כ סיכום ברלין - סקס אדיר

סיכום ברלין

1
חזרתי לפני מספר שבועות מברלין והנה הסיכום:

1. אריקה (Harika)- קוקסינלית תורכיה. מופיעה באתר ts dating. בהתחלה רצתה 150 אירו לשעה, אבל בסוף הסכימה לקבל אותי ב-100 אירו. בערך 1.8 מטר, זין עבה (בערך 20 ס"מ) והיא בסביבות גיל 40, בחורה נאה מאוד, סקסית.
נשיקות, מציצות הדדיות חשופות, זיינה אותי ואחר כך אני אותה. בסוף גמרתי לה על הבטן. מאוד שירותית ונחמדה. לא הרגשתי ממנה שום לחץ. יצאתי אחרי חצי שעה.

2. בוילר (Boiler)- סאונה גייז. פעם שניה שלי שם. הגעתי ביום ראשון בסביבות 10 בבוקר. המקום עוד היה מנומנם ולא היה שם מישהו לטעמי. אחרי שתי כוסות יין נדרמתי לאיזה שעתיים בתא פרטי (הייתי עייף אחרי הטיסה). כשקמתי המקום היה מלא בגרמנים חתיכים (אני יותר אוהב את הסגנון הארי). קצת הסתובבתי ובסוף התיישב לידי חתיך בלונדיני בג'קוזי.קצת נגיעות מתחת למים והלכנו לתא פרטי. שם זיינו אחד את השני, מציצות וכו'.

3. נקודה אחת על פראג- העיר מלאה בזונות רחוב. יצאתי שיכור ממועדון ומישהי הציע לי זיון ב-1500 קרונות (בערך 230 שקל). עלינו לבניין וזיינתי אותה בחדר מדרגות בעמידה. היא הייתה כוסית אבל לדעתי זה יקר מדי. הייתי שיכור ולא שמתי לב כמה זה בשקלים, הייתי בטוח פחות. לא מומלץ

מקווה שעזרתי :)
אם יש שאלות מוזמנים לשאול
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”