ומכני אין גבולות! עם החוקית עושים אהבה ועם TZIPOT אחרות עושים EBATSIA טכני! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

מקווה שעברתי את המבחן שלך סקסית! חשוב לי לקבל ציון גבוה בשקש טכני צחוקצחוקצחוק

סקסית תביטי בין רגלייך... הכוס שלך עדיין מחייך? Tongueצחוקקריצה

סקסית כשהזין שלי בחורייך אני בגן עדן! Tongueמוחא כפייהצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

764
אוינק אוינק נותן לשופטת פופינס זיון מעולה
בתמורה לפסיקה לטובתו! Tongueצחוקקריצה

אהלן חברים יקרים כאן שוב אוינק אוינק המטורלל Tongue זוכרים שיש לי שכן בן זונה מר חוי? אז שוב רבתי איתו על שטח אדמה מסויים שנמצא בין הבתים שלנו. אחחחח שוב אני עושה את אותה טעות בלאט! כועס

הגענו לבית המשפט ולפני המשפט ראיתי את השופטת פופינס... היא הייתה יפה ומלוכסנת מאי פעם! אני חולה לה על התחת! Tongue קרצתי לה ולקחתי אותה הצידה קריצה

"שלום לך אוינק אוינק, אז מה אנחנו שוב נפגשים הא? חבל שזה בנסיבות לא כ"כ משמחות, אתה ממש אוהב להסתבך עם השכן שלך מר חוי אני רואה" אמרה לי פופינס וצחקקה.

"את יודעת שהצדק איתי! מה דעתך תמורת ליקוק פופקה ומציצת זין לפסוק לטובתי!" הצעתי לה וליטפתי את ישבנה העסיסי Tongue

"הווו אני חושבת שזה רעיון מצוין!" ענתה לי פופינס ותפסה בחרמנות את חזיריק הקשיח מוחא כפייה

היא נשענה על הקיר והגישה לי את הפופקה שלה על מגש של כסף! פיסקתי את פלחי ישבנה ואכלתי טוב טוב את החורצ'יק הטעים שלה יאמי יאמי! Tongue
בהמשך השופטת החרמנית הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ומטריפה! ממש אכלה אותו במציצת הכריש המדהימה שלה! Star

אחרי ליקוק פופקה ומציצה נפרדתי מהשופטת פופינס וחיככתי את ידיי בהנאה כי ידעתי שאני הולך לזכות במשפט חי חי חי חיוך גדול
המשפט הגיע ולתדהמתי השופטת פופינס פסקה לטובתו של מר חוי! אהההה שוב היא זיינה אותי בתחת! אני לא מאמין! בכיצחוק

"אוינק אוינק אין לשחד שופטים! שטח האדמה הזה שייך למר חוי!" הדגישה השופטת פופינס.

"שמעת אוינק אוינק שטח האדמה שייך לי! נה נה נה נה נה!" Party התגרה בי מר חוי כועס

"מר חויסוס! תדחוף את שטח האדמה הזה ל JOPA שלך!" כועס צעקתי ועזבתי את המקום.

הייתי ממש עצבנתי והייתי חייב להתפנק ולהירגע קצת. מצאתי מודעה של זונה שנראתה לטעמי. התקשרתי אליה וקבעתי איתה. אחחח אין כמו זיון טוב כדי להפיג את המתח! Cool
הגעתי לביתה של הזונה ודפקתי על הדלת... טוק טוק טוק! חיוך את הדלת פתחה לי הזונה... המממ השופטת פופינס?! Shockedמבולבלצחוק

"מההה? השופטת פופינס זאת את?" שאלתי אותה בהלם.

"אוינק אוינק!? כן חמודי זאת אני" חיוך גדול ענתה לי פופינס וחייכה בשובבות.

"המממ ביי!" אמרתי לה והתחלתי לברוח צחוק

"IDI SUDA MAL4IK! אני במקומך לא הייתי בורחת אוינק אוינק, מחר יש לך משפט על זה שנתת בוקס למר חוי בזמן ויכוח על שטח אדמה!" הזכירה לי פופינס.

"אויי ואבויי השופטת פופינס למה ככה? אל תהיי רעה איתי פופקה שלי" התחננתי בפניה צחוק

"אוינק אוינק אם תיתן לי זיון מעולה אני מבטיחה הפעם לפסוק לטובתך שלא תשב בכלא חיוך גדול אחרת איך אני אזדיין איתך הרבה כמה שאני רוצה אם אתה מזיין מעולה?" קריצה אמרה לי הזונה פופינס בקריצה.

"בטח TZIPA מלוכסנת שלי בואי אני אתן לך זיון מעולה!" Tongue אמרתי לשופטת/זונה פופינס וטפחתי על ישבנה! Star

פופינס קפצה בשמחה על המיטה, נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה! Tongue

"בוא לפה MAL4IK תעשה לי ירידה!" צעקה פופינס וליטפה את הפיזדה Star

זחלתי בין רגליה הסקסיות והתחלתי ללקק בשקיקה את חוריה הרעבים! פופינס ממש יצאה מדעתה וגנחה: "אם לא היית היו צריכים להמציא אותך! אתה גאון! איך אתה עושה את זה? איך לא חשבו על זה קודם? (ליקקתי את שני חוריה בו זמנית! Tongue) ענק! שימחת את ליבי!"

אחרי זמן מה פופינס החרמנית התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה כשחיוך מקסים מתנוסס על פניה יפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה טוב מאוד!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי הגב והתיישבה עם הפופקה הסקסית שלה על פניי! הסנפתי וליקקתי את החורצ'יק המתוק שלה והתמוגגתי ממציצתה המושקעת של השופטת SOSKA מוחא כפייה היא מצצה את חזיריק הקשיח ועשתה ליקוק שליקלוק לבייצלך החמות שלי אצבע למעלה

לפתע היא חשפה שיניים חדות ושובבות ונשכה אותי במרץ ברגלי BABU שלי, במותניי הורדרדות ובפופקה הסקסית שלי Tongueצחוק אחחחח היא כזאת ZUBASTAIA SOSKA! צחוק

פופינס לא יכלה עוד ועלתה עליי לרכיבה הפוכה. היא קיפצה על חזיריק הקשיח כמו נימפומנית אמיתית וגנחה משמחה! צחוקמוחא כפייה

"הווו בובה הווו בובה אל תשחקי איתי משחקים! החזיריק שלי חרמן עלייך ואני אוהב לזיין אותך!" שרתי וטפחתי על ישבנה חיוך גדול

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך

"אני הזנזונת שלך! אני אוהבת לקבל את החזיריק הקשיח שלך עמוק וחזק!" שרה פופינס צחוק

לחשנו לזה לזו באוזן חריו חריו חריו של נסיך חייתי ושל SEXUALNAIA PTI4KA וזה היה נפלא! Tongue פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בשקיקה באוזניי ובצווארי! אההההה הצילו NIMFAMANKA LUDAEDKA אהההההה!!! Shockedצחוקצחוקצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מהנוף המשגע! Tongueקריצה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אני שונאת אותך כשאתה גומר מהר! אני אוהבת אותך כשאתה דופק אותי שעות!" שרה פופינס צחוק דפיקת השעות בדרך גברת חורים רעבים! Evil Smileצחוק

"SEXUALNAIA PTI4KA אני מהמר עלייך! תכף נדע אם אני מזליסט!" שרתי צחוק

פופינס נשענה על האופניים וקיבלה את החוי שלי עמוק וחזק בפיזדה שלה! Star

"אני גורמת לזין שלך להיות קשה כמו פלדה! כשאתה נכנס לכוס שלי... יוצא לי מהכוס קיטור!" צעקה פופינס צחוק

"סקסית שלי אני מפנטז עלייך, בואי נזדיין בלי הפסקה כמו שמאהבים עושים!" צעקתי והתמוגגתי מגופה המשגע! מוחא כפייה

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה... היא כזאת KASAGLAZAIA VAABRAJALA צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הפיזדה החמה שלה! חיוך גדול

"אני רוצה גבר שבחוץ יהיה נסיך ובמיטה יהיה חיה רעה!" שרה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"אני רוצה שתספרי לי את כל הסודות של חיי המין שלך! אל תסתירי ממני אף פרט!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה הרטובה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"אני לא מספיקה לסיים את המשפט שאני רוצה שקש איתך ואתה כבר מספק לי שקש איכותי שבסופו יש לי איקי על הצוואר!" צעקה פופינס צחוק

"הזין שלי הוא מטען כדי להטעין אותך בזרע!" צעקתי ועשיתי שריר צחוק

השופטת פופינס כבר לא יכלה לגנוח מרוב יובש בפה אז היא התחננה לקבל את הזרע המרענן שלי צחוק

היא התיישבה עליי ב 69 והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! אכלתי את התחת המדהים והטעים שלה והתמוגגתי מיופיו המשגע! מוחא כפייה
אחרי זמן מה השפרצתי לפיה של פופינס כמות מדהימה של זרע חם וטעים! פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק MAL4IK" צחוקTongue וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarPigParty

