כ ממתק חדש הגיע/קרינה תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

ממתק חדש הגיע/קרינה תל אביב

21
"בעיצומו של החורף האכזר"

מורי ורבותי, כתוב בגמ' במגילה כמדומני שחודש טבת הוא חודש שמתחממים בו גוף בגוף.

בעיצומו של אמצע זמן רבותי, מרגיש אני צורך עז לקיים את דברי הגמ' שמה יעשה אדם שתקפו יצרו, ילך וילבש שחורים ויצא מהעיר ויעשה מה שליבו חפץ.

ובכן, בעודי בורח מבין החומות, צדה עיני את מודעה הבאה:

עם ישראל קדושים, מישהו כבר הספיק לגמור עליה את ההלל?

בברכת תן טל ומטר לברכה.

ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

23
נשמח לעדכונים מהצדיקים. אהבתי. גובה 1.55 מ', משקל 42 ק"ג...

לגבי הגיל כנראה שיותר - בחורות רזות בגובה כזה נמוך משווקות תמיד בגיל 20, אפילו שלפעמים הן מתקרבות ל-40 :)
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

24
תשמע כבוד הרב,
תכבד את הדת שלנו בבקשה. זה מתבקש גם ממי שלא שומר שום מצווה ולא מאמין באל כלל. רק בגלל שזה מורשת שלנו ותרבות של העם שלנו.
באנו כאן לבית זונות וירטואלי, אז יש אנשים שרוצים לשעשע ומחפשים לעצמם גימיקים. זה לגיטימי, וגם אותי כל מיני דברים בכתיבה של אנשים פה משעשעים.
אבל גימיק שלך מעצבן. לא צריך ללעוג לתרבות שלנו.
אנא, תמצא לך גימיק אחר
יש ספרות חול ענפה, בדיחות מטלויזיה, ענייני פוליטיקה - מה שתרצה.
אבל גם בבית זונות לדעתי צריך לשמור על כללים מסוימים ואין ללעוג לתרבותנו.

סליחה על ההערה. למרות שכולנו פה בוגרים (אני מקוה), מצאתי לנכון לכתוב אותה (אני לא רב, ולא מטיף, ולא איש חינוך).

26
אכן לבסוף לא חיכיתי ויצאתי לדגום את הגברת, אין לי הרבה מה להוסיף, לא אחזור כמובן,
לפחות חזרתי לגמרא מתוך ראש צלול ונקי, שזה יש לציין.
שאייבישטע יסלח לי על כל העוונותDead
בברכת א גוטע נאכט צדיקים

שנזכה לקיים את דברי הגמרא "חטוף ואכול חטוף ושתי כי האי עלמא כבי הילולא דמי"
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”