פופינס פסקה לטובתי והכריזה נחרצות שאני לא אשם! הוווו יססססססססס! Tongueמוחא כפייה
אתם מבינים חברים... תנו לאישה זין טוב ותזמברו אותה כהוגן בחורים ותחיו כמו מלכים! Star
חוי טוב מרגיע כל אישה! אישה רגועה זאת מתנה לכל המשפחה! גררר חרררר אוחחחח! Tongueצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייים!!! TongueTongueTongue

סקסית אני מקווה שהטענתי אותך גוד גוד בזרע שלי! צחוקצחוקצחוק

הווו כן סקסית שלי תהיי הזנזונת שלי ותקבלי את חזיריק הקשיח שלי עמוק וחזק! Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית תעמדי על 4 ותחכי לי! הנסיך החייתי שלי קשה כמו פלדה בא לפרק לך ת'צורה! Evil Smileצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

765
אוינק אוינק בעל סביניה מרצה את הפיזדה של אישתו פופינס לפני שהיא זורקת אותו לזבלנים! צחוק

אהלן חברים יקרים! זה אני אוינק אוינק חברכם הטוב והגזעי! Cool

לאחרונה אישתי פופינס לא נותנת לי מנוחה. כל יום היא רוצה EBATSIA כאילו אני איזה רוקו סיפרדי בלאט! Wacko
אני מעדיף לראות כדורגל או לגלוש באינטרנט... PODRA4IT פה ושם וללכת לישון כמו תינוק! Pig

יום אחד ישבתי על הכורסה כשלפתע פופינס באה אליי בדרישה מבולבל

"אוינק אוינק בוא נעשה משהו מעניין! בוא נעשה ליקוק פופקה ומציצת זין!" Tongue דרשה פופינס ונשכה את השפה התחתונה שלה Shockedצחוק

"נו טוב מתוקונת אבל אח"כ אני חוזר לכורסה, אז בלי רעיונות מטורפים צחוק

פופינס נשענה על הכורסה, התכופפה והבליטה את הפופקה הסקסית שלה. התנפלתי על הפופקה שלה ואכלתי טוב טוב את החורצ'יק הקטן והטעים שלה! Tongue מידי פעם צריך לאכול חור תחת של האישה, זה מרצה אותה וזה גם טוב לבריאות! Star

פופינס הסתובבה והתנפלה על החזיריק הקשיח שלי! היא מצצה אותו במציצה חמה ורטובה וממש ריירה על הביצים שלי צחוק

"אוינק אוינק בוא נעשה סקס!" Tongue דרשה פופינס אחרי שהוציאה לרגע את החוי מפיה צחוק

"נו מותק בואי נעשה מחר אני קצת עייף עכשיו" נפנפתי אותה ממני צחוק

"אוינק אוינק כל יום אותו סיפור כבר חודש, WTF סביניה אני רוצה להתגרש!" כועס צעקה פופינס Shocked

הייתי ממש בהלם ולא עיכלתי את מה שאוזני אוינק אוינק שלי שמעו בכי
כל היום הייתי בחרדות וכבר חשבתי מה אני אעשה בחיי בלי TZIPA פופינס, בלעדיה אני סתם זבלן חזירי Ouchצחוק

לילה לפני שהיינו צריכים להתגרש הבנתי שאני לא רוצה לאבד את אישתי המדהימה... ניגשתי אליה ואמרתי לה: "סקסית בואי נעשה סקס פרידה!" חיוך גדול

"נו טוב אוינק אוינק... אני מקווה שהוא יהיה יותר טוב מכל הסקס שלנו לאחרונה שאתה עם יד אחד אוחז בשלט של הטלויזיה ועם יד שניה משחק במשחקי מחשב המפגרים שלך! אתה צריך לשחק לי בחורים הרעבים כדי שהם יהיו שבעים! הבנת PITA4OK שלי?" שאלה פופינס וצחקקה צחוק

פופינס נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! Star
זחלתי כמו נחש פיתון חזירי אל בין רגליה הסקסיות והדבקתי את לשוני לפיזדה הרטובה והחושנית שלה! Tongue

פופינס התחילה ממש להתחרפן וגנחה: "אתה כוכב! זהו זה! אתה ממש טוב בזה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! חיוך גדול) אתה לומד מהר! אל תפסיק! עבדת יפה היום! בוא נספר לאמא שלך!" (וזה בדיוק מה שהיא עשתה צחוקקריצה)

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה! כל הכבוד!!" Tongueמוחא כפייה

פופינס השובבה הפכה אותי על הגב והתחילה לקפוץ עם ה JOPA המדהימה שלה על פניי צחוק
הסנפתי וליקקתי את ה JOPA הזאת גוד גוד אחחחחחחח כמה טעים וריחני יאמי יאמי גררר גרררר TongueStar

פופינס התנפלה על על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך הקטנות והשובבות שלי במציצות, ליקוקים ושליקלוקים! מוחא כפייה אישתי היא גם ZUBASTAIA סוקה אז היא חשפה את שיניה החדות והתנפלה על NOJKI בבו שלי, מותניי ועל PUHLINKAIA פופקה שלי צחוק אההה אהההה אמא'לה פופינס אוכלת אותי! Shockedצחוק

אישתי החרמנית לא יכלה עוד אז היא עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לקפץ עליו במרץ! Tongue

"החיים זה סרט כחול, היכון הכן זיין!" צעקתי צחוק

"לרגע נעלמתי וכבר התגעגעת אליי. תזיין אותי מעולה אחרת לא מגיע לך אפילו פירור מהכוס שלי!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של כדורגלן גלשן זבלן ושל STROGAIA DAMA וזה היה נפלא! צחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי Shockedצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אישתי הנימפומנית באוויר! Star
העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי במראה מישבנה העסיסי שקיפץ ומחא כפיים סוערות! שפלאק שפלאק שפלאק! Tongueצחוק

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול
חשבתי אולי אם אני כבר על הכורסה אני אראה איזה משחק כדורגל ואגלוש באינטרנט אבל אז הבנתי שזה לא רעיון טוב... לא רק שפופינס תתגרש ממני אני גם לא אקום יותר מהכורסה צחוק

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אני יודעת איך אתה אוהב את הסקס... כשאני תופסת לך בשיער ושורטת לך את הגב!" צעקה פופינס ושרטה לי את הגב כמו KOSHKA מטורפת! צחוקצחוקצחוק

עברנו לזיון בעמידה! פופינס נשענה על האופניים וקיבלה את חזיריק הקשיח שלי עמוק וחזק בפיזדה! Star

"החזיריק הקשיח שלי מומחה לסיפוק נימפומניות! בואי תנסי אותו!" צעקתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה! צחוק אחחח אני מת על הסבינושקה שלי! Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר לה ת'צורה! Evil Smile

"לא רוצה שרק תכתוב לי כל שבוע בלי לזיין אותי! רוצה שתכתוב לי וגם תזיין אותי!" צעקה אישתי צחוק

"אני מספר אחד בזיון! אחרי זיון איתי לא תרצי אף אחד אחר!" צעקתי וטפחתי על ישבנה הסקסי! Tongue

"אוחח אני חמה אש ורוצה לטרוף את החזיריק הקשיח שלך כמו קינוח!" צעקה הנימפומנקה הפרטית שלי Tongue

"אני מחנה את הזין המפואר שלי בכוס שלך! אחחח איזה חניה חמה ורטובה!" צעקתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את אישתי כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"אני אוהב נשים סקסיות שיש להן מה לתפוס! אוחחח הטוסיק העסיסי שלך מטריף אותי!" צעקתי וממש יצאתי מדעתי צחוק

"קדימה סקסי תראה לי מה אתה יודע לעשות במיטה! תרשים אותי!" גנחה פופינס צחוק

השענתי את פופינס מול המראה וזימברתי אותה בפיזדה הרטובה שלה מאחורה בעמידה! אחרי זמן מה ראיתי כוכבים והשפרצתי כמות נכבדה של זרע לפיזדה שלה! Tongue
פופינס הורידה את הקונדום מחזיריק הקשיח, שמה אותו בפה ואמרה בקונדום מלא זרע: "אוינק אוינק סביניה!" צחוקצחוקצחוק וגרגרה את הקונדום עם הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStarPigParty

חברים עשיתי זאת! הצלתי את הנישואים שלי בעזרת חזיריק הקשיח! תודה לך גבר שבאת לעזרת חבר! Coolמוחא כפייהTongue אני ואישתי זה סיפור אהבה חזירי! אני סביניה והיא סבינושקה! וביחד אנחנו משפחת חזירוביץ'! גררררררררר חרררררררררררררר אוחחחחחחחח צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייים!!! TongueTongueTongue

סקסית תטרפי את החזיריק הקשיח שלי כמו קינוח הוא יצנן אותך! צחוקצחוקצחוק

סקסית מקווה שהרשמתי אותך במיטה כי אם לא NO MORE פירורי כוס בשבילי צחוקצחוקצחוק

אז מה סקסית הייתי מספר אחד בזיון? אני יכול להחנות את הזין המפואר שלי בחורים שלך 24/7? Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

766
ההורים לא מרשים ל TZIPA פופינס EBATSIA
עם כוכב פורנו אוינק אוינק! צחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני EBARISHKA גזעי ומאהב שרמנטי! Cool
רובכם בטח מכירים אותי בשם הבמה שלי בעולם הפורנו "חריו חריו חריו" שם אני נותן ביצועים ומפרק שרמוטות תמורת מזומנים! Approveצחוק

לילה אחד הלכתי למועדון לצוד TZIPOT חרמניות כשלפתע ראיתי מולי כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בתלבושת דפוק אותי על רחבת הריקודים! Tongueצחוק

ניגשתי אליה בריקוד שובב והיא מיד התמסרה אליי והתחילה לרקוד לי על הרגל! Star
Ia Atshlopal Eyo Pa Popke והתנפלתי על ישבנה העסיסי בליקוק נועז! ממש אכלתי את החורצ'יק הקטן והשובב שלה גררררררר Tongue

פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! סוף סוף היא טעמה חוי אמיתי וממש נגנבה מוחא כפייה

נפרדנו כיזיזים וקבענו למחרת להחליף סמסים חיוך גדול

כמובטח למחרת החלפנו סמסים לוהטים ופופינס הבטיחה שהיא תחכה לי על 4 כשאני אבוא Star
פופינס לא התאפקה וסיפרה להורים שלה שהיא פגשה גבר גבר במועדון ושהיא הולכת להיפגש איתו וזה ממש רציני ביניהם Embarrassed

"מי זה?" שאלו ההורים.

"אוינק אוינק!" Tongue ענתה פופינס בהתלהבות.

"אוינק אוינק??? WTF פופינס!!! אנחנו לא מרשים לך להיפגש איתו. את בחורה ממשפחה מכובדת ואת לא תיפגשי עם כוכב פורנו! ראינו לפני כמה ימים תוכנית הישרדות, הוא סיפר שם שהוא כוכב פורנו!!!" צעקו יחדיו ההורים צחוק

"אמא ואבא אני בכל זאת אפגש עם אוינק אוינק!" צעקה פופינס ועזבה את הבית בהפגנתיות צחוק

הייתי בדיוק עסוק בטיפוח חזיריק הקשיח כשפופינס דפקה לי על הדלת והפתיעה אותי בנוכחותה המרשימה צחוק

"פופינס דובשניה סקסית שלי מה את עושה פה?" שאלתי אותה וליטפתי את ישבנה חיוך

"אויי אוינק אוינק ההורים לא מרשים שניפגש אבל אני לא מקשיבה להם, אני לא יכולה לוותר על חוי של כוכב פורנו אמיתי! אני רק חושבת על זה אני מטפטפת לכל עבר כמו ממטרה" צחוק אמרה פופינס כשכולה נסערת.

"הוווו פופינס מרמלדה טעימה שלי! עשית את המעשה הנכון! בואי אליי אני אספק את חורייך הרעבים! לא תדעי עוד רעב ורטיבות מיותרת!" צחוק אמרתי לה ומזמזתי אותה בטירוף בכל חלקי גופה Tongue

פופינס נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה... זחלתי אל עבר האוצר הורדרד שלי וליקקתי אותו בחום ובאהבה! פופינס ממש נגנבה מלשוני השובבה וגנחה: "טוב מאוד! מרנין! מגיע לך בונוס! וואלה! ידעתי שאתה יכול! (ליקקתי את שני חוריה בו זמנית! Star).

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה יפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה! משהו משהו גרררר!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם הפופקה העסיסית שלה על פניי חיוך גדול
ליקקתי והסנפתי את ישבנה המתוק בזמן שהיא התנפלה במציצה חמה ורטובה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך הקירחים שלי Tongue
לפתע פופינס השובבה חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי במרץ ב NOJKI השעירות שלי, במותניי הורדרדות ובפופקה הקירחת שלי! אההה הצילו הגברת המכובדת יצאה מדעתה! Shockedצחוק

פופינס הייתה כבר ממש להוטה לבדוק מה כוכב פורנו אמיתי יודע לעשות במיטה! אז היא עלתה עליי ברכיבה הפוכה כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לדהור כמו סוסה חרמנית ורטובה! Tongue

"אני יודעת שאתה רוצה אותי ערומה! אני רוצה להיות ה TZIPA שלך!" שרה פופינס צחוק

"שמעתי שהכוס שלך נותן חופשי והוא משגע את כל הזבלנים!" שרתי צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של מענג הדגדגנים ושל נותנת חופשי בחורים! וזה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מישבנה שקיפץ ומחא כפיים סוערות! Tongueמוחא כפייה
התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

"אני מסובבת את הכוס שלי והוא רטוב אוחחח! אני לא יכולה להיות לידך בלי שיהיו לי מחשבות פרועות לגביך!" שרה פופינס צחוק

"אני אתייחס אלייך כמו לליידי אדפוק אותך בצורה מכובדת!" שרתי צחוק

פופינס קמה ונשענה על האופניים. השחלתי את חזיריק הקשיח לפיזדה שלה ופירקתי לה ת'כוס בדפיקה עמוקה וחזקה! Evil Smile

"אני מקווה שאתה יודע שאני כבר מוכנה! את המאפה שלי צריך לטגן טוב טוב!" שרה פופינס בזמן שטיגנתי גוד גוד את המאפה שלה צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו מצאה זמן להתגנדר. כי פופינס היא אישה מכובדת ו Vaabrajala גדולה! צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בכוס הלוהט שלה! Tongue

"תקראי לי ואני אגרום לכוס שלך להיות עסיסי! מי שיעבור בסביבה יצטרך לפתוח מטריה!" שרתי צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile

"אוחח זנזונת שלי איזה כיף לזיין אותך! אני מזיין אותך ומקנא בעצמי שאני מזיין כזאת חתיכה נימפומנית!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"אני נוצצת יותר מהיהלומים כשאתה מזיין אותי! אוחח קדימה תלטש אותי עם הזין שלך!" שרה פופינס צחוק

במשך כל הזיון ההורים של פופינס שלחו לה הודעות כועסות ושיחות זועמות שהיא מיד תפסיק את הקשר איתי צחוק פופינס נפנפה אותם אבל אבא של פופינס ממש רתח כששמע בטלפון איך אני מפמפם בקולניות את הבת שלו צחוקצחוקצחוק

תוך כדי הדפיקה חשבתי על הכל שוב והגעתי למסקנה שזה לא יכול להמשך ככה. הודעתי לפופינס שלא מתאים לי היחס הזה מהמשפחה שלה ושהם ממש שונאים אותי בכי
פופינס ניסתה לשכנע אותי לחזור בי אבל נאלצתי להיפרד ממנה... ליקקתי לה את הפופקה לפרידה והיא הלכה לדרכה עם פיזדה מרוצה למחצה צחוקצחוקצחוק

לא יכולתי לשתוק על מה שקרה ופירסמתי בפייסבוק את ההודעה הבאה:

יצאתי למועדון ומצאתי לי זנזונת חדשה! גברת פיזדה Tongue
הבאתי אותה הביתה, שמתי אותה על 4 והשחלתי אותה עמוק וחזק בדוגי! Evil Smile
זיינתי אותה טוב טוב בפיזדה ואחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף! Tongue
גברת פיזדה לקחה את הקונדום עם השפיך בפה ואמרה בפה מלא קונדום עם זרע: "אוינק אוינק כוכב פורנו!" צחוקTongueמוחא כפייהStarPig וגרגרה את הקונדום בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarParty

לעומת גברת פיזדה שהמשיכה לחגוג על החוי של אוינק אוינק חופשי חודשי גברת פופינס ממש כעסה והייתה ממורמרת אז היא כתבה בפייסבוק:

אז ככה זה חברים... פיזדה אחת OUT פיזדה אחרת IN ! אלה חייו של כוכב פורנו כמוני חי חי חי! חריו חריו חריו אוינק אוינק! Tongueקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלאאאאאאאאאא!!! TongueTongueTongue

אז מה סקסית טיגנתי את המאפה שלך טוב טוב? הוא רגוע לא מטפטף עוד? צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית תקראי לי ואני אלטש אותך עם הזין שלי! TongueCoolצחוק

סקסית אז איפה הבונוס שלי על שגרמתי לכוס שלך להיות עסיסי? צחוקצחוקצחוק

Heart Hug

Lavelle

767
אוינק אוינק הסנטה קלאוס החרמן חוגג במועדון חשפנות עם TZIPA פופינס בעלת החורים הרעבים והתחמנים! Tongueצחוק

אהלן חברים יקרים! התגעגעתם אליי שרמוטות שלי? Tongueצחוקקריצה

בכל סוף שנה אני מתחפש לסנטה קלאוס ויוצא לקרוע את העיר! Cool

גם הפעם התחפשתי לסנטה קלאוס, הצטיידתי בשק מתנות...

ויצאתי כדי לחלק את המתנות לשרמוטות ולשרמוטים בעיר הזימה שאני חי בה! צחוק
אבל בגלל שאני חרמן גדול החלטתי קודם כל לחגוג במועדון חשפנות! Evil Smileצחוק
הגעתי למועדון ונכנסתי לתוכו בהליכת גנגסטר שלי Approve סנטה גנגסטר! Cool
ביקשתי מבעל המועדון את החשפנית הכי שווה שלו והוא קרא לחשפנית פופינס! וחברים היא TZIPA שווה במיוחד! כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה וגיזרה דקיקה! Tongue

התיישבתי על הכורסה והחשפנית פופינס התחילה לרקוד עליי ריקוד צמוד ואירוטי כשהיא לבושה בתלבושת מיני מאוס! Tongueמוחא כפייה

היא השתפשפה עם ישבנה בחזיריק הקשיח וזה הוציא אותי מדעתי! Tongue
דחפתי לה שטר של 100 שקל...

לתחתונים ומזמזתי אותה בטירוף! Star
פופינס אמרה שיש לה שירות מיוחד של ליקוק פופקה ומציצת זין אבל זה בתוספת של כסף...

"יש לי מתנות פופקה שלי! זה יספיק?" קריצה שאלתי אותה והפלקתי על ישבנה.
"הוווו מתנות כן כן זה מעולה אני רוצה מתנות!" Tongue התלהבה פופינס והובילה אותי לחדר הפרטי.

היא נשענה על המיטה והזמינה אותי ללקק את הטוסיק השובב שלה חיוך גדול
פתחתי את שק המתנות שלי...

שלפתי משם כדור ונתתי לה... היא ממש שמחה ואני שמחתי להצמיד את לשוני לחור התחת הקטן והטעים שלה יאמי יאמי גררר גרררר! Tongueמוחא כפייה
נתתי לה גם חולצה וחצאית והיא גרגרה מהנאה צחוק
החשפנית פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! התמוגגתי מישבנה במראה ונתתי לה, שעון, טלויזיה, משחק מחשב, איפור, קרם פנים ובושם! אחחחחח היא ממש הברישה לי את הזין ואת הביצים בפיה החם והשובב! מוחא כפייה
איך לא היא קיבלה מתנות ממש שוות! Starצחוק

"אז מה TZIPA4KA מה דעתך לזרום לאיזה שקש פרוע?" Tongue שאלתי אותה.
"רוצה עוד מתנות!" Tongue צעקה פופינס צחוק
"הבאתי לך הכל דובשניה שלי, נגמרו לי המתנות" מבולבל אמרתי לה בבלבול.
"NO MONEY NO HONEY! קדימה NEXT!" צעקה החשפנית פופינס והתנפלה על חוי אחר שהיה לו כסף צחוקבכי

ישבתי גלמוד ועצוב על הכורסה בלי כסף ועם שק מתנות ריק. לפתע ניגש אליי בעל המועדון...

"אין לך כסף?" שאל בעל המועדון.

"אין לי לצערי... הזנזונת פופינס אכלה לי את הכל, יש תאבון בריא לפופקה שלה" עניתי לו צחוק

"אין לך כסף אז אין לך מה להתסכל על ה TZIPOT שלי חינם!" אמר בעל המועדון וגירש אותי מהמועדון Shockedצחוק

באתי הביתה, ישבתי עצוב וחשבתי... אין לי את שק המתנות שלי, מה עכשיו אני אחלק לאנשים? הם יהיו עצובים! לא אני לא ארשה לזה לקרות! Star
חזרתי למועדון החשפנות, ניגשתי לבעל המועדון ואמרתי לו שאני רוצה לעבוד אצלו בתור חשפן! Cool

"אני חייב להשיג כסף כדי לקנות מתנות חדשות!" חיוך אמרתי לו.

"אין שום בעיה סנטה אוינק, תביא את הטוסיק שלך לרחבת הריקודים ותרקוד לכבוד עלמות החן החרמניות!" צחוק אמר בעל המועדון וצחקק.

רקדתי ריקוד חשפנות נועז בתלבושת הסנטה שלי וכל השרמטות יצאו מדעתן! הייתי כוכב הערב והיה לי ביקוש מטורף! Tongueקריצה

החשפנית פופינס שמה עין על החשפן אוינק אוינק ואמרה לעצמה: "מה זה מה הולך שם? WTF איזה LAKOMII KUSO4EK!" Tongue וניגשה אליו.

רקדתי לי להנעתי לקול הצהלות והגניחות של העלמות השרלילתיות כשלפתע החשפנית פופינס ניגשה אליי ושמה לי שטר בתחתון Tongue

"פששששש סנטה קלאוס ZAJIGAET! Tongueצחוק מה דעתך לעשות אותי בכל הפוזות בשקש סוער? אני אשלם יפה!" קריצה שאלה החשפנית פופינס.

"המממ את יכולה להרשות לעצמך? זה עולה יקר מאוד!" אמרתי לה עם האף למעלה וצחקקתי צחוק

"בוא נעשה ככה... אני אחזיר לך את המתנות, כמה זמן שיקח לי להחזיר לך את המתנות אתה מזיין אותי" הציעה פופינס.

המממ כמה זמן כבר יקח לה להחזיר לי את המתנות? דקה? חי חי חי זאת אחלה עסקה! חשבתי לעצמי Star

"יאללה הולך!" הסכמתי להצעה של פופינס והיא מיד תפסה אותי בחוי וגררה אותי לחדר הפרטי צחוקצחוקצחוק

פופינס הורידה את החגורה ממכנסי סנטה קלאוס שלי, נשכבה על המיטה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. היא הצליפה עם החגורה על המיטה וצעקה: "קדימה SEXUALNII סנטה קלאוס בוא לפה! COME HERE BABY!!!" צחוקצחוקצחוק

זחלתי על המיטה לעבר הפושפוש הורדרד שלה וקיבלתי ממנה כדור במתנה Tongue
התנפלתי על הפיזדה שלה ופופינס התחילה לגנוח ולהתחרפן: "אתה גאון! פקחת את עיניי! תענוג לראות אותך עובד! איך לא חשבו על זה קודם? (ליקקתי את הכוס והתחת שלה בו זמנית! חיוך גדול) שימחת את ליבי! איך אתה עושה את זה?" Tongueצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" מוחא כפייהTongue
"שיחקת אותה סנטה קלאוס סקסי שלי, הנה קח שעון!" Star אמרה פופינס וליטפה לי תוך כדי את ה VALOSIKI Embarrassed

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם הפופצ'קה הסקסית שלה על פניי. ליקקתי והסנפתי את ישבנה בזמן שהיא מצצה וליקקה את חזיריק הקשיח ואת הבייצלך הרכות והשובבות שלי! Tongue
לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף ברגליי, במותניי ובטוסיק הסקסי שלי! Tongueצחוק צעקתי והתפתלתי אבל פופינס לא הפסיקה והמשיכה לטעום אותי עם ה ZUBKI החדות שלה צחוק

פופינס נתנה לי קרם פנים והתיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי חיוך גדול

"הווו יססס שרמוט תדפוק את שרמוטה! אם תדפוק אותי טוב אני אפנק אותך בכך שאחטט לך עם ה PAL4IK שלי בפופקה שלך!" שרה פופינס בזמן שרכבה עליי במרץ צחוק

"מאמי כבר הזמנתי כרטיס טיסה לאתר נופש שנקרא הכוס שלך! אני אסמס לך כשאני נוחת בשדה תעופה, בינתיים תכיני את הכוס הרטוב שלך!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של סנטה קלאוס השרמוט ושל חשפנית פופינס השרמוטה וזה היה נפלא! Tongueצחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול
העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מישבנה שקיפץ ומחא כפיים סוערות! מוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

קמתי מהכורסה והקפצתי את פופינס על החוי בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"מהיום תאכל רק קוסקוס! אם אתה ילד רע אז תאכל חצי מנה!" שרה פופינס צחוק

"אני יודע שאת מחכה לי חמה ורטובה! תעבירי את עצמך למצב קבלת זין!" שרתי צחוק

פופינס נתנה לי טלויזיה במתנה הוווו יאהההה!!! Tongueמוחא כפייה
ואז היא נשענה על האופניים והמשכתי לדפוק אותה עמוק וחזק בכוס בעמידה! Star

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הפיזדה! Evil Smile
פופינס ממש התלהבה אז נתנה לי במתנה חולצה! Tongue

"כל היום שולח לי סלפי של זין שלך! על התמונות של כוס שלי שאני שולחת לך אתה מאונן!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Cool

"אני מגיע לסיפוק אירוטי כשאני דופק אותך! רק הזיון איתך הוא אלוהי, כל שאר הזיונים זה איכס ובעעע!" שרתי צחוק

"רינג רינג רינג אתה מצלצל אליי ומזמין אותי להזדיין! אתה אוהב להזדיין עם נמרה חרמנית גברת פופינס!" גנחה פופינס ונהמה כמו נמרה חרמנית צחוק

"כל היום שולח לך מחמאות! הדגדגן שלך שומע שאני מגיע מתחיל להתרגש!" שרתי צחוק

פופינס נתנה לי חצאית במתנה הוווו יאההההההההההה Tongueצחוק
את שאר המתנות היא הבטיחה לתת לי אחרי שאני אגמור לה בפה! Starמוחא כפייה

היא נשכבה עליי ב 69 והרימה את הטוסיק שלה למעלה. היא עשתה לי את הביד המיוחד שלה ושיחקה את האצבע שלה בפופקה שלי! ליקקתי והסנפתי את חור התחת שלה עד שהשפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם וטעים! חיוך גדול פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק סנטה קלאוס" Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלהPartyPig

פופינס נתנה לי במתנה, משחק מחשב, איפור ובושם! Tongueמוחא כפייה
איזה תחמנית גדולה הייתי צריך לדפוק אותה טוב טוב בכל הפוזות עד שקיבלתי בחזרה את כל המתנות צחוקצחוקצחוק

נראה לי שנצא למסע חשפנות ברחבי המדינה! פופינס החשפנית השרמוטה מלווה באוינק אוינק סנטה קלאוס החשפן השרמוט! ביחד אנחנו צמד חשפנים בלתי מנוצחים! מנענעי ועינטוזי פופקות ופיסקות מהסרטים! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייייייים!!! TongueTongueTongue

סקסית אהבת את ה LAKOMII KUSO4EK שלי? אני שרמוט טעייים! Tongueצחוקקריצה

סקסית תפתחי את רגלייך אני מגיע בטיסה לאתר הנופש שנקרא הכוס שלך! צחוקצחוקצחוק

סקסית הפושפוש שלך לא רגוע! מיד תעבירי את עצמך למצב קבלת זין כי אני מגיע! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרטובים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

768
אוינק אוינק המיליונר נבגד
נוקם באישתו בכך שהראש שלה צריך לראות
איך הוא מזדיין עם הפיזדה החרמנית אוקטביה פופינס!
צחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים! כאן אוינק אוינק הדון ז'ואן וזיין הצמרת מספר 1 במדינה! Cool
בדיוק הייתי בחו"ל וקניתי לאישתי היקרה גברת אוינק אוינק מלא ויברטורים! שתתפנק השובבה החורים שלה ממש רעבים! צחוקקריצה

הלכתי בשדה התעופה עם מזוודה מפוצצת בויברטורים...

עד שהגעתי לבודקת פופינס. היא בדקה את הדרכון שלי ואז ביקשה שאשים את המזוודה שלי לבדיקה. היא פתחה את המזוודה ועיניה יצאו מהחורים! צחוק

"מר אוינק אוינק מה זאת הכמות הזאת של ויברטורים? אני לא יכולה לאפשר לך להעביר כמות כזאת של ויברטורים, אתה צריך למלא טופס!" הצהירה הבודקת פופינס והגישה לי את הטופס למילוי מבולבל

"נו בודקת סקסית שלי מה דעתך על ליקוק פופקה ומציצת זין תמורת העלמת עין על זה שאני לא אמלא את הטופס? אין לי כוח לשטויות האלה!" אמרתי וקרצתי לה בשובבות קריצה

הבודקת פופינס הסכימה! ממש ראיתי את האש בעיניה החרמניות! Tongue
היא הסתובבה אליי עם ישבנה ונשענה על עמדת הבדיקה. פיסקתי את פלחי ישבנה וגיליתי שתקוע לה בטוסיק פלאג ורדרד שובב בצורת מוצץ. שלפתי את הפלאג מהפופקה שלה ושמתי את המוצץ בפה! אני אוינק אוינק התינוק המגודל חררר חרררר אוינק אוינק! Pigצחוק

ליקקתי את חור התחת הטעים של הבודקת פופינס והתחרפנתי מטעמו המשגע! מוחא כפייה
פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ומטריפה! Tongue

"SOSKA קדימה תמצצי את החוי שלי! נו SOSKA נחנקת? תחנקי מהחוי שלי SOSKA קטנה ושובבה שכמותך!" צעקתי לעברה צחוק

כמובן שאחרי מה שעוללנו הבודקת פופינס פתחה את השער ונתנה לי לעבור בבטחה חיוך גדול

"ביי ביי פופקה שלי, מקווה בפעם הבאה להיכנס לשערי גן עדן שלך!" אמרתי לה ונפרדתי ממנה קריצה

הגעתי הביתה עליז ומאושר! בטח אישתי ממש תתלהב מכמות הויברטורים שקניתי לה ויהיה לנו לילה בלתי נשכח! Star
פתחתי את הדלת ומה אני רואה? איזה שמוק עם זין קטן דופק את אישתי בתחת! Shockedמבולבלכועסצחוק

"הוווו כן כן מאהב חוי קטן תדפוק אותי עמוק וחזק בתחת! אני חולה על החוי הקטן שלך! אחחחח אחחחח אוווווווווווווווחחחחחח!!!" גנחה גברת אוינק אוינק צחוק

"היי מה קורה פה? מי זה הבן זונה הזה שדופק את אישתי?" כועס צעקתי...

שלפתי את החוי הקטן של המאהב מה JOPA של אישתי וזרקתי אותו מהחלון Evil Smileצחוק

"אההה זונה קטנה ולא ממושמעת! איך העזת לבגוד בי??? יא בת זונה קבלי את זה!" צעקתי, תפסתי סכין וחתכתי את הראש שלה! כועס

החזקתי את הראש של אישתי בשיער...

ואמרתי לראש שלה: "ככה התנהגת אליי יא בת זונה! אני מביא לך מתנה מדהימה מחו"ל, כזאת כמות מטורפת של ויברטורים לפנק את החורים שלך ואת בוגדת בי עם איזה שמוק עם זין קטן? הייתי משאיר אותכם בחיים אם היה לו זין יותר גדול משלי אבל את ביישת את הכבוד שלנו שבגדת בי עם אחד עם זין קטן! על מה שעשית עכשיו אני אדפוק הרבה בחורות ואת תהיי נוכחת בכל הזיונים האלה! תסתכלי ותצטערי שבגדת בי!" כועסצחוק

"לא אוינק אוינק אל תעשה לי את זה אני ממש לא מסוגלת לראות איך אתה בוגד בי!" התחנן הראש של גברת אוינק אוינק צחוק

"זה מה שיהיה שרמוטה חי חי חי! את תהיי ה SOSKA הניידת שלי!" Evil Smileצחוקצחוקצחוק אמרתי לה ושנינו התפוצצנו מצחוק קריצה

שמתי את הראש של גברת אוינק אוינק במזוודה והחלטתי לטוס למסיבת זיונים באיטליה Tongueצחוק
נסעתי לשדה התעופה ושוב עברתי בעמדת הבדיקה של הבודקת פופינס כשאני מחזיק מזוודה עם הראש הכרות של אישתי צחוק

הבודקת פופינס פתחה את המזוודה וראתה שם את הראש הכרות Shockedצחוק

"אוינק אוינק WTF! אני לא יכולה לתת לך להעביר ראש, אתה חייב קודם כל למלא טופס... חחח" צחקקה הבודקת פופינס צחוק

קרצתי לבודקת פופינס ואמרתי לה: "אפשר אולי לא למלא טופס? אין לי כוח לשטויות האלה! בואי אני אדפוק אותך בכל הפוזות ונוותר על מילוי הטופס!" הצעתי לבודקת פופינס ושלפתי ממכנסיי את חזיריק הקשיח קריצה

"גררררר אוינק אוינק זה רעיון מצוין! בוא איתי!" צעקה בהתלהבות פופינס וגררה אותי לחדר המנוחה שלה Tongue

נכנסנו לחדר ולפני שהתחלנו בחגיגה העמדתי את הראש של גברת אוינק אוינק על המדף כדי שהיא תוכל לצפות איך אנחנו עושים EBATSIA פרוע! Tongueצחוק

פופינס החרמנית זחלה על המיטה, נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. סוף סוף יכולתי להיכנס לשערי גן עדן שלה יאאאהההוווווווו! Tongueמוחא כפייה
זחלתי בין רגליה והדבקתי את לשוני לדגדגן הורדרד שלה! פופינס ממש נגנבה וגנחה:
"פנטסטי! מצוין! זה יותר טוב! שיחקת אותה בגדול! (ליקקתי כוס ותחת בו זמנית! Embarrassed) לך על זה! מדליק! נפלא!" מוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! היא גם שיחקה עם הבייצלך הרכות שלי בפיה החם וזה היה מדהים! Tongue
ליקקתי את הפופקה הטעימה שלה והתמוגגתי מיופיה המשגע! אצבע למעלה
לפתע פופינס חשפה שיניים חדות ונשכה אותי בטירוף ברגליי, במותניי ובישבני הסקסי! היא גם השתמשה בטכניקת נקישת שיניים שהפחידה אותי בטירוף! אמא'לה איזה פחד! Shockedצחוק

פופינס לא יכלה עוד ועלתה עליי לרכיבה הפוכה! היא קיפצה במרץ על חזיריק הקשיח ששחה עמוק בישבנה וזה הוציא אותי מדעתי! מוחא כפייהחיוך גדול

"אני רוצה שתהיה מרוצה הרי זבלן תמיד צודק! אני מקווה שיש לך מקום בבטן לאכול הרבה קינוח!" שרה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"יש לך עיניים רעבות! אני רוצה להזמין אותך לנשנש את החזיריק הקשיח שלי!" שרתי צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זבלן הויברטורים ושל בודקת חויים מדופלמת וזה היה נפלא! Tongueצחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה והספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח שחורר את הפופקה שלה מול המראה והתמוגגתי מהמחזה המשגע! מוחא כפייה
התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Star

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! Evil Smile

"אני כל מה שאתה רוצה בייבי! אני פרוסה לפנייך כמו ארוחה! תאכל כפי יכולתך!" שרה פופינס צחוק

"אני יודע שתבואי אליי כל לילה לקבל תוספת כי את אוהבת זין איכותי!" שרתי צחוק

פופינס קמה ונשענה על האופניים. השחלתי את חזיריק הקשיח לישבנה ודפקתי אותה עמוק וחזק! Star

"בתאבון בייבי אתה אוהב את הבישולים שלי! בישלתי בשבילך מנה שנקראת סקס אנאלי!" שרה פופינס מול הראש ההמום של גברת אוינק אוינק צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה וה TZIPA האנאלית שלי גם מצאה זמן להתגנדר מול המראה כשאכלה בפופקה Tongueצחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפטם את הפופקה העסיסית שלה בחוי הקשיח שלי! צחוקקריצה

"יש ממני גם תועלת בידורית, אני מבדר את החורים שלך! וגם תועלת זיונית, אני מזיין את החורים שלך!" שרתי צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Tongue

"תאכל אותי כי אני בתפריט אני פתוחה 24 שעות!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בתחת כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"וואאוו את ממש זנזונת רצינית! אוהבת לקבל חוי בלי הפסקה!" שרתי צחוק

עברנו לדוגי אנאלי מהיר ועצבני! Evil Smile

פופינס נעמדה ונשענה על המיטה. זימברתי אותה עמוק וחזק בתחת עד שהשפרצתי לישבנה כמות יפה של זרע חם! חיוך גדול פופינס שמה את הקונדום עם הזרע בפה ואמרה: "אוינק אוינק תועלת זיונית!" TongueצחוקStar וגרגרה את הקונדום בגרונה Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולParty

אחרי הזיון המטורף עם הבודקת פופינס, החזרתי את הראש של אישתי למזוודה והמשכתי למסיבת הסקס באיטליה, שם היא תזכה לראות אותי עוד הרבה בפעולה עם כל מיני TZIPOT סקסיות עם ישבנים לוהטים! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייים!!! TongueTongueTongue

סקסית אפשר להזמין אותך הערב לנשנש את החזיריק הקשיח שלי? צחוקצחוקצחוק

SOSKA סקסית שלי התועלת הבידורים והתולעת הזיונית מחכים לך בקבלה! צחוקצחוקצחוק

קדימה זנזונת בואי אליי אני רוצה את המנה האנאלית שלי! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

769
אוקטביה פופינס השובבה בהרפתקאות מיניות סוערות עם המלצר מר חוי והמרצה אוינק אוינק! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים אני מר חוי ואני עובד בבית מלון יוקרתי. העבודה שלי מאוד חשובה לי ואני עושה אותה על הצד הטוב ביותר! ועל כך אני מקבל טיפים נדיבים מהעלמות והאדונים הנכבדים! Tongueקריצה

אוקטביה פופינס הידועה יותר כ TZIPA פופינס בעלת החורים הרעבים שהתה במלון שבו עובד מר חוי. היא הזמינה ארוחת ערב משירות חדרים ובינתיים נכנסה להתקלח.

הייתה זאת שעה עמוסה ובדיוק קראו לי מהמטבח כדי להגיש ארוחת ערב לגברת פופינס.
דפקתי בדלת "תוק תוק תוק" אבל אף אחד לא ענה... פתחתי את הדלת והנחתי את הארוחה על השולחן. שמעתי קולות שירה נעימים לאוזן מכיוון המקלחת... "לה לה לה לה לה לה לה" צחוק

פופינס שלא שמעה את המלצר מר חוי נכנס יצאה מהמקלחת ערומה! היא בהתה בו והוא בהה בה בהפתעה... Shocked

"היי מי אתה???" Shocked שאלה פופינס וניסתה לכסות את עצמה עם ידיה צחוק

"אני המלצר מר חוי, הבאתי את הספגטי שלך גברת פופינס... המממ את ערומה!" Embarrassedצחוק אמרתי והמשכתי לבהות בה.

"אתה נראה לי יותר טעים מהספגטי!!!" Star צעקה גברת פופינס והתנפלה עליי Tongueצחוק

היה בינינו קליק מיני מטורף! פופינס שלפה את הספגט הקשיח מתחתוניי והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! Tongueמוחא כפייה

"הווו כן תאכלי את הספגט הקשיח שלי הוא ארוחת הערב שלך!" אמרתי לפופינס וליטפתי את ראשה וישבנה חיוך גדול

ראיתי במראה את החורצ'יק של פופינס מציץ לעברי וקורץ לי... סובבתי את פופינס מיד, השענתי אותה על המיטה והתנפלתי על חור התחת שלה בליקוק נועז וחושני! אכלתי את הממזר הטעים הזה ממש טוב! גררר גררר יאמי יאמי! Tongue

פופינס הייתה כבר חמה ורטובה והציעה לי לעשות איתה שקש פרוע בכל הפוזות, אבל לפתע קיבלתי קריאה מהקבלה... פאק הרסו לי את זיון חיי! אהההה סוקה בלאט! כועסבכיצחוק

אהלן חברים נכבדים אני אוינק אוינק ואני מרצה מכובד באוניברסיטה Cool
תלמידי תמיד מתלוננים שאני מרצה בצורה משעממת אבל אני לא מבין על מה הם מדברים? הם צריכים להודות שיש להם מרצה מכובד וחכם כמוני! והם עוד מתנהגים כמו פרחחים! פויה פויה דראק! כועסצחוק

יום אחד הרצתי באוניברסיטה...

"נה נה נה נה נה נה נה! נה נה נה נה נה נה נה!" הרצתי צחוק

מישהו דיבר בזמן ההרצאה שלי!!! כועס

"נו חברים אפשר לשמור על שקט? מה זה?" כועס התלוננתי.

המשכתי בהרצאה...

"נה נה נה נה נה נה נה! נה נה נה נה נה נה נה!" הרצתי צחוק

למישהו צילצל הטלפון! כועס

"נו מה זה הטלפון הזה? אי אפשר לכבות? זה מפריע!" כועס רתחתי מעצבים צחוק

אחרי שהשיעור הסתיים נתתי שיעורי בית לראות את ההרצאה שלי ולענות על שאלות. נראה למי יהיה אומץ לא להקשיב להרצאה שלי ולא להכין שיעורי בית חה חה חה Evil Smile
שמתי עין על אחת גברת פופינס שהיא הייתה בין ה TZIPOT שהפריעו להרצאה שלי. לגמרי דרשה הפלקה על הטוסיק והעמדה בפינה כעונש על היותה תלמידה סוררת כזאת! צחוקצחוקצחוק

פופינס השובבה ישבה בביתה וראתה את ההרצאה של המרצה אוינק אוינק...

"נה נה נה נה נה נה נה! נה נה נה נה נה נה נה!" הרצה אוינק אוינק צחוק

פופינס הייתה משועממת... החרמנות תקפה אותה והיא התחילה לגעת בעצמה ולאונן תוך כדי הקשבה להרצאה Embarrassed

"אחחחח אווחחחחח כן כן אההההההההההה!!!" גנחה פופינס צחוק

ראיתי דרך המחשב את גברת פופינס נוגעת בעצמה ומאוננת! אני לא מרשה להשתרלל בהרצאה שלי! אני מרצה מכובד! Approve נראה שצריך לעצור את ההרצאה ולהרגיע את החורים של גברת פופינס! יצאתי מהמחשב שלה צחוקקריצה

"גברת פופינס אני רואה את לא מרוכזת בהרצאה שלי! את זקוקה לשקש טוב כדי להרגע אני רואה" אמרתי לה ושפשפתי מולה את חזיריק הקשיח צחוק

"הוווו כן! המרצה אוינק אוינק תרגיע את החורים הרעבים שלי בכל הפוזות!" Tongue צעקה פופינס עם הלשון בחוץ צחוק

פופינס נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! חיוך גדול
זחלתי בין רגליה הסקסיות והדבקתי את לשוני השובבה לפיזדה הרותחת שלה! Tongue
פופינס ממש יצאה מגדרה וגנחה: "זה נכון! טוב! מעולה! עלית על זה! (ליקקתי פופקה ופיסקה בו זמנית! Tongue) תענוג לעבוד איתך! הספקת הרבה היום!" Tongueצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה יפות וגנחה: "המרצה אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

גברת פופינס אוהבת את המרצה שלה! היא ליטפה אותי בראשי, הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי Star הסנפתי וליקקתי את חור התחת המתוק שלה והתמוגגתי מכל רגע! מוחא כפייה פופינס התנפלה על החוי הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה וגם שיחקה בפיה עם הבייצלך הטריות שלי! Tongueמוחא כפייה

הייתי רגוע ומאושר כאשר לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והתחילה לאכול את המרצה היקר שלה! מרצה ה "נה נה נה" צחוק
צרחתי והתפתלתי מצד לצד בזמן שפופינס נשכה אותי ברגליי השעירות, במותניי העדינות ובפופקה השובבה שלי! Shockedצחוק

התלמידה החרוצה והחרמנית שלי הייתה כבר ממש רטובה אז היא עלתה על חזיריק הקשיח שלי כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לקפץ עליו במרץ! חיוך גדול

"כשהזין שלי בכוס שלך אני בן זונה מאושר!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של מרצה מזרפאקר מוגזם ושל תלמידה חמה ורטובה וזה היה נפלא! Tongue

"בא לי להרגיש את הידיים שלך על הגוף שלי! קדימה תלטף אותי בחושניות!" Tongue צעקה פופינס ומיד ליטפתי כל חלקה טובה על הגוף שלה צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! העפתי אותה על חזיריק הקשיח במרץ מול המראה והתמוגגתי מישבנה שקיפץ ומחא פלחיים סוערות! צחוקקריצה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה, פתחתי את רגליה לרווחה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

"בא לי שהלילה לא נלך לישון! נעשה שקש סוער ללא מעצורים!" שרה פופינס צחוק

פופינס נעמדה ונשענה על האופניים, השחלתי את חזיריק הקשיח לפיזדה שלה וזיינתי אותה עמוק וחזק! Tongue

"I Want To See Your פושפוש מקבל את החזיריק שלי בתוכו! הווו יססס אני מספר אחד!" Cool שרתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס השובבה אפילו התגנדרה להנאתה צחוק
היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר אותה עמוק וחזק בפיזדה! Tongue

"הווו יססס אני מתמסרת לחזיריק הקשיח שלך! אל תפסיק תקרע לי ת'צורה!" שרה פופינס וזה בדיוק מה שעשיתי Evil Smile

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"קופץ לחדר כושר, חוזר הביתה ואזזז אני משחיל כוסית תורנית איזה רגע של אושר!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star

"אני מזיין כל יום כוסית אני יודע שזה מוגזם... אבל כזה מזרפאקר מוגזם אני חריו חריו חריו!" שרתי צחוק

"I Want To See Your חזיריק קשיח מזיין את הפושפוש שלי! אני חמה ורטובה קדימה תספק אותי מינית!" Tongue צעקה פופינס צחוק

פופינס הייתה כבר ממש רעבה אז היא התחננה לקבל את הזרע שלי בפה Tongueמוחא כפייה

היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את התחת שלה למעלה והתחילה לענג אותי בחזיריק הקשיח עם הביד המיוחד שלה! Tongue ליקקתי והסנפתי את חור התחת שלה והתמוגגתי בטירוף! חיוך גדול
אחרי זמן מה מילאתי את פיה היונק של פופינס בכמות יפה של זרע חם וטעים! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המרצה!" Tongueצחוקמוחא כפייהStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarPigParty

"הווו המרצה היה נעים להכיר את הצד המעניין שלך!" הצהירה פופינס וקרצה לי קריצה

אחחחחח חברים איזה כיף להרצות ל TZIPOT כוסיות ברונטיות מלוכסנות עיניים! StarTongue
אף פעם לא משעמם איתן! הפיזדות שלהן חמות ורטובות 24/7! אני מרגיע אותן בהרצאות שלי ואז מקנח בשקש סוער בכל הפוזות עד אור הבוקר! גרררררררר חרררררררררר אוחחחחחחחח!!! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongue

אהבתי בטירוף להיות הבן זונה המאושר שלך! Tongueצחוקקריצה

נה נה נה נה נה! קדימה סקסית תגישי לי את הפיזדה הורדרדה! Tongueצחוקמוחא כפייה

אני כזה מזרפאקר מוגזם! אני חריו חריו חריו מפרק החורים המלוכסנים! ApproveCoolצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הרטובים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

770
אוינק אוינק השובב נאלץ לספק חורים רעבים של 9 חרמניות רעבות לזין! Tongueצחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים כאן שוב אוינק אוינק השובב! Star
אני תמיד עושה עם אישתי ליקוק פופקה ומציצת זין לארוחת הבוקר אבל הפעם היא סירבה לי בטענה שיש לה הרבה בישולים לעשות מבולבל
חכי חכי זנזונת שלי כשתרצי EBATSIA בחורים הרעבים, תדחפי לשם את האצבעות הדקיקות שלך במקום את חזיריק הקשיח חה חה חה Evil Smile

לא היה כוח לאישתי אז החלטתי לקפוץ לבקר את חברי הטוב מר פופינס. יש לו פלייסטשן ואנחנו אוהבים להעביר את הזמן כמו גברים אמיתיים! Cool

"תוק תוק תוק" דפקתי על הדלת. פתחה לי אישתו של מר פופינס, גברת פופינס.
חברים, היא TZIPA חתיכה לא נורמלית מלוכסנת עיניים גרררררר Tongue

"גברת פופינס בעלך בבית?" שאלתי אותה.

"לא" ענתה גברת פופינס.

"מצוין! את יכולה לעשות לי טובה? אישתי לא רוצה לעשות איתי ליקוק פופקה ומציצת זין, את יכולה לעזור לי?" שאלתי אותה Embarrassed

"וודאי!" ענתה בהתלהבות גברת פופינס Tongue

גברת פופינס נשענה על הקיר והבליטה את ישבנה. הורדתי את החוטיני שלה, פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי על חור התחת שלה ברעב גדול! ליקקתי אותו טוב טוב עם לשוני השובבה! יאמי יאמי גררר גרררר! Tongue

גברת פופיניס הסתובבה והתנפלה ברעב גדול על חזיריק הקשיח שכבר היה במלוא קשיחותו לקראת מפגש עם פיה הלוהט! היא מצצה אותו טוב טוב במציצת הכריש העצבנית שלה ושליקלקה גם את הבייצלך החמודות שלי! מוחא כפייה

"תודה רבה גברת פופינס את חברה אמיתית!" אמרתי לה והלכתי הביתה מבסוט ApproveCool

בבניין שלי יש הרבה שכנות שדלוקות עליי ואני מאוד אוהב להציק להן קריצה
אני נוהג ללכת בחדר מדרגות עם מעיל בלי כלום מתחת. אני פותח את המעיל כשרואה את אחת השכנות ומראה לה את חזיריק הקשיח כדי שהיא תרייר עליו ואז בורח Tongueצחוק
אחת מהן כמעט תפסה את חזיריק הקשיח עם שיניה החדות אבל הצלחתי להתחמק ברגע האחרון צחוק איזה שרמוטות רעבות התרבו בבניין שלי זה משהו צחוק

כל 9 השכנות שהצקתי להן עם חזיריק הקשיח וגרמתי להן לרייר לשווא התאחדו והלכו לבית המשפט כדי להתלונן עליי בטענה שאני מגרה אותן סתם בתור מעשה קונדס צחוק
השופט החליט שאני חייב לספק את כל השכנות שלי מינית! Shockedצחוק

אישתי גברת אוינק אוינק שהייתה נוכחת במשפט צעקה: "WTF בית משפט אני לא מוכנה שבעלי יספק מינית 9 נשים!" כועסצחוק

"גברת אוינק אוינק תצטרכי להשלים עם זה, בעלך עשה מעשה רע מאוד! חירמון נשים לשווא בתור מעשה קונדס וחייב לשאת בתוצאות!" ענה לה בית המשפט צחוק

"אני מערער!" Pig צעקתי.

"הערעור נדחה! זה בן זונה חזק חה חה חה!" ענה בית המשפט והתפקע מצחוק צחוק

גזר הדין התחיל והגיע הזמן לספק מינית את כל החרמניות שמריירות על הזין שלי יום ולילה צחוק

המאושרת הראשונה הייתה גברת EBATSIA שחיכתה לי על המיטה חמה ורטובה! Tongueצחוק

"יש לי לשון מדהימה! תפסקי את הרגליים גברת EBATSIA את הולכת לעוף לגן עדן עכשיו!" אמרתי והדבקתי את לשוני לפיזדה החמה והרטובה שלה! TongueStar

גברת EBATSIA יצאה מדעתה וגנחה: "חן חן! מחשבה יפה! בדיוק! טוב מאוד! אתה גורם לזה להשמע קל! מרשים מאוד! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Tongue) כןןןןןןןן!" Tongueצחוקמוחא כפייה

אחרי זמן מה גברת EBATSIA התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

היא התקשרה לשופט והודיעה לו שעשיתי עבודה מצוינת ושהוא יכול לסמן V על הסיפוק הראשון צחוק

המאושרת השניה הייתה גברת ואגינה לוהטת! צחוק
איך שנשכבתי על המיטה היא קפצה עליי והתיישבה עם ישבנה על פניי צחוק
ליקקתי את חור התחת הטעים שלה בזמן שהיא מצצה ושליקלקה בפראות את חזיריק הקשיח ואת הבייצלך השובבות שלי! Tongueצחוק
לגברת ואגינה לא רק הפיזדה לוהטת גם שיניה לוהטות! היא חשפה אותן והתנפלה על רגליי השעירות, על מותניי הורדרדות ועל הפופקה הסקסית שלי בנשיכות מטורפות! צחוק

היא לא יכלה כבר להתאפק וממש טפטפה מהואגינה שלה! אז היא התיישבה על חזיריק הקשיח ברכיבה הפוכה וקיפצה במרץ! מוחא כפייה

"גברת ואגינה לוהטת! הואגינה שלך מרתיחה לי את החזיריק בישול מהיר!" צעקתי צחוק

"אוינק אוינק זין אותי חזק! הואגינה שלי זקוקה לכבאי כמוך שירגיע אותה!" צעקה גברת ואגינה לוהטת והתחילה לגנוח עד שגמרה בקולי קולות צחוקצחוקצחוקTongue

עייפה אך מסופקת היא התקשרה לשופט והודיעה לו על הביצועים המדהימים שלי! Tongue הוא סימן עוד V וחזר לאונן צחוק

הבאה בתור הייתה גברת פיזדה רטובה! Tongueצחוק
איך שהיא ראתה אותי היא קפצה עליי כשהיא עם פניה אליי והתחילה לדהור עליי במרץ מוחא כפייה
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של שכן קונדסון ושל גברת פיזדה רטובה המטפטפת השכונתית! וזה היה נפלא! Tongueצחוק

"גברת פיזדה רטובה כל היום אצלי זיונים ומציצות!" שרתי צחוק

"קדימה אוינק אוינק תפרק לי את הפיזדה הרטובה שלי!" שרה גברת פיזדה רטובה צחוק

תוך כדי גניחות קולניות גברת פיזדה התקשרה לשופט והודיעה לו על ביצועיי המטורפים! Tongue
השופט סימן עוד V ביומן והשפריץ בטעות על הגבה שלו צחוקצחוקצחוק

המאושרת הבאה הייתה גברת פושפוש רעב לזין! Tongueצחוק

היא קיפצה עליי ומיד לקחתי אותה לקצה המיטה. בספירה ל 3 הרמתי אותה והעפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה! Star

"גברת פושפוש רעב לזין את מקבלת גוד גוד בחורים ממני!" צעקתי צחוק

"אני כ"כ רעבה לזין שלך תן לי אותו מיד!" צעקה גברת פופשוש רעב לזין צחוק

התיישבתי איתה על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת בצפרדע החרמנית! חיוך גדול
הרמתי אותה שוב באוויר וזיינתי אותה טוב טוב בפושפוש הרעב שלה עד שהיא גמרה בקולניות והודיעה על זה לשופט ששוב סימן V והלך לחפש גליל נייר טואלט חדש צחוק

השכנה הבאה גברת פוסי חרמן כבר חיכתה לי על המיטה עם רגליים פתוחות לרווחה! Tongue

קפצתי עליה וזימברתי אותה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה! Star

"גברת פוסי חרמן אני רואה את צריכה הרבה זיון כדי להרגע!" צעקתי צחוק

"אוחחח הפוסי שלי מבסוט מביצועי חזיריק קשיח שלך!" גנחה גברת פוסי חרמן והודיעה על ביצועיי לשופט בגניחות קולניות צחוק השופט סימן V והשפריץ על המחשב צחוק

השכנה החרמנית הבאה גברת כוס חייב חזק ועמוק חיכתה לי כשהיא נשענת על אופניים! Tongue
השחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לכוס שלה ודפקתי אותה מכל הלב והנשמה! Star

"גברת כוס חייב חזק ועמוק כן כן כן הנה אני דופק אותך מכל הלב!" צעקתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה והיא אפילו התגנדרה להנאתה צחוק
היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר אותה בכוס! Star

"אוינק אוינק אתה מאהב מדהים אוחחח!" גנחה גברת כוס חייב חזק ועמוק כשהשופט על הקו צחוק
הם גמרו יחדיו והשופט סימן עוד V צחוק

גברת מנוש חם ורטוב חיכתה לי על המיטה בקיפול שובב Tongue
זחלתי על המיטה, השחלתי את חזיריק הקשיח עמוק למנוש החם והרטוב שלה ודפקתי אותה בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile

"גברת מנוש חם ורטוב המנוש שלך כ"כ רטוב שאם חזיריק שלי לא היה שחיין מקצועי הוא היה טובע!" צעקתי צחוק

"אוינק אוינק יש לך ביצועים מדהימים כןןן אל תפסיק!" גנחה גברת מנוש חם ורטוב וגמרה בקולניות צחוק היא התקשרה לשופט והודיעה לו על מעלליי Cool השופט סימן עוד V ונרדם כשהוא מותש צחוק

מצאתי את גברת פות כשהיא שוכבת על הבטן והפות שלה מחייך אליי Tongueצחוק
זחלתי על המיטה וזימברתי את גברת פות בפות הלוהט שלה כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

"גברת פות אני רואה את זקוקה לאילוף של הפות הפראי שלך!" צעקתי צחוק

"הווו כןןן אוינק אוינק תאלף לי את הפות עם הזין הגדול שלך!" גנחה גברת פות צחוק

היא גמרה בקולניות והודיעה על כך לשופט שענה לה בקול ישנוני ואחרי שסימן V חזר לחרופ צחוק

החביבה שלי גברת פופינס חיכתה לי בדוגי על המיטה! Tongue
השחלתי את החזיריק הקשיח לפיזדה הלוהטת שלה וזימברתי אותה בדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"גברת פופינס את רעבה לזין 24/7 החורים שלך כל הזמן רוצים זין!" צעקתי צחוק

"קדימה אוינק אוינק תזיין אותי טוב טוב אני כ"כ מיוחמת אני כזאת נימפומנית!" גנחה גברת פופינס צחוק היא הודיעה על כך לשופט בגניחות מטורפות והוא אחרי שסימן V דחף אצבע לפה ונרדם כמו תינוק צחוק

אחרי שהגמרתי את כל 9 השרמוטות הגיע גם הזמן שלי לגמור! אחחח סוף סוף Tongueצחוק
פופינס התיישבה עליי ב 69, הרימה את הטוסיק שלה למעלה והתחילה לעשות לחזיריק הקשיח את הביד המיוחד שלה Star
ליקקתי את חור התחת הטעים שלה ואחרי זמן מה מילאתי את פיה השובב בכמות מדהימה של זרע חם! Tongue היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הערעור נדחה!" Tongueצחוקמוחא כפייהStar ואז גרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarמוחא כפייהחיוך גדולPigParty

חברים עשיתי זאת! סיפקתי מינית 9 שרמוטות חרמניות שריירו על חזיריק הקשיח שלי תקופה ארוכה צחוק
כולן חמות ורטובות ונהנתי לדפוק כל אחת ואחת מהן אבל הכי טובה הייתה גברת פופינס! כי היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה והיא עשתה לי את הביד המיוחד שלה הווווו יססססססס!!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקEmbarrassed
זהו אני חופשי ומאושר! עכשיו אפשר לארגן אורגיה עם כל ה 9 ו EBATSIA איתן ברוגע בלי לחץ צחוקTongue שנקרא גם לשופט? צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקקקק!!! TongueTongueTongue

אז מה סקסית פוסי שלך מבסוט מביצועי חזיריק הקשיח שלי? TongueEvil Smileקריצה

סקסית הפות שלך מאולף עכשיו או שהוא צריך עוד טעימה מהגדול פלוס שלי? צחוקצחוקצחוק

תודה רבה סקסית שאירחת את חזיריק הקשיח בחורים שלך! את חברה אמיתית! צחוקצחוקצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